Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Jenny - 11 juni 2010 15:49

Medans jag va inne och fick min Melvin att somna, så somnade Marlon i soffan framför tvn!!!


Nu sitter jag här o pustar ut.. Borde egentligen plocka upp Marlons hela rum som är utspritt över hela lägenheten men jag väljer hellre att sitta här. Systern får väl ta det sen haha..


Så fort hon kommer hem sticker jag ner till flex gym här i tyresö för lite arm träning!! Sen hem till syster o laga middag. MAmman våran kommer ikväll, Jonas plockar upp henne på centralen!!



Just det angående gårdagen!! Det va ju tjejkväll på budofitness. Bilder som sagt kommer senare. Men det va en toppen trevlig kväll med en massa trevliga tjejer.. Lite stelt va det väl i början men jag är inte den blygaste så jag tog för mig där inne haha.. Man kunde få förstora läppar o släta ut rynkor det va några som vågade lägga sig på bordet men jag tvekar fortfarande hehe..


DEt va några tjejer som jag fastna lite lätt för och det va lilla Petra hon är poleinstruktör, gravid i 5 månaden va hon oxå men inte ens en liten kula hade hon människan!!! Sen va det ju såklart Annie men det vet hon redan om, jaag hänger ju inne på budofitness varje dag innan träningen haha. Sen finns det ett nytt tillskott där inne som heter Pernilla hon va fan lika galen och högljudd som jag haha. Och sen va det en Ullis där..vi båda kände igen varandra men hade inte en aning om varför. Sen kommer ja ghem o kollar henne sblogg då berättar min syster för mig att det är ju moster maritas grannes, vän!! Haha världen är liten..


Många fler tjejer va där o alla va hur trevliga som helst.. Jag köpte mig en tröja, byxor köpte jag ju några timmar innan..


Jonas kom sen och hämtade upp mig för att  köra mig till tyresö, skönt att slippa åka kommunalt!! Nej nu lägger jag ner verksamheten o fixar lite här hemma.. bilder kommer jag lovar!!!

Av Jenny - 11 juni 2010 14:20

Men att inte ha dubbelvagn med två små!! Katastrof, plus hund o påsar!!! Men Marlon va hur duktig som helst. Självklart blir det en del avundsjuka men det får man styra bort med lite lek o bus!! FAst jag kan tala om för er att jag är helt slut!!!

'

Två små pojkar som ska sova olika tider.. har olika behov båda har blöja.. jag hade tur det va nästan så de sket samtidigt idag!!! Men jag hade som sagt tur och fick byta en bajs o en kiss blöja. Tur att Marlon även är så jävla duktig så jag kunde sätta han framför en film när Melvin skulle få vila lite!!!!


De är duktiga båda två, super snälla mot varandra men ändå med en sån himla energi att de tröttar ut varandra!! Trots regn fick vi oss en underbar dag vi tre. Marlon fick sätta på sig regnkläder medans jag och odågan fick bli blöta!! Det är väl bra att man är förberedd o har en massa kläder med sig!


Jag längtar tills systern min komme hem så jag kan sticka till flex o fettmäta mig plus kanske få mig en träning innan vi ska koka ihop middagen!! Nu tror jag även Marlon är trött o vill blunda en stund.. jippi haha..


Nej nu ska jag avrunda här.. bilder har jag men de kommer när jag är hemma med mig egna data som jag förstår mig på..


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards