Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Jenny - 12 juni 2010 23:20

Att vara morsa är fan tröttsamt ibland man går för i helvete och lägger sig.. i allafall för det mesta innan kl tio!!! Det är lördag så jag tänkte skoja till kvällen lite med en film och att vara uppe lite längre.. jag höll på att somna hela tiden!! Efter filmen ville jag bara krama om min darling(datan) lite innan jag ska gå till sängs!!


Middagen borta i mina gamla trakter va super. Melvin åt för fulla muggar både det ena och det andra. Det där att hålla han ifrån godis till han är tre år.. ja det gick så där!! Varje gång han får i sig något som smakar rätt bra får han ett sånt där leende. Ja ni vet ett sånt där leende som bara han kan ha. sen måste jag även tillägga att så fort jag stoppar i mig något att äta.. Det kan även handla om havregryns gröt ja då ska han ha, han står bredvid mig och ryter AAA med den mörkaste rösten han har.. den rösten som låter lite som exorsisten!!!! Men samtidigt så ser han så söt ut... 


vi fortsatte kvällen en stund framför tvn hos sytern min. Systern min ja hon satt fastklistrad framför datan .Medans jag, jonas och mamman min tittade på ett tråkigt program som vi ändå satt och skratta för fullt till. Ungarna.. ja de roade sig själva.


Det blev dags att ta sig hemåt. I bilen va Melvin en riktigt jävla grinpelle, förbannad kan jag säga att han va. Så när Jonas hoppade ur för att hyra en film tog jag han i famnen. .då kom det. .SKIT!!! Han sket ner sig i min famn!! Han skrattade samtidigt som han satt där, klämde och tryckte!!! UNGE haha.. Det är bara att skratta o ta emot. 


Nu har vi sett på götakanal 3 den va väl inte den bästa film jag sett men den gick an. Melvin sover.. faktiskt i min säng så någon av oss vuxna hamnar på golvet i natt. Jag ska försöka se till att det blir jag!!! 


Nej nu ska jag gå och lägga mig.. Men jag måste berätta att jag vill fan ut. Jag vill ut och dansa lite.. det va så himla länge sen nu så jag vill dansa.. Röra lite på höfter och stjärt!


Jaja puss på er. imorn blir det rygg träning för min del borta i sumpan!! 


Av Jenny - 12 juni 2010 17:15

Melvin sover inne i sängen men vaknar väl upp snart o jonas ligger här ute i soffan och snarkar!! Jag själv ja jag sitter och filosoferar!

  

Med putmun och allt. Jepp så där har jag suttit nu i en timma snart haha. Jag är uttråkad kan ni förstå det. vilodag från gymet har vi även tagit här hemma! Men imorn blir det träning igen, då blir det på sats ute i sumpan.. Bra där!!! 


Nä nu ska jag snart väcka upp odågan så vi kan dra oss mot tyresö o få i oss lite käk!!! För trot eller ej jag är hungrig igen haha.. 


Puss på er alla glada

Av Jenny - 12 juni 2010 15:11

dagen gick snabbt och smidigt där borta på PK. Melvin sov en timma i vagnen sen blev det fart på han o alla piller burkar han såg som hade lite rosa eller rött i sig.. Ja de skulle han ha!!

  

Sen tänkte han även att han skulle testa nå proteinpulver men kunde inte riktigt bestämma sig för vilket.

  

Det kom några kunder oxå, kan ni tänka er haha. Men John gjorde oss äran att komma förbi

  

Även den fina Vanessa Frykman  kom förbi med två av sina barn. Melvin tyckte det va super skoj!! Jag tog ju razor 8, jag blev rätt speedad haha som sagt jag är så jävla känslig. Men nu ska jag testa dessa iallafall och se om jag kommer någon vart! Jag är inte jätte stressad över vågen eller storleken på mig själv men jag vill få bort lite mer fett liksom.


Min far, Melvins morfar med min bonus syster Fredrika kom även förbi och hälsade på. vi har nämligen inte sett de sen i april då Melvin hade kalas.. dåligt jag vet. Men så kan det bli ibland när man har tusen saker att göra! Men idag kom de i alla fall förbi. Fredrika, du va jätte fin!!! De köpte med sig lite protein och fick lite goda råd av oss genier. hahaha.. 


Efter stängning blev jag så jävla hungrig, så jag och familjen drog till därmedpasta. Ja det skulle blivit sushi men de öppnade inte förrän ett och när jag väl kom dit så skulle vi få vänta en halvtimma. Så vi drog och fick i oss lite pasta, hur gott som helst!


Nu ligger vi här i soffan alla tre och bara slappar... eller hm Melvin han springer omkring och kastar grejjer i hela lägenheten. MEn han ska snart få gå och vila lite för att vi sen sticker mot tyresö och får i oss lite middag!!


Puss på er.


imorn blir det träning igen jippi!!!

Av Jenny - 12 juni 2010 11:54

Jepp här borta i butiken sitter vi, jag och familjen. Jag och Melvin ville inte stanna hemma o ha tråkigt så vi hängde med. Mamman min är ju här men de skulle inte heller göra nåt speciellt plus att vi ändå ska äta middag med de senare idag!!


Hallå alla glada kom hit istället o säg hej... vem vet ni kanske får smaka en proteinkaka.. hehe

  killarna är ingenting ni får smaka på, de är ändå inte här. Detta är från nyöppningen. hehe.


Jag har suttit här och funderat. När jag ammade så läste jag rätt mycket om razor 8, nåt för fettförbränningen. Den minskar din hunger o så vidare. Så jag har bestämt mig att faktiskt testa!Jag är rätt känslig för alla slags produkter och kan må lite dåligt men nu ska jag testa för jag vill se lite mer förändring på min kropp!!


Nej nu är det jag som ska iväg och handla lunch åt oss, det blir nog sushi är jävligt sugen. Melvin han ligger och vilar han!!


Puss på er

Av Jenny - 12 juni 2010 08:26

Vi börjar med tjejkvällen

  

Personalen bjöd på lite välkomst rose med jordgubbar och faktiskt kakor

  

Medans de tre duktiga där uppe stod och arbetade la sig den fjärde anställda på bordet

  

för att göra sig vackrare! Alltså hon bara låg där helt oberörd, fast jag kan faktiskt skvallra att hon försvann i ca en halvtimma efter.. Jag trodde hon svimmat inne på toaletten för smärtan. Men hon hade stått o speglat sig. hehe..fint blev det i allafall.

Även Annie la sig under sprutan

 

Hon va inte lika oberörd för hennes spruta gjorde jävulskt ont.. det såg så ut i alla fall. Jag hade några fler bilder med de försvann helt spårlöst!! Så ni får nöja er med dessa!


Igår tog ju vi oss ut i regnet jag och terroristerna. Marlon hade regn jacka o gummistövlar. Medans jag och Melvin fick gå "oklädda" Så blöta blev vi

      

Men uppe hos mormor Hjördis fick vi hänga kläder på tork!!! 


Nä nu ska jag fixa ordning oss här hemma för att vi hela familjen ska sticka o jobba i proteinkungen butiken. Kom dit vettja.. vem vet ni kanske får smaka en kaka.. hehe..


Sen bär det iväg till lägenheten för jonas del så han kan jobba lite till. Jag och Melvin ska väl åka och umgås med min mamma som kommit på besök från göteborg!! puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards