Alla inlägg den 17 juni 2010

Av Jenny - 17 juni 2010 23:34

Alltså min plan va ju att gå till odenplan för att träna sig lite på sats ni vet. Men efter Melvin vaknat och jag solat.. mmm jag kan ju tillägga att rastlösheten slog på stort där nere på uteplatsen. Jag låg där, vände och vred på mig.. Tittade på klockan typ varje minut... Eftersom jag ville iallfall få liiite färg och kunde väl inte gå in igen innan det ens gått en timma. Så jag höll mig där ute... En timma och tio minuter fick vara nog.. Sen stack jag upp igen!!


Väl här hemma började jag baka lite blåbär/hallons scones åt mig och odågan till mellanmål.För jag hade planer att som sagt sticka till sats. Men när Melvin vaknat så va han såå söt och ville busa med mamman sin.. så vi stannade hemma. Då passade jag även på att ta tvättstugan.. säger så här.. jag håller fortfarande på.. MMMmm mycket tvätt blev det... jag fastnade även framför en film så här på kvälls kvisten!!



Jonas va borta i lägenheten och bilade lite i badrummet.. det kommer bli toppen great där borta.. Sen kom jonas hem, jag stack ner till tvättis.. Men passade även på att sticka in till gymet där nere i källaren för lite cardio.. Det blev 30 minuter på ct.. plus lite mage...


Nä nu ska jag neer och hämta det sista.. Hoppas ni har haft er en alldeles underbar dag/kväll


Imorgon är det nya tag och då jävla ska jag ta mig till sats. Ska även förbi budofitness och lämna av lite cookies och brownies... det ni.. hehe..


Nä puss och Godnatt på er!!



Min vän, du är det finaste jag vet, du är det vackraste på jorden.. hm sen kommer jag inte ihåg hur låten fortsatte. Men så du vet.. jag tänker på dig. du vet vem du är!!!!

Av Jenny - 17 juni 2010 12:06

Ja då la jag upp formstatus på mig och min kropp. Så eftersom det faktiskt va ett år sen tänkte jag göra det även idag!

    

Ser man någon skillnad? jag har fan blivit hemmablind!


Idag startade vi dagen med en härlig frukost tillsammans med farfar för att jag och Melvin sen tog oss ner till husets, uteplats. Där han fick bada lite och jag sola!! Eller det blev inte så jävla mycket sola för Melvin ville ha uppmärksamhet.. o det får han när som

      

Efter 1.5 timma så tog vi oss hemåt igen för lite lunch! Melvin börjar bli trött så han ska få sova.. jag ska göra en fuling. han ska få somna i vagnen så jag kan lägga mig på uteplatsen igen och sola!!! Jippi haha.. Vi får se hur det går..


Efter solning och sovning så ska jag ta mig mot sats på odenplan för lite träning. det blir ben eller bara rent av cardio.. får se va jag känner för!!


Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards