Alla inlägg den 18 juni 2010

Av Jenny - 18 juni 2010 11:39

På min sommarbild då.. kom igen!!! 

Av Jenny - 18 juni 2010 11:28

Nu när vi äntligen skulle få lite tid för oss själva, bara vi familjen liksom. Ja självklart ska vi vara borta i lägenheten en hel del då vi har massa att göra där uppe. Men liksom lite mys på kvällarna.


Farfar är bortrest.. och  ja vi älskar besök och tycker det är jätte trevligt att umgås men det kan vara skönt att bara få rå om varandra alldeles ensamma oxå. Så farfar och farbror böt av varandra. Så farbror fredrik ska stanna över helgen. Han ska nämligen skriva ett prov på måndag.. tänk er.. segling test.. tufft!! Jag skulle oxå vilja kunna segla.. men herregud vilket tålamod man måste ha.. kan jag tänka mig iallafall.


Ja så ensamma blev vi inte men det är väl alltid trevligt att umgås. Men då hittar vi nog på något ute istället vi tre. 


Jag mår fortfarande illa men det börjar avta! jag ska alldeles strax ge ungen min lunch för att han sen ska få gå och sova sig en stund.. jag ska nog även jag ta mig en blund hehe.. jag kan om jag vill..


Nä nog svamlat vi hörs.. puss

Av Jenny - 18 juni 2010 10:16

Melvin har nu i några dagar vaknat upp vid halv nio tiden. Jag hoppas att det är den nya trenden och inte bara en fas han går igenom, för tro mig det är härligt med lite sovmorgon. Då ser natten ut så här. Han somnar runt åtta halvnio på kvällen. Sover .. vid antingen kl 4 eller kl 6 vaknar han upp och får komma till oss sen sover vi vidare. Det är härligt. Men det är väl en härlig dröm som snart tar slut.. o då börjar vi dagen som vanligt igen vid kl 6!! Men håll tummarna!!


Idag ska vi ta oss en träning och promenad men lite senare än vanligt. För vi ska nämligen ta oss till sumpan för träning. Jag tar mig till Sumpan och där borta får Jonas plocka upp Melvin sen tar de sig till balance. Jepp ibland vill även jag träna utan att ha ena örat mot högtalarna. Även om de för det mesta inte ropar ut. "melvins mamma" så måste man ändå vara beredd liksom. Det betyder, ingen musik i öronen!  Så nu så här på förmiddagen/lunchen håller vi oss inne. Och då går jag runt i jonas kläder

  

jag känner mig verkligen jätte sexig!


Alltså i ca tre dagar har jag mått illa, jävligt illa. Nej inte gravid jag har spiral. Men jag tror fasiken det är razor 8 som nu efter en vecka börjar sätta fart i kroppen. Jag är som sagt rätt känslig för allt möjligt och får rätt kraftiga illamåenden om det nu är en av biverkningarna. Så jag mår illa!! Va jag tycker om razor hittills ska jag berätta här.


Jag har blivit lite mer godis sugen, men vet inte om det är mensen som talar.. kan ju va. Sen skulle den minska hungern.. hm jag har blivit hungrigare.. men oftare.. går det mer än tre timmar mellan måltiderna så dör jag av hunger.. och det är ju bra.. För när jag äter blir jag mättare fortare.. 


Kissar gör jag rätt mycket. Tappat i fett vet jag inte .. men eftersom jag äter lite oftare behöver jag även gå och mata fiskarna lite oftare. Så vi får ser hur det slutar när burken är slut! Men än så länge har ju matvanorna blivit liiite bättre..


Nu när jag sitter här och njuter lite av min data. Ja då hör jag lite prassel så jag reser mig upp och hittar detta.

  

så länge det itne är nå farliga grejjer han håller på med får han hållas!


Nu kom han och krama om mitt knä och försöker stänga ner data locket.. han vill alltså umgås hehe.. Ja jag är klar här.. Men vi hörs senare


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards