Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Jenny - 5 juni 2010 22:22

Jag har blivit utmanad utan att jag ens vetat om det. hehe av den här sandra ni vet,hon från tyresö. Ja jag läste hennes blogg idag och såg att hon utmanat mig!!


Utmaningen gick ut på att lägga ut den tionde bilden i dina bilder på bloggen!


   För mig blev det den här fina bilden. När min Jojo läser för Melvin och fina Estelle!! nu ska ni oxå veta att jojo ja hon är döv men har faktiskt lärt sig att prata o hör relativt bra med apparaten i örat!!


De jag utmanar är

Tess

Jennie

Sofie Sundberg

Catta


Jag vet inte så mycket om denna utmaning o vet alltså inte hur många man ska utmana men jag kör på fyra st!  puss på er 

Av Jenny - 5 juni 2010 21:17

Jag mår illa, fy fan jag har ätit dåligt idag, inte massor o hur mycket som helst men dåligt!! Så nu sitter jag här o mår jävligt illa nästan så jag fått lite ångest. 


Sitter här och tittar på änglagården2 i min ensamhet. Jonas har jouren ju och fick sig en massa jobb!! Stackarn! Nästa vecka är han ledig mån-ons så då ska vi köra ute i lägenheten för full!! Jag längtar verkligen till vi får vårat hem!!


Då blir det vårat hem dit ingen kan komma o gå som de vill, ingen kan bestämma hur det ska se ut där förutom jag och Jonas! Jag längtar!! 


Dagens träning.. ja jag gick ner till gymet i källaren och körde armar plus lit emage. Det kändes toppen!!! 


Nä nu ska jag kolla klart filmen för att sen gå och lägga mig o sova, jag lägger mig på golvet idag då jag la Melvin direkt i våran säng för jag ville ut o titta på filmen haha. Det går fortare att få han o somna i vår säng!!


jaja nog svamlat.. Jag mår som sagt illa!!!!! Imorn blir det promenad och träning igen. Ska försöka köra hårt på benen då det va en vecka sen. puss på er

Av Jenny - 5 juni 2010 12:52

på 75 års kalas!! Jag hade tänkt ha klänning på mig MEN alla mina sommar skor ligger instängda i nåt förråd i bromma. Så det fick bli detta istället

  

Men jag tror jag duger lika bra ändå!! 

Melvin blev fin han med min lilla prins

  

Det ska vara jeans shorts som är lite långa haha. Men han är super fin!! Går omkring här o blir såå stolt när man säger hur fin han är!


Jonas är fin han med men som vanligt vill han inte vara med här i bloggen så ni kan ju bara föreställa er hur han ser ut! 


Jeans från gstar, skjorta från gstar. Rakad o en massa muskler!! Ja ni kan ju tänka er att han är super fin.. hehe


Nä nu ska vi dra.. puss på er

Av Jenny - 5 juni 2010 09:15

Jag lämnade in odågan till pappa Jonas, som låg och sov för den delen! Han ville även att Melvin skulle sova kvart över åtta, men han va inte trött ett dugg. Han blev ändå inlämnad till pappan sin som försökte få han att sova!! 


Jag stack ut med mitt fina hårband hehe

  

För att sen ta mig framåt längs det fina vattnet med alla båtar i

  

Jag tog inte trapporna idag utan en annan väg!! En väg som gjorde att jag hamnade mitt på motorvägen övet staketet kom jag inte där så jag fick gå där längs vägen. Jag mötte en gubbe som skakade huvet åt mig och sa något, men jag hörde inte ett dugg vad han sa eftersom jag lyssnade på grym musik

Det är ingen musik jag lyssnar på här hemma för fulla muggar utan när jag är ute och går. För fi fan va man får energi av skiten o bara flyger fram!!

Till slut kom jag hem, svettig och hungrig

  

Jag hörde ingenting av någon här hemma så jonas fick väl Melvin att somna till sist hehe!! Men som sagt det är bra att han sover lite innan kalaset hos mormorn min!!


Nä nu vankas det frukost sen om inte jonas får jobb så sticker jag ner o tränar!!!!! Två gånger är bättre än ingen gång att träna!! 


puss på er

Av Jenny - 5 juni 2010 07:51

Blev ju som sagt tacopaj med en god sallad!! Det blev gott och Melvin åt upp allt han fick på talriken, det va nämligen första gången han fick smaka på tacopaj!! Han tyckte alltså om det hur mycket som helst för när det va slut på hans talrik ville han ha från min och Jonas.. 

   Gott gott i gott gott!!


Sen tänkte jag lägga ut formstatus bilder här i detta inlägg. 

Det händer inte så jätte mycket nu på vågen. Men jag försöker forma till mig och fasta till mig lite! Det går sakta sakta framåt på grund av allt som händer här hemma!! Men jag försöker och det är väl det viktigaste haha. 

    

Min svank börjar visa sig igen!! Magen ja.. hm där går det riktigt sakta men nu kör jag i alla fall situps o skit som jag inte gjorde i början!! 


Nä nu börjar kaffetabletten verka så jag ska väcka upp Jonas o låta han ta Melvin sen sticker jag ut!!


Nu ska jag berätta nå pinsamt, ni vet apan totte på kanal fyra. De sjöng hejdå sången o jag tyckte den va så fin att jag fick tårar.. KATASTROF!! 


Puss på er

Av Jenny - 5 juni 2010 07:30

Idag är det lördag, härliga lördagar. I alla fall för de flesta, här hemma är det som vilken veckodag som helst eftersom Jonas har jouren. Det betyder att jag inte kan lämna Melvin med han allt för länge eller gå alltför långt bort IFALL han skulle få jobb o måste sticka!! BORING!!!! Igår gick jag och la mig i tid för att jag skulle vara pigg idag!! MEN odågan tyckte han skulle vakna upp flera gånger i natt, hans beteende va precis så som när han har ont i munnen på grund av att tänderna ploppar upp.!!


Kastar ut nappen och skriker, tar jag på han så puttar han bort mig!! Men till slut så tog jag upp han i våran säng, Jonas la sig på golvet och jag fick sova till kvart i sex.. snällt va.. kvart i sex!!! HERREGUD!!!! Jag tror det är för ljust i farfars sovrum då han ofta sover längre hos andra!! Solen går upp på våran sovsida plus att farfar inte har nåt för fönstrena.. va tror ni kan det vara för ljust?? hehe!! 


Jag ska iaf alldeles strax ta mig en morron promenad, Jonas får ta odågan så länge o ringer de på jobb får han vänta för jag tar inte en jätte lång promenad!! Ringer de inte så ska jag äta frukost sen sticka ner till källaren och köra mina klena ben!! Fy fan EN gång har jag tränat denna vecka en jävla gång!! Fast allt för odågan!!! Men nu vet vi ju att han inte är sjuk i alla fall utan allergisk!! 


Medicinen är väl bra. Han har blivit bättre men är fortfarande inte BRA!! Läste även de vanligaste biverkningarna för barn under två år.. sömnlöshet!!!!!!! SKOJ!!!! haha.


jag hittade en gammal bild på Melvin, tänk när han va så liten att han alltid hade amningskudden som stöd när han satt upp

  Ooooo va fin han är!!!


Idag vankas det 75års kalas borta i tyresö, mormor min har fyllt 75 år!!!! Min mormor som alltid funnits där för mig.. det är inte jätte skoj att se henne åldras då hon alltid varit en tuff mormor!!! Men idag vankas det som sagt kalas o det bjuds nog på smörgås tårta o annat gott!!! Då hon faktiskt alltid varit en bullmormor!!!


Melvin ska ha skjorta med slips o jeans shorts. Jag själv ska faktiskt ha klänning!! MEN fan alla mina fina skor till sommaren är borta på lagret i bromma.. haha får gå i stövlar. Nej men jag går nog förbi sickla innan vi åker och köper mig nåt billigt par!!! 


jaja snart ska jag gå, lämna odågan hos pappan sin så får de vila sig lite innan kalaset. tro mig det behövs mohaha!! 


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards