Direktlänk till inlägg 15 mars 2011

Trotsålder och ofrivillig vila!

Av Jenny - 15 mars 2011 20:32

Hallå på er alla glada.. Idag så skulle vi vara på dagis kl åtta på morgonen så det fick bli en promenad dit eftersom inga bussar börjar gå förrän kl åtta här uppe på berget... Då kan man lika gärna gå än att hålla på att byta! Så vi började att gå, Melvin ja han trotsar på som han nu gjort i några veckor. Herregud säger jag bara att han orkar!! Men iallafall. Vi började gå, här hemma fanns det en pinne med trasig ballong på, den skulle med! Jaha jaja då får du väl ta med den då. Onödigt att bråka om en sån sak och han satt tyst i vagnen. Efter att vi gått en stund så säger han att han vill ha en snöboll oxå. Jaha då va det bara att hitta en stor isboll som han kunde hålla i.


De tjugo minuterna som jag promenerade så såg han ut så här..

  Med ballong pinnen i ena handen och snöbollen i andra!! det bara skulle vara så. Det värsta är när han bestämmer sig för att vi ska gå åt ett annat håll än dit vi går. Eftersom går jag inte ditåt som han säger ja då skriker han ett tag, kastar ifrån sig nappen för att direkt efter skrika efter nappen som om att det är jag som kastat iväg den för han! haha Alltså jag har tålamod men vissa dagar ja då brister det liksom.


Men på morgonen klarade jag mig och vi hade en trevlig sista stund till dagis! Han tycker iallafall mer om när jag går me dhan än när vi tar bussen!


Sen efter att jag lämnat av ungen på gården så tog jag mitt pick och pack o fortsatte stegen mot ektorps centrum, jepp jag gick dit idag. Härligt väder, härliga sol och helt enkelt så jävla grym musik!


Vi hade föreläsning idag om grön flagg och hållbarutveckling/miljön alltså. Jag tycker att det va jätte intressant och skulle vilja se att fler förskolor försöker få grön flagg!! Men tyvärr är det lite bekvämligthet som spelar in.. Jag trodde vi hade föreläsningen idag och sen skule jag få sticka iväg mot gymet för att pumpa muskler.. Men vi slutade prick kl tre idag så det va bara att åka och hämta prinsen på dagis som hade haft en toppen dag!


så det blev alltså ofrivillig vila från träningen idag men jag har ju två dagars vila så det fick bli idag helt enkelt! Sen tog vi oss hem.. vi åkte buss.. Melvin.. ja han skrek väl halva vägen hem.. tyst o sen skrik igen.. För att han frös, men ville inte ha vantar. Sen för att han ville ha kaka. Sen ville han ha tuggummi. Ja jag vete fan allt han skrek om men förbannad och trotsig ja det va han!! haha Det är väl nåt som försvinner med åren, förhoppningsvis!!


Väl hemma satte vi oss ner i soffan och bara mööös för jag va helt jävla slut efter vägen hem!!


 

SLUT!!!! Trött!!! Så vi satt väl så där en stund.. Melvin ja han skulle pilla håret som vanligt

 

Idag gjorde han t o m illa mig så jag drog försiktigt i hans hår. Vet ni vad han säger. " min håj!" Ja men det här är mit thår sa jag och pekade på mitt. Då snurrade han in hela handen för att rycka ordentligt. Då drog jag försiktigt i hans hår. Han började gråta och sa. ont. Ja men det gör ont på mig med Melvin. Haha då sa han. "ama" ja då ville han kramas!! ooo då blev jag genast piggare  och gladarE!!


Men herregud vilken trots.. jaja jag får stå ut ett tag till. Nu sover killarna och jag ska bara sitta här o vara för mig själv, häärligt!!


Imorrn blir det träning och lite plugg..  pus spå er

 
 
Ingen bild

Terese

15 mars 2011 21:04

Ja den där härliga trottsåldern.... Joline är mitt i den nu å har varit ett tag å ibland kan hon driva mig till vansinne men då gäller det att försöka hålla sig lugn ändå :)

Kram!

Jenny

16 mars 2011 07:43

Tess.. jag har sånt jävla tålamod.. MEN inombords går man typ sönder. För det enda man hör är gnäll!! Även om jag bara frågar. vill du gå ner från vagnen.. så säger han ja eller nej med gnäll. haha .

Men vi klarar det såklart du o jag eeller hur;)!! puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards