Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Jenny - 4 juni 2010 17:18

Efter våran lunch fick vi det lite tråkigt så jag tänkte skoja till det lite med att ge Melvin glass. Man vet aldrig vad som händer när han får glass i sina händer.. hehe

Kladdigt blev det iaf!!


Jonas bror kom hem till farfar efter han varit och besökt farmorn sin. Han satte på tråkig tennis. hehe. Så då passade jag och odågan på att ta oss till sickla. jag skulle ju handla inför kvällen och dagens tacopaj! 


På vägen tänkte jag. just fan Melvin kan gå, han kanske vill gå lite så jag satte ner han

  

Han tyckte det va jätte roligt. Men sen hamnade vi där det fanns hur mycket stenar som helst o sjlävklart skulle han ner o plocka upp de

  

Helst stoppa i munnen oxå. Då tyckte jag att han kunde sätta sig i vagnen igen så vi kom fram någon gång. fram kom vi o då tog ja gmig en sen lunch medans Melvin fick sig mellan mål. Vi hade det super mysigt där i sickla!! Jag gillar sickla det är så barnvänligt o vänliga människor.. haha för det mesta! 


Jag blev lite ledsen iögat för bäst som vi satt där kom ett gäng små killar på kanske 10 år. Den ena av de hade råkat tappa bort sina nycklar och sin mobil. Han va jätte rädd att det skulle komma tjuvar hem till de då de kunde kolla upp adressen.. T O M mc donalds personalen hjälpte killarna. Men de fick gå hem utan sina saker. Stackarna!!


Väl inne på ica så fick jag en dundrande huvudvärk. fy fan. självklart glömde jag allt jag ksulle handla o fick springa fram o tillbaka fram o tillbaka där inne.. till slut hamnade vi i kassan då kom jag på det. 


"FAN" haha kassörskan frågade vad det va.. jag skrattade lite lätt o berättade att jag glömt våtservetter.. Nej jag sprang inte in o hämtade de. Det får vi ta en annan dag.. jag ville hem!!


Melvin va dunder trött när vi kom hem trots de 3 timmarna vi sov tidigare på dagen. Så han ligger nu och vilar. Hm farbror Fredrik har flyttat på Melvins leksaker. haha knas. inte städat upp de som ligger lite här o var utan plockat bort den lilla kärran.. ja den får vi ställa fram igen. Melvin leker ju med den.. kanske inte påsen som står kvar med lite böcker i.. så jag ställde undan påsen istället.. så kanske det blir lite rättvist. haha jaja jätte skoj!!


Snart flyttar vi till min mormor iaf den sista tiden. Det komme rbli tufft för jonas att köra vägen dit. Men bättre det än att vi bor allesammans här hemma. Nej fredrik ska väl inte bo här men väl i sthlm blir det ju här han sover. O då kan det vara skönt för både svärfar och Fredrik att det inte blir på golvet i vardagsrummet. Så vi flyttar på oss till min underbara familj hahahaha. vi kommer väl få nippran.. 


Nä nu ska jag sätta på tvn o bara slappa de sista minutrarna Melvin vilar. puss på er

Av Jenny - 4 juni 2010 17:08

Jepp det gör jag och jag tror fasiken att jag skrivit det mer än EN gång här!!

Ni vet de där människorna som för det första bara tar, tar allt de kommer åt! De struntar i om människorna de tar ifrån oxå kanske mår dåligt eller har det knapert!! De TAR! Sen när de väl ger tillbaka någon gång då ska man minsann prisa personen upp till gudarna för att den givit eller hjälpt till med något!! För behöver du själv hjälp kommer inte personen men behöver personen hjälp ska man springa som en åsna dit!!!


Sen har vi snyltarna, ni vet, de som inte har nåt själva utan bara lånar av andra. Helst utan att betala oxå. De är nästan värst eller nej båda personligheterna är lika illa!! snyltare är hemska. Är man inte själv snål blir man fan snål om man umgås med snyltare. Vill gärna bli bjudna på det mesta. Ska man äta lunch eller middag tillsammans hemma har snyltaren oftast inte tid att gå till affären eller glömt plånboken hemma. Haha det värsta är nog om snyltaren faktiskt tar med sig ingredienserna själv o sen tar hem det som blir över. haha Har ni varit med om det förut?? Då tappar man nästan hakan och tror inte att det är sant!!


Sen har vi de personer som är elaka mot alla, får den inte som den själv vill eller att det blir bra för den själv. Så blir de elaka!! Ritkgit jävla elaka!! Sen sin familj, träffar deras familje medlem någon annan.. ja då jävlar ska det visas att "här bestämmer jag" USCH för sånt!! Ni vet, om de kommer hem till ER så kommer personen o beter sig som om du inte existerar!! plockar undan saker BARA FÖR ATT. Kanske om saken de plockat undan ligger i vägen. Men om det ligger två saker där en sak är uppenbart att man använder men inte den andra. Så flyttar äckliga personen på den saken som det är uppenbart att man använder. Ja då gör man det bara för att!! De vill gärna visa att "här kan du inte göra nåt åt saken"!! Fy fan. 


MEN jag kan även tycka synd om de här tre personligheterna. Om du nu fått en av de eller alla tre. För har man dessa ja då är man nog rätt ensam. Jag kan inte tänka mig att man har så många vänner, man känner sig nog rätt ensam och undrar varför!? Alla andra har någon o mår bra men inte jag. Varför!? Ja så lite synd om de är det trots allt. 


Ja det va mina tankar för denna dag!!!

Av Jenny - 4 juni 2010 12:47

Jag har inte direkt något att skriva idag för vi tar oss en hemma dag helt enkelt! En hemma dag så odågan får vila upp sig lite. Så sovit har vi gjort, tre timmar blev det.. skönt!!! Nu leker vi lite på golvet med alla farfars tidningar och papper, skoj!!!


Jag har inte tagit nå bilder idag heller då jag har blivit lite slapp haha.Nejdå luren ligger inne i sovrummet på laddning. Alltså helt jävla ärligt den här iphone som jag nu fått och använder nästan varje dag.. Jag måste ladda den två gånger per dag, i alla fall om jag ska lyssna musik på den när jag är ute och går. Helt ärligt ska det vara så??? 


Jaja nog om det. JAg skulle behöva mig ut till sickla för att inhandla middagen. Det tar sin lilla tid att komma upp ur fåtöljen bara då rumpan min har fastnat!!! Melvin trycker på alla musik leksaker han har, farfar sitter och tittar på en jätte intressant dokumentär om swedbank o jag sitter här med min darling!! Ja som sagt jag hade inte jätte mycket att skriva idag!! 


Jag har fått lite mess från mina vänner som frågar vart jag har tagit vägen.. Fasiken veckan när jonas har jouren lyckas det alltid hända en massa skit!! Så denna vecka började ju med magsjuka, sen Melvins ögon och näsa, SÖS. Men jag finns här jag lovar!! 


nä nu ska jag ta av mig det vita linnet som är lite smutsigt för att hoppa in i duschen och bli ren igen, mysigt. Sen får vi se om vi tar oss härifrån. Eller om jag hittar på nå mat på det som finns hemma.. hm inte mycket va.. så vi får se för jag är fasiken sugen på en saftig tacopaj..oooo va gott med tacopaj tycker ni inte. jo jag måste nog ta mig härifrån för att köpa lite till en tacopaj!!!


Haha svamlar jag nu ?! Jaja jag ska låta er vara. Vi hörs en annan gång puss på er.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards