Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Jenny - 8 juni 2010 22:05

Pappa jonas ringde och berättade att han va uppe i lägenheten o jobbade så vi tänkte ta oss dit, buss 53 går dit upp och den går även från odenplan där vi befann oss!! MEN den som går upp på berget går ju bara en gång i timman.. vi hade missat den!! Så vi fick stiga av uppe vid farfar för att sen knata!! Jepp ännu mer knatande.. bra där.. upp för backen tog vi oss oxå helskinnade.. sköönt!!


Pappan blev överlycklig att se oss, han städade undan allt jävla bråte vi samlat på oss! Jag och Melvin ja vi lekte ute på gården med alla de andra mammorna ochbarnen!! Det är verkligen barn och föräldrar där alla dygnets ljusa timmar!! härligt!!


Gick en familj hem kom nästa, så ensamma va vi inte. Melvin han lekte först borta på gräsmattan som alltid för att vi sen förflyttade oss till den stora lekplatsen. Där hittade han en gammal bil!!

  

Han tyckte den va toppen!! Att köra framåt gick väl inte nå vidare

Men försökte gjorde han, till slut kom han väl fram i alla fall en halvmeter!! Han satt nog på den där bilen i minst 40 minuter, ville inte gå av!! Men till slut så klev läs dunsade han av själv!! Tanten som stod och pratade med oss reagerade med ett oj medans jag sa. Nej men han klarar sig.. haha. Självklart klarade han sig. 


Han hade spanat in den asiatiska lilla flickan vid gungorna och jag såg i hans ögon att målet va dit hon va!!! Jag tror vi va uppe vid lägenheten i tre timmar. härligt!!!! 

Jag trivs verkligen där uppe även om vi inte har någonstans att bara gå in till. Men man är så välkommen plus att man aldrig är ensam där ute. toppen!! 


till slut så begav vi oss hemåt för att laga lite middag. farfar kom även hem. Farfar och Melvin har liksom en egen grej tillsammans. De har sina påhitt. Ett påhitt är. Farfar har två stolar ståendes som är hur fina som helst. han brukar sätta Melvin på en av de o så sitter de där. Pratar lite. Melvin han älskar att sitta själv på stolen och man kan riktigt se hur stolt han ser ut vissa gånger

  

När man sen ska ta ner han blir han lite lätt förbannad. Men idag fick han sitta hur länge han ville tydligen och till slut  så klättrade han ner själv!!


Nu ligger han i sin säng o sover, ja gska gå och borsta mina tänder för att sen även jag sova lite. För imorn blir det nog en promenad fram o tillbaka till stan. Träning blir det på kvälllen.. dans eller faktiskt box!!! 


puss på er

Av Jenny - 8 juni 2010 21:55

Jag och Melvin började dagen med att ta oss en promenad till odenplan för lite träning. Han brukar alltid somna när jag är på väg.. behöver typ bara komma upp för backen hemmifrån. MEN idag ska ni få höra, en jävla halvtimma fick jag gå där o sjunga trollmorsvisan!! Ja folk tittade bakåt när jag kom farandes där!! Vissa som mötte mig log mot mig o undrade väl, Va fan jag hade fått till frukost!!!


Men han somnade till slut o jag kunde sätta på min grymma musik i öronen och traska vidare, nej då skulle det ringas och smsas i min telefon så musiken blev avbryten gång på gång!! Så jag gav upp det där med musik och pratade i telefonen hela vägen istället!! 


som alltid när vi tar oss våran tripp till odenplan så stannar vi förbi budofitness o hälsar på Annie, hon blir lika glad varje gång. Tyvärr så sover Melvin varje gång, våra försök att väcka upp han misslyckas jämt!! Idag va hon på språng för att köpa mer chips till tjejkvällen hon ska i butiken på torsdag.. kom dit vettja!!!! Ja ni läste rätt CHIPS!! Mm haha.


Men vi tog oss till sats o där utanför fick jag väcka upp ungen för att han skulle få sig ett litet mellanmål innan minisats bravaderna. Han hade det toppen där inne medans jag va i gymet och pumpade mina ben!! Helvete va svettigt och tungt det blev... bra där Jenny!!!! 


Efter gymet så ringde vi finaste Nadine, ja hon är fan vacker!! Ja hon är även en diva många gånger men det är hon liksom. VAcker är hon ändå!! Vi tog oss en lunch.. eller jag gjorde det hon hade redan ätit. vi satt väl o snacka i två timmar om allt o inget. För att sen ta oss hem allihopa!! 


Nadine det va hur skoj som helst att se dig igen efter ett år.. mm det va ett år sen vi två såg varandra!! Då va jag gravid ojävlig.. men nu så..


Puss på er..


Ja dagen fortsätter i ett annat inlägg

Av Jenny - 8 juni 2010 08:03

Idag är det tisdag här borta i nacka.. hehe. Natten va inte jätte rolig då Melvin vaknade några gånger och va ledsen, somnade om varje gång men det tär ju på mamman som måste vakna upp o trösta. Till slut vid fem tiden fick han komma upp till våran säng. Men då va jag så jävla kissnödig, hade jag gått upp och kissat hade ungen vaknat upp o velat gå upp. Så jag fick hålla mig. Tänk er när man är så där jätte kissnödig o drömmer om att få kissa men det kommer aldrig,haha för då kissar man på sig!! Så va jag fram till lite över sju då odågan ville vakna!!


Men jag är rätt utvilad ändå så nu har fisen fått sin frukost. Men att ta sig fram till våran plats där vi äter frukost varje dag, där hans stol står va ett meck. Ja farbror fredrik hade lagt sig precis framför stolen jag ska sitta på. Så vi fick kliva över med stora steg för att inte trampa på han. Melvins stol står ju där så vi va ju tvungna att sitta där. Men det gick bra!   


Så nu har han fått sin frukost. Jag måste fråga er en sak. Melvin är en rätt bestämd pojke, nej han bestämmer inte över mig. MEN han vill gärna slå på tvn, eller speglarna med sina leksaker. Jag säger nej och blir arg. Vet ni vad han gör då.  Han tittar på mig med en kaxig blick skrattar och fortsätter slå. Jag går dit tar bort han och tar leksaken. Då skrattar han o börjar slå med sina händer!!


Så är det med det mesta, han skrattar när vi blir arga. Vi skriker inte för att skrika hjälper inte så mycket utan vi båda gör mörkare röst! Jaja det blir väl fason på han me någon gång. hehe.


Nu ska jag äta min frukost för att sen sticka till odenplan o träna 


puss på er.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards