Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Jenny - 10 juni 2010 17:13

Vi vaknade upp efter våran vila, jag vilade oxå! För att vara glad o snäll efter att ha vaknat upp tio i fem.. nej det går inte riktigt!!


Vi åt lite lunch för att vi sen hör o häpna tog bussen!!! Bussen tog oss till odenplan där jag tänkte träna lite medans Melvin lekte inne på minisats! Färden dit va inte jätte skoj melvin va rätt gnällig och tjurig så tankarna i mitt huvud surrade " jaja jag kommer inte få träna nu" Men vi stegade dit ändå för att testa iallafall. Vet ni det första Melvin gjorde när vi plingade på där va att börja skratta! Jag satte ner han på golvet och han sprang(på sitt sätt) bort från mig och till den söta tjej som jobbade!! 


Han blev alltså glad så fort vi kom in. min träning gick toppen det blev endel stampmaskin så svettet bara forsade för att jag sen avslutade med ett svettigt pass, axlar!! Melvin hade varit super glad hela tiden och busat där inne!! 


Sen mötte vi upp en liten tjej som heter Linda, vi började promenera. vi gick förbi budofitness eftersom jag blev så jävla svettig o ville helst inte gå i de byxorna! Så jag köpte mig ett par nya där inne hos Annie och Pernilla

  

Hur sköna som helst. Men ialla fall. vi fortsatte våran promenad till gamla stan där Linda träffade upp sin mamma o åkte hem. Jag och Melvin vi drog hem vi med. Nu blir det matlagning, duschning för att jag sen ska ta mig in till stan o gå på tjej kvällen!!!

Puss på er

Av Jenny - 10 juni 2010 06:31

är inte en riktigt ok tid att vakna upp på!!! Men Melvin kände för att gå upp den tiden inatt!!! Jag är trött, sov inte jätte bra o har varit halvvaken hela natten lång!!! 


Så idag är jag inte den roligaste människan att ha o göra med!!! Men jag ska ta mig frukost här hemma för att sen se hur jag mår.. blir det bättre tar jag mig till odenplan för träning!!


Dansen igår gick toppen o va toppen skoj. Jag ställde mig faktiskt längst bak med kurre igår!!! SEn blev det stampmaskin i tio minuter för att jag avslutade med några magövningar.. Nej puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards