Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Jenny - 28 juni 2010 22:53

Jonas har jouren.. ja ni vet den där veckan jag verkligen bara älskar så mycket hehe. Början av veckan känns alltid bra men sen lite senare mot veckans slut kan jag vara lite lätt grinig och känna att veckan varit super lång! 


Helt ärligt så känns det inte som om det kommer bli så denna vecka, jag vågar nästan säga att jag är lycklig, Man ska inte säga för mycket för då förstörs allting. Men som sagt jag vågar nästan säga det! Och då gör det inte så mycket att Jonas har jouren en vecka i månaden. Den veckan är jävligt bra att ha i slutet av månaden då lönen kommer in på kontot. Så jour veckan ger något bra med sig och det är väl så man får tänka. Jätte tråkigt att Melvin inte får träffa sin pappa så mycket men det fixar vi med annat skoj istället. Som denna vecka kommer det vara sol sol sol.. så vi kommer bada och busa. Vi ska även ta oss till tyresö och umgås med familjen Olsson. Så ensamma kommer vi inte att vara. 


På ett sätt kan jourveckorna vara rätt sköna för jag brukar då åka till tyresö och bara vara där utan att känna någon stress att åka hem till min Jonas. Nä då kan ja gbara stanna där. Vill jag träna.. ja då blir det lite jobbigt men jag brukar fixa det. Flex gym där borta i tyresö är ju suveränt.! så det funkar liksom! Men jag vet att jag även kommer skriva nå jävla hat inlägg denna vecka för det gör jag alltid på jourveckorna.. haha då får ni påminna mig om detta inlägg.. så kanske jag kan lugna ner mitt humör lite!


Sen måste jag bara säga att jag ogillar spiralen jag har i mig skarpt!! Alltså tänk er.. niagrafall i ca tolv dagar mer eller mindre. Inte så att man kan hitt på nåt heller när man har niagrafallen eftersom det är just det, niagrafall!! Jag har typ tre bindor på mig.. Tolvdagar för att mensen sen avslutar med att ge mig en jävla massa finnar i ansiktet som blir till sår.. mm efter mensen!! Då är jag fortfarande svullen och jävlig. Så en vecka av fyra med spiralen har jag det bra.. ska det verkligen vara så? Jag vill verkligen hitta nå prev medel som fungerar för mig, hittills har jag inte gjort det!!! För så här kan man inte ha det. Tolv jävla dagar!! Förut hade jag tre dagar och kunde gårunt med papper i trosan typ!! Finnar ja det fick ajg väl någon precis dagarna innan. Men inte stora sår och absolut inte EFTER veckan!!! nej nu får ni ta o komma med nå råd här i bloggen!!


Jaja nu måste jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorn.. massa roliga planer för dagen nämligen!!


Puss på er

  

En bild från när vi va ute vår första kväll efter Melvin kommit. Det är nästa exakt ett år sen.. någon dags skillnad!!

Av Jenny - 28 juni 2010 22:13

fullspäckad dag, eller inte! Nätterna har blivit lite jobbiga för mig och Melvin några dagar nu och det känns, tro mig! Han vaknar upp flera gånger och är ledsen men somnar oftast om, så i morse kl 6 efter att han vaknat upp några gånger i natt la jag han i våran säng och gav han en flaska välling. Jag ville nämligen sova minst en timma till!! Det fick jag, vi sov till nästan kl 9.. toppen vissa dagar! 


Jag såg solen och kände att vi absolut inte kunde sitta inne en sån vacker dag. Vi bestämde oss till slut att åka till sickla strand för lite bad, sol, mys och lek, där borta mötte vi upp Lena med sin lilla Folke som är 6 månader och Lenas vän Theresa som va en underbar barnvakt hehe! 


Vi hade en toppen dag och Melvin sprang runt där.. han fastnade speciellt för en kille i 30 års åldern som låg där själv och sola. Han skulle prompt dit hela tiden. Vet inte om han tyckte mamma skulle ragga lite haha. Nejdå absolut inte. Jag doppade mig och det va toppen great. Melvin som annars älskar vattnet va faktiskt lite rädd idag tyvärr men han fick sitta på stranden och titta på mamman sin som badade lite i den heta solen! med mig i vattnet fick jag även en liten flicka, så fort vi kom till vatten brynet va hon där och skulle visa alla trix och fix hon kunde. Jag visste inte vem hon va men hon va väl i ca 4 års åldern hur söt som helst. Hon ville gärna hålla handen oxå haha. Hennes föräldrar vet jag fasiken vart de va ngnstans men de visade sig inte under min vistelse nere vid vattnet i allafall. sen fick vi nog vid vattnet och tog oss tillbaka till tjejerna och lillkillen borta i gräset. 


Melvin va inte blyg alls för någon där borta i sickla och skulle gärna rota runt bland mat och kex som Theresa tagit med sig.. det är ju tur att hon är barnkär haha. Vi va där i några timmar tills vi alla fick nog och ville vidare.

  

Han fick ha på sig badshortsen för han ville det helt enkelt. Han hade ett äpple under hela dagen oxå som han lekte lite med, tuggade lite på haha ja det blev lite allt i allo det där äpplet!


Jag tänkte ta mig till sats i odenplan för lite träning men tog ett stop nere på ica först så vi kunde få i oss lite mellanmål. Där nere träffade jag min bonus syster Camilla bara så där.. jätte skoj att få se dig igen tjejen!! Jag ville ju att Melvin skulle somna på vägen mot sats eftersom han va dundertröt. Somna gjorde han fan inte så jag tog inte ens chansen att ta mig mot odenplan då klockan va rätt mycket. 


Det blev en timmas promenad istället med en pratande Melvin i vagnen! Sen tog vi oss till en annan ica borta i stan för lite middagshandling. Buss fick det bli på hemvägen då jag va som en jävla packåsna. Alltså samtidigt man blev mamma blev man en packåsna. Allt ska ju med och vi mammor tar med allt för alla problem vi kan hamna i!!! Ibland lite för mycket men tar man bort en sak ja det är då man typiskt behöver den!


Jaja efter ett bad med mamman sin ligger nu odågan och sover så gott. Jag har förflyttat mig och sitter faktiskt i soffan.. haha. Betalat äckliga räkningar har jag gjort oxå!


nu ska även jag ta mig till sängen för jag behöver lite sömn då vi ska upp tidigt imorrn bitti. Kram på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards