Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

KVIK

Av Jenny - 21 mars 2011 16:49

Hallå så.. Som de flesta vet där ute av våra vänner så köpte vi KVIK kök upp hit till finnberget. Vi va jätte nöjda med både köket och servicen. Vi satte ihop köket själva och på grund av att vårat kök inte har en endaste rak linje blev det lite pussel och så vidare för jonas. Han grejjade det perfekt och det ser hur bra ut som helst!


Vi är nöjda med vårat kök då vi även har ritat det själva! Men så innan jul så sprack våran bänkskiva av massivt valnöt! Den va inte direkt billig och vi tyckte det va lite tråkigt så vi mailade våran försäljare på KVIK som genast skulle ta tag i saken.


Sen så skulle vi få vänta efter jul och nyår, sen i februari så ringde snickaren och sa att han skulle ringa igen om två veckor. Det gick lite mer än en månad innan han ringde och kom hit. Han fixade det han skulle utan att säga något speciellt. Jag och Jonas trodde ju detta skulle gå på våran garanti eftersom ingenting annat blev sagt!


Snickaren blev klar och stack iväg. Dagen efter får jag ett mail av försäljaren som säger att snickaren sett en skruv som satt där den inte skulle och att detta va förbjudet. Det är en skruv som håller upp ett extra skåp som vi fick eftesom köket skulle bli så perfekt som möjligt. Den skruven är inte ens i närheten av den biten som hade spruckit.


Men så skrev han även i mailet att på grund av detta så skulle vi få en faktura.


Då kände jag så här. Ok om snickaren hade sagt något till mig innan han satte igång. Ja vi hade velat haft det fixat ändå men då hade vi haft ett val om vi ville ha det fixat då eller senare eftersom det skulle kosta!  Inte att han fixar något som en kund tror ska bli kostnadsfritt för att sen skcika ett mail, inte ens ringde de utan det blev ett mail där det står att vi ska få en faktura!


Jag kan bli rätt förbannad när det behövs så jag mailade tillbaka och berättade det att, eftersom jag själv fick ett mail så svarade jag tillbaka med ett mail. Jag tyckte att det va rätt dålig service att man skickar iväg en snickare till en kund som tror att det ska bli kostnatsfritt eftersom vi har betalat mycket pengar för vårat kök.

För att sen få ett mail där det står att det kommer att faktureras. Man talar om för kunden innan man gör det man ska att så kommer läget att bli på grund av olika anledningar. Det är så man gör helt enkelt!


Efter att jag hade skickat iväg mitt mail så fick jag svar idag. O trot eller ej men vi slipper fakuran eftersom snickaren inte hade meddelat detta till mig innan han satte igång!!


Ibland är det bra att bli förbannad och säga ifrån... Så jag tackar och tar emot och hoppas på att de lärde sig något.. Att kanske tala med sina kkunder innan de gör den förändring de kan göra!!


Men jag tycker fortfarande att KVIK är ett bra ställe att köpa kök på;)


puss på er

 
 
Ingen bild

din mamma

21 mars 2011 19:10

Bra, om inte det hade gått så hade du kunnat kontaktat konsumentrådgivningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards