Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Jenny - 29 juni 2010 22:20

Idag fick jag mig ett mail av en gammal vän. Alltså jag blev inte ledsen eller arg utan jag tyckte bara det lät lite roligt så jag tänkte dela med mig av det här i bloggen. För det första jag gjorde när jag läst det va att ringa min syster och berätta och vi båda började skratta. 


Alla får tycka som de vill och jag tog absolut inte illa upp. MEN det lät så skojigt. nu kommer det..


Jag kopierade det sista. Ja hon är snäll och speciell!

"Förresten vilka axlar och bicept. Nu när du väl fått upp armarna satsa på en gemetrisk underdel med. Du är stor. Kram" 


Hahahaha visst lät det lite roligt.. haha.. 


Nä nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar me morron dagen! puss på er

Av Jenny - 29 juni 2010 20:35

Vi tog oss till odenplan för lite träning, promenaden blev svettig värre men det är min grej och det gillar jag! Jag skulle träffa upp Lena med sin Folke samt fina Theresa! De kom lite senare än jag så jag hann börja innan de två. För mig där inne blev det pumpning av klena benen! Det va hur jävla skönt som helst jag har inte tränat på några dagar plus att jag ätit en hel del under midsommar!! Så härligt va det!!


Till slut så gick jag och hämtade odågan som hade haft en super rolig timma inne hos Coffe. Han coffe är allt bra han. Så fort Melvin ser han hoppar han ner från min famn för att springa in till han. Sen när jag kommer och hämtar min fis så har han alltid coffe bredvid sig. Han leker hur bra som helst med barnen. Idag va de i stora bollhavet hela timmen! 


Nu ska jag vara ärlig. Jag hade bestämt med Catta att hon skulle med mig, tjejerna och alla barnen ut för att bada lite granna. Men när jag va inne på gymet så tänkte jag att jag väl fått ett mess där hon banga. Men fan hon stod där utanför sats och väntade på mig med sina flickor! vi åkte direkt till Sickla strand för  bad, tjo och tjim. Lena och Theresa kom ju. Så vi fick en super dag idag!

   tur att man är den man är.. barnen tycker jag är hur rolig som helst. Jag passade på medans Melvin sov sin andra gång för dagen att bada. Jag älskar verkligen att bada och idag ska ni veta att jag verkligen badade haha. Ja jag har trosor på mig. men fan mina bikini trosor sitter inte alls bra längre plus att ärret syns rätt bra. 

  

mini poolen är ett måste. För den är faktiskt bra att ha om man inte orkar sitta vid vattenbrynet. 

  

här är vackra Theresa

  

Självklart ska Lena och folke få vara med. .mm det är bajsblöja hon byter där haha

  

Familjen. 

När jag väl tog fram kameran låg Melvin och sov så idag blir det inte någon bild från stranden på ungen. Men han hade det super idag och njöt hela tiden. Flickorna va något han verkligen gillade!!!


till slut fick vi alla nog så vi packade ihop. Jag och Catta med barn stack till sickla köpkvarter för att titta en kepa åt melvin. Jag hitta ingen kepa men det blev en hatt.

   

Och självklart fick han sig en egen smootie som mellanmål. 

Jonas va uppe i lägenheten och jobbade, hungrig va han tydligen oxå så vi gick och köpte en sallad åt karln för att sen sticka upp dit. vi va jävulskt trötta och ville ta bussen. Vi missade alla tre bussar som går upp dit och som går en gång i timman. Så vi gick hem istället. Jonas får mat sen haha. 


Väl hemma pustade vi ut, melvin fick i sig blodpuddin medans jag tog nå rester från gårdagen. Sen satte jag mig i fåtöljen som faktiskt börjar lukta lite unket hahaahah. Melvin lekte lite med sina leksaker! Sen hittade han påsen med rena kläder.. jag säger så här.. farfars kalsonger va toppen tydligen.. hahahah

  

jepp de skulle han ha på huvudet!! Första gången han satte de på huvet.. jag såg inte först va han höll på med. men så kom han fram till mig och såg jätte jätte stolt ut.. han är ju för go


Alan he find some underwere from farfar.. and put them on the head!


Men dagen har varit toppen.. imorn ska det tydligen regna men det gör inte så jätte mycket, det kan vara skönt att få vila från solen någon dag. Träna ska jag iallafall göra. det blir rygg eller axlar.. 


Nä puss från mig 

Av Jenny - 29 juni 2010 07:42

Idag är det tisdag, tandläkar besök stod på schemat men jag hoppar det till en annan dag.. det ska ju bli så fint väder ju! Jag och odågan ska ta oss till sats borta i odenplan för en liten träning. Jag tror även att Lena och hennes vän Theresa ska hänga med.. Efter blir det iväg till nå härligt bad med sol och bus! 


Natten va bra men jag vaknade ändå flera gånger tyvärr, fattar inte men det går väl över. Det är säkert någon "fas" jag hamnat i haha. Melvin vaknade vid fyra och ville upp till oss sen gick vi alla upp halv sju i morse! Jonas är faktiskt ledig men han kan tyvärr inte tillbringa så mycket tid med oss då han har massa att fixa i lägenheten!


Nu sitter jag och Melvin i soffan o myser framför tvn. Det finns ett program på SVT som kanske pågår i 5 minuter de visar alltid olika insekter på språng. Melvin bara älskar det. Speciellt när det är om flugor.. jätte kul verkligen!! haha.


Nä nu ska jag äta min frukost för att sen packa ner oss i vagnen, kan även meddela att jag nu tappat Melvins typ femte keps. jätte skoj.. så jag får ta mig till en butik för att köpa ännu en! Ska det vara så här. Nappar och kepsar är något som går åt här hemma hos oss!


Sen har jag nu bestämt mig för att ta bort spiralen för mensen som slutade för några dagar sen och fortsatte med finnar.. ja den har kommit tillbaka!!!! Så jag har lessnat riktigt jävla ordentligt.. Det får lösa sig på nåt annat sätt helt enkelt..


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards