Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Jenny - 13 juni 2010 19:50

Men mitt humör går fortfarande lite upp och ner så jag försöker bara vara tyst så det inte kommer ut några grodor ur min mun haha. Jag och odågan tog oss in till stan för en lunch med mamma/mormor, syster/moster och Marlon såklart hur bra som helst.


Jag har inte så mycket att berätta men jag kan i allafall berätta om min träning det vill ni va haha.. Jonas kom hem från lägenheten där han bilat hela badrummet hur duktig som helst. sen tog vi oss mot sundbyberg där han släppte av mig så jag kunde sticka upp till sats och köra ben. mm jag körde ben istället sen blev det även 15 minuter stampmaskin.. hur jävla skönt och svettigt som helst.

    

Jag tränade i mina nya byxor och i min nya tröja från BB.. 


jaja nu har vi ätit god middag fläskfile i basilika och citronsås med tagliatelle.. mm smaskens!! 


nä nu ska fisen få gå och lägga sig. Puss på er.

Av Jenny - 13 juni 2010 10:12

Fy fan vad förbannad jag kan bli ibland!!! Det kokar i min kropp vissa gånger. Jag talar om då Melvin ska sova, ja när han är så där jävla trött att det enda han gör är att gnälla. När han lägger sig i sängen kan han inte hålla ögonen öppna!! MEN ändå trots allt detta så tar det en jävla äcklig timma för att han somna!!


EN timma!!! jag hinner bli frustrerad, förbannad och less!!!! han ligger där, sparkar och skakar på huvet för att inte göra just det, somna!!!! Då tar jag nappen från han och sätter han upp eftersom han vill vara vaken så då får han sitta upp!! Då börjar han gråta för han är ju trött!! Då lägger han sig ner igen och får nappen i munnen, så håller han på att somna men då börjar han skaka på huvet igen!!  Jag blir jävligt förbannad kan jag tala om.. Ja förbannad på mitt barn!!!!!!!! För så här va det även igår kväll när han skulle sova.. kl hann bli halv tio på kvällen men han skulle inte somna. Då fick jonas ta över... någon som har problem med detta????? 


Men idag.. ja när han verkligen höll på att somna.. då började jonas att prata med sin pappa.. jonas stod utanför sovdörren och hans pappa va i vardagsrummet, så ni förstår att han va tvungen att prata högt. Vem tror ni vakna då.. jo Melvin.. alltså för fan va förbannad jag är.. o nu när jag sitter här och är förbannad o vill bara sitta vid min data så pratar jonas pappa med mig om allt och inget!!!!!!!


Jag måste alltså svara på allt han frågar typ om jag vill ha blodpudding, va min pappa sa igår när han kom förbi. Hahah.. jaja sånt är livet


Jag fick mig min promenad i alla fall med min musik.. och alldeles ensam!!!

  

härligt!!!


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta mig in till stan o möta mamman o systern min.. jag hoppas jag hinner bli på bättre humör tills dess!! EN TIMMA för att få någon att sova är rätt länge.. tiden går och allt man planerat blir uppskjutet!!!!  hade jag låtit han vara vaken så hade jag inte fått göra någonting utan att han skulle hänga i benen på mig eftersom han va trött.. nej nog om det


hoppas ni andra är på bättre humör där ute.. just det. .jag ska bara tillägga att mensen.. ja ni vet det där röda som rinner mellan benen på alla tjejer en gång i månaden är hos mig och hälsar på.. tror ni det gör saken bättre???

Av Jenny - 13 juni 2010 08:19

Mormor Lisa läser ju bloggen här och såg att Melvin blev förtjust i den gamla bilen uppe på gården. Så självklart tyckte hon att odågan skulle få sig en egen!

  

Han älskar den. Den här låter och blinkar ju. Det jobbiga är ju att han inte riktigt kan sätta sig p åbilen själv. Utan går här och skriker tills man förstått vad det är han vill. han pekar mot bilen och gallskriker. Ja han vill alltså sätta sig.. haha så då får man snällt lyfta på arslet för att att hjälpa till!


Ja men självklart gör jag det. Det är ju jag och Melvin liksom

  

Av Jenny - 13 juni 2010 07:45

Jag kollade med Jonas igår innan jag gick till sängs om han kunde ta odågan idag när han vaknade upp. Anledningen till att jag frågade va för att, Jonas jobbar hela tiden både med sitt vanliga jobb och sen borta i lägenheten självklart är han trött. Jag kan ju faktsitk sova mitt på dagen om jag håller mig hemma!!


Men igår kände jag att jag behövde mig en sovmorgon! imorse.. mm jag kan ju tala om för er att natten va toppen. Och i morse ja då vaknade jag först!!!!!! Alltså vad är detta, jag vaknade upp kl 7 och va pigg. Melvin låg där vred och vände på sig så han höll väl på att vakna, eller inte! Men jag va så jävla kiss nödig så jag kunde inte vänta längre. Jag väckte upp jonas från golvet och talade om för han att lägga sig i sängen istället såjag kunde springa på toaletten. Melvin vaknade upp haha. 


Så nu sitter vi två här i vardagsrummet och tittar på bolibompa, ärligt. Det är jag som tittar, Melvin sitter på golvet och leker med allt annat än hans leksaker!!!! 


jag har tagit mina två razor så jag ska ge ungen frukost för att sen lämna över han till pappa så jag kan sticka ut på en promenad, jag trotsar regnet.. TROR JAG. hehe.


Sen blir det hem, dusch och frukost för att jag och odågan sen ska ta oss in till stan o möta mamman och systern min för en lunch innan mamman åker hem. Herregud va jag svamlar. MEn jag känner att liksom JENNY ni vet denna tjej

  

Är på väg tillbaka lite sakta men säkert, tro mig det känns härligt!!!! 


Oo jag tittade lite på gamla bilder..

  

Tänk när jag kunde ha dessa kläder Än så länge är dessa svarta byxor i kurres ägo då hon kanha de så länge! Men jag ska fan komma i de snart igen fatta haha. De svarta byxor jag kommer i idag. ja det är mina replay som satt lite lite för stort innan jag blev gravid!!


Jaja nog svamlat. nu ska jag nog gå och mata fiskarna inne på toaletten mohaha. för att sen ge Melvin frukost. Nu fastna han framför tvn.. det handlar om äckliga insekter. hahahahaha...


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards