Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 22 februari 2009 09:10

Ja faktiskt. Va fan jag skrev ett in lägg igår här innan jag skulle sova. Och nu när jag öppna bloggen va det inte där. Man blir ju fan så jävla lack!!! JA skrev iaf att jag är lite nervös.


Vi har ju visning idag och om ngn är intresserad så har jag och jonas liksom inte ens tänkt på ngn annanstans att bo.. hjäälp.. haha samtidigt som det kommer kännas bra.


Men sen om ingen är intresserad är det oxå lite jobbit för då är jag ju fast här till efter sommaren.. hjäälp där oxå. 

Så nervös  JA det är jag!!


Men jag tror visningen kommer gå bra. vi har en jätte bra mäklare från södermäklarna som heter Andreas och vi har en väldigt fin lägenhet. Synd bara att den ligger på fel sida av stan för mig. Jag vill faktiskt bo närmre vänner och familj. Och även mina vänner som bor lååångt borta typ märsta och upplandsväsby.. så ja det är närmare hit med bil. Men om jag skulle komma kommunalt så är det lättare från nacka.. 


Just nu sitter man ju liksom ingenstans helt bara mitt emellan alla jävla tunnelbanor. och det är inte så himla skoj!! Tur att jag har min Jonas iaf som är lika rastlös som jag och älskar att hitta på saker.. hehe.


Nej nu ska jag sätta igång med att vika in resten av kläderna och fixa det sista.. vi va ju här och grisa igår kväll så tro mig det behövs!!!! Nej puss på er alla glada.

Av Jenny - 21 februari 2009 23:59

lite nervös blir man ju såklart inför ens egna visning. Tänk om det är ngn som vill köpa den, då blir det nervöst för vi har nämligen inte hittat ngnstans vi vill bo. hehe. ja lite sent ute.. och så ska man flytta. Men tänk om inte ngn är intresserad då blir jag kvar på den här sidan av stan.. JA man blir fan nervös av vilket som. men jag hoppas det går bra imorn och att det är ngn som är intresserad. För lägenheten är jävligt fin, den ligger bara helt enkelt på fel sida av stan för mig. Tänk er själva jag har inte nå körkort o nästan alla mina vänner o nästan hela min familj bor på den södra sidan!!!! Nacka är suveränt för oss. För både mig och Jonas. lätt att ta sig in till stan och snabbt och enkelt till tyresö.. Ja hur lätt som helst.. jeho. hehe


Imorn ska vi fixa det sista inför visningen sen ska jonte myra hjälpa grannen med en liten flytt. Stackarn han som vill träna, men det får han göra efteråt. 

TAck för idag min lilla jonas. jag har haft en bra dag!! kram kram  på er alla glada där ute

o om ni är intresserade.. så ja jag växer hela jävla tiden haha katastrof

Av Jenny - 21 februari 2009 23:33

Ja jag försöker verkligen acceptera o gilla läget men det går inte. När en känsla väl börjat växa så är det svårt att få den att sluta växa. Men jag vill att den ska sluta växa, den kommer aldrig någonsin försvinna igen. men kanske förhoppningsvis sluta växa.. för det är inte skoj.


JAg blir så arg på människor som vill styra över andra jämt och ständigt. Va de än vill lr va de än gör så ska vissa människor försöka ändra på det .. bARa för de vill det. Jag klarar inte det längre.


JAg skulle aldrig försöka bestämma över andra iaf. jag tycker inte man gör så.. 

Nu sitter jag och tittar på hotchick .. den är fan rolig. hehe. nä vi syns snart igen.. behövde bara skriva sig lite..

Av Jenny - 21 februari 2009 19:45

ligger i ugnen och väntar på att bli klar sen uppäten. Fredrik och Jonas sitter i soffan och äter upp alla chips vi ska ha till melodifestivalen. hehe.. Jag sitter här o väntar på att maten ska bli klar fö rjag börjar bli hungrig. Riktgit god kommer den att bli.. med massa smaskens på..

Catta ska ut o parta ikväll o jag hade följt med om jag inte sett ut som en uppblåst val.. ärligt jag gör det. Träffa ju som sagt kim idag hon är tre veckor före mig o min mage va typ lite större än hennes.. katastrfo tänkte jag. Hur fan ska jag se ut om två vecko rdå. HJÄLP!!!!!!


Nu sitter fredrik i soffan o skriker efter pizzan. men hallå snubbar jag la in den för fem minuter sen. haha är de hungriga lr.......... 


Imorn bär det iväg till tyresö för min del, ska hem o sällskapa med mormorn lite granna hon kände sig ensam ringde hon o sa.. O självklart kan jag komma o sova där.. Så får jag träffa resten i familjen oxå.. och det är viktigt för mig. Så nu håller iv tummarna att lägenheten blir såld nu så vi kan flytta våra rumpor till nacka.. jeho.. 

puss puss

Av Jenny - 21 februari 2009 19:01

ja idag har vi varit iväg hela dagen. trevligt iaf. Vi hamna hos MArtin och Kim, hon är oxå gravid så vi satt o prata alla skit saker vi är med om haha. jonas tröttna lite lätt så vi böt samtalsämne. hehe.. MEn vi hade det hur bra som helst! Sen åkte vi vidare lite längre in i åkersberga och hälsade på lena och gary..Det är de bästa människorna de är jämt glada och pigga. jeho. hehe.. Så en lyckad dag kan man säga att vi haft.


Och vet ni vad. jag ska äntligen få min hemma pizza som JAG ska göra helt ENSAM!!! vi har bjudit hit jonas bror så han oxå får i siglite i magen.Sen ska vi titta melodifestivalen. det är väl lite trevligt!1 Oki jag återkommer säkert lite senare om jag har nåt att avreagera mig på lr nåt sånt.. hehe.. 


puss på er alla glada

Av Jenny - 21 februari 2009 12:42

Ja nu är klockan mycket men solen ligger på fortf sköönt. JAg är klar med mina områden men jonas han har tittat på tv o sånt emellan så han är inte klar. Men tro mig den här gången hjälper jag han inte. haha Jag tror han sitter oväntar på at jag ska fixa resten . men nej nej inte denna gång!!!! mohaha.

Nu ska jag försöka sminka mig så jag iaf ser normal ut sen ska vi väl vidare till åkersberga o träffa martin och kim, som sagt vi kände för att åka o hälsa på de helt enkelt!! 


Alltså fy fan va man ser ut när man är gravid. det är helt sjukt. jag liknar min mamma mer o mer för varje dag. TA inte ill aupp mamma du är jätte fin mamma. Men jag är faktiskt inte snart 50 så just därför vill jag inte likna dig. hehe.. Men det går väl över om några veckor när våran söta pojke kommer. Nu lyssnar jag på en grym låt vill bara ut o dansa.. men just det jag har en mage i vägen.. MEn det är som är skönt att jag får lyssna på va jag vill o absolut ingen kommer o byter lr stänger av. oo så skönt.!!!


Nä nu ska jag klä på mig det sexigaste jag har hahahahaha katastrof va man ser ut alltså. Men vet ni vad.. jag är söt och glad ändå. Jag har ju jonas.. . puss på er alla glada

Av Jenny - 21 februari 2009 10:24

Om man är ett par och vill hitta på ngt tillsammans eftersom veckodagarna går åt till jobb och träning. Ska man behöva ljuga för ngn annan då?? För att personen inte ska ta illa upp och bli sur? Ska man itne bara kunna tala om att nej idag vill jag hitta på nåt med min tjej/kille så vi kanske kan ta det imorn lr ngn annan dag?!?! Ärligt Ska man verkligen behöva komma med osanning för att det ska låta bättre? Då betyder det ju att man kanske inte vågar stå för att man vill göra nåt med sin partner. eller är man så himla rädd för att göra ngn annan arg lr lessen?!?!?!


Jaja sånt är livet. MEn idag ska vi iaf städa lite granna i lägenheten sen ville vi ta en visit till några vänner och hälsa på. Vi tänkte ju som sagt kanske träffa Sebbe och Klara men det går inte att få tag i de. MEn det får bli ngn annan dag då. Men nu ska vi iaf till åkersberga och det ska bli så trevligt! Vi ska dit för vi vill åka dit och hälsa på... för att vi liksom vill umgås lite. 


Tänk er själva i min situation det enda jag gör på dagarna är att sitta hemma i soffan jag är just för tillfället beroende av jonas och bilen tyvärr men nu är det så.. Och då vill man ju inte sitta hemma en lördag när han oxå är ledig då vill man hita på saker.. tillsammans!! Och så är det ju så himla fint väder oo va fint väder . hehe. puss på er nu ska jag sätta igång en tvätt maskin o vika lite kläder

Av Jenny - 21 februari 2009 08:55

Emily, det är skönt att ha dig .. ja på vårat eget sätt liksom. Vi förstår varandra. TAck för pratstunden igår. puss på dig. så ses vi förhoppningsvis snart.. hehe.

puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards