Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Jenny - 24 juni 2010 12:30

Min plan va ju att Melvin skulle vara vaken till ett tiden. Då jag hade tänkt lägga han i vagnen ochjag själv promenera in till stan. Kl halv elva blev Melvin trött, jätte trött. Så som han såg ut är exakt så som jag känner mig. Stackars lill killen!!


Jag testade låta han vara vaken ett tag till men han gick här och fumla. så kl elva gick vi in i sängen och tio över sov han. Jag .. hm jag råkade somna jag med och kom upp vi tolv!! Nu sitter jag här i min fåtölj och bara softar. Ska väcka upp odågan om en stund så han får lunch i sig och vi kan ta bussen in till stan. Mm det blir bussen eftersom vi har en dejt med Tess! Det är inte heller jätte roligt att promenera en timma om Melvin är vaken.. så roligt är det inte att sitta i vagnen nämligen!!


Så idg får det bli bussen.. sen bussen hem då vi ska handla inför imorrn!! Men trötta är vi.. fattar inte varför eftersom vi har härliga nätter, oki jag vaknar några gånger per natt. Då Melvin pruttar, hostar eller vänder sig om vaknar jag tyvärr.. Ja jag sover jätte lätt.. vaknar bara någon tittar på mig!! 


Nä nog av mig.. Nu ska jag väl fixa ordning lite.. ingen lust men när vi väl är ute sen kommer det kännas toppen!! Puss på er alla glada

Av Jenny - 24 juni 2010 09:40

Ooo vilken härlig morron, jag och odågan sov till ca halv nio. Hur härligt som helst! Jag hade tänkt ta mig till sickla för att shoppa lite skor och kanske nå fint linne. MEN vi ska ju ändå träffa våran alldeles egna brottarfitta(Tess) senare idag! Vi ska träna och planera morron dagen.. för er som inte vet, MIDSOMMAR!! Det ska bli så härligt för nu va det ett tag sen vi sågs.. hon har ju jobbat jobbat och jobbat lite mer!! Men idag fick hon sluta tidigare för att träffa mig jippi!!


Så jag och fisen stannar här hemma för att sen börja stegen mot stan då Melvin får sova i vagnen.. Eftersom jag ändå ska till Sickla efteråt för att inhandla maten till imorrn kan jag lika gärna ta sko och allt annat shoppande samtidigt! Ibland är man bara för smart haha..


Vi har precis ätit klart våran frukost och idag fick Melvin äta sjläv!! Han är så duktig


Ser ni att när han vill stoppa smörgåsen i skålen så skakar han på huvudet, för han vet att han inte får!! haha men som om det skulle stoppa han!!


Jag förstår inte vad det är för fel på mig jag är så trött hela tiden. Alltså riktigt trött, huvudet är jätte tungt och en tendens till en liten migrän. Migränen slår aldrig ut och jag går omkring så här. Min energi som jag annars brukar ha.. glada pigga.. lite jobbiga jenny.. ja hon är borta.. O jag är mer tyst och bara slö!!! 


Dessie sa till mig igår att även om man inte är pollen allergiker så kan man bli trött av pollen och solen.. Den där skiten måste vara stark i år i sånt fall om det gör mig så här!! Plus att Melvin blivit allergisk fast man tydligen inte kan det när man är så liten!!


Jaja det går över och jag är ju lycklig/glad ändå. Det håller inte mig hemma.. Så vid ett tiden idag är det jag som tar på mig mina svettiga illaluktande promenad skor och går till stan för att träffa upp min Tess! Mina skor.. ja alla våra saker är ju på lagret med våra möbler. min tanke va ju att inte stanna här så länge som vi nu gjort.. Så alla sommar saker ligger fint där inne.. längst in oxå!!! haha ..


Jaja det blir att shoppa idag. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards