Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 21 februari 2009 08:48

Ja idag är det lördag och vi här hemma har en städ dag framför oss. Vi får väl se hur det går. Haha det blir väl i sista sekund som vanligt när det gäller mig o Jonte myra!! Imorn har vi ju nämligen visning igen. Och vi bestämde oss för att, om ingen  är intresserad så väntar vi till efter sommaren o försöker. För annars går man bara omkring o är osäker hela tiden. Skönt att veta VART man ska bo innan man föder kanske. hehe det är nog ett plus. Igår gjorde vi ingenting spec. Vi hade bestämt att baka pizza och hyra film o bara mysa. Men då kom jonas bror med ett förslag när vi va på väg till ica att vi skulla dra oss till linköping o hälsa på deras syster Jenny.

Sagt och gjort. så vi köpte oss ingenting från ica inte ens frukost eftersom vi inte skulle vara hemma. Så vi körde hem fredrik för att vi ville hem o fixa lite o äta. Så vi köpte oss en varsin kebabrulle, hade varit godare med hemma pizza. Men sen när vi kom hem o stod utanför porten ringer Fredrik o säger att vi inte ska åka för Jenny jobbar idag. Kul då blev hela kvällen förstörd istället. Men men sånt är livet. Vi satt här hemma o tänkte lite sen tog vi en sista minuten resa ut till net on net och köpte oss en skrivare. hahaha Ja vi kan få såna infall ibland.. det är bara att vänja sig. Men anledningen till den är att Jonas måste ha en sån till sin enskilda firma annars kan man ju inte fakturera.. 


Jag ska berätta om hur han skulle fixa lite med skrivaren. Man ska ju lägga in patroner o så vidare. Så han sitter där i ca en timma sen ser jag på han att han bara blir argare o argare. kollar upp i taket som att han vill slå sönder nåt. så jag fråga lite snällt.. funkar det inte. Nej det gör det tydligen inte. så jag går dit för att hjälpa stackaren. Ja jag läser på bruksanvisningen. Och ser att jonas har hoppat från ruta ett till tre på en gång. Men jonas säger jag. Du måst eju börja från början, har du satt igång skrivaren. Eh nej .. nej men läs här du ska ju sätta igång den sen går det av sig självt nästan. Ja så gjorde han det. o sen hade vi en fungerande skrivare.. jeho. hehe. 

Killar!!


Nej nu måste jag äta frukost innan jag börjar tvätta o städa.. Sen hoppas jag vi kommer att få träffa Klara och SEbbe idag. det va så länge sen.

Pus spå er alla glada

Av Jenny - 20 februari 2009 12:45

Ja då har jag tagit mig till vårdcentralen än en gång för lite prover. Men som sagt det är mest för att utesluta vissa saker så det känns ju skönt. I natt har jag inte sovit överhuvudtaget för  mina revben har värkt så in i helvete.. Men vet ni vad. Det går ju över det med!!! Och det är fortfarande inte lätt när det är svårt lr va säger ni där ute!?


Nu sitter jag här i min soffa och har precis ätit lunch mmm s ågott det va.. en fiskgratäng.. som jag gjort alldeles själv. mohahaha absolut inte. Jag köpte faktiskt en fryst o la in i ugnen men den va faktiskt jätte god. Dill och citron gratäng. mm smaskens hehe.. 


Hm jag berätta ju om de där chokladbollarna... som jonas skulle ta med sig. Jag prata med han igår o sa att det va bra att han tog med sig de för jag blev lite sugen.Vet ni va han säger.. att han INTE tog med de  utan att han gömt de.. Så nu har jag hittat de. Men hallå tror han att jag inte skulle hitta de. Men jag ska inte ta ngn oki. Jag kan låta bli ja men självklart kan jag det. hehe vi får se. Jag berättar sen om jag tog ngn lr inte.

N ä nu ska jag vila lite. för på sönag har vi visning så det blir liksom en städ helg.. jiippi det gillar jag.. eller inte. puss pus

Av Jenny - 19 februari 2009 20:59

Jag är så less nu på all jävla skit!!!! Ja jag ska få barn och det är det bästa som kan hända. Men fan vägen dit är jävligt tuff. Tänk er själva. Att inte kunna göra nåt överhuvudtaget utan hjälp. För då får ni ont, mår illa lr får svimatacker!!!! Hur orkar man. Det enda jag kan göra är att ligga här hemma i soffan o bara vara. Eller vara hos mormor o  bara vara. Men då får jag iaf sällskap. Nej jag är så jävla less nu!!!

Av Jenny - 19 februari 2009 18:44

JA nu kommer ett litet tråkigt inlägg .. bara om va läkaren sa.

Hon tror mina revbens smärtor INTE har nåt med graviditeten att göra utan att det är problem sen innan. jaha. men det visste nästan ja gmed. JAg ska iaf göra lite blodprover för att utesluta ngn inflammation så det känns ju skönt. Sen det med min yrsel och mina svimatacker. hon skickade en remiss till öron på karolinska så de får kolla upp ordentligt så det inte är nåt med mina öron..

Då blir nog min syster glad för hon säger att jag börja höra dåligt..Jag blev faktiskt lessen där inne hos läkaren, alltså det är väl klart man blir lessen. Tänk er jag kan absolut inte göra nåt utan att må dåligt. Jag får sitta här hemma i soffan. Så ja ja gblev lessen. och stackars jonas visste inte va han skulle göra.. hehe han har lite svårt för såna där saker. precis som jag.. MEn han satt där. o sa lite stelt.. det går över..ooo haha sen så tänkte han efter lite till o sen la han handen på mitt knä.. erkänn lite gulligt.. MEn det såg oxå lite skoj ut så vi började skratta lite.. 


Ja men så ligger det till.. hon ville inte röntga nu när jag är gravid eftersom det är dåligt för barnet. så det får jag göra sen efter förlossningen. Ja jag borde kollat upp det här för alldeles länge sen. Men fan jag drar mig jämt att gå till läkaren. Nu får det helt enkelt vänta. Jag blev iaf glad att det inte va njurarna.. 


Nu sitter jag här och har precis ätit blodpudding mm så gott med massa lingonsylt och helt ärligt har ja gätit två munkar oxå. ojda.. Jonas är iväg på hockey, det är nåt han gillar. men inte jag. fy bubblan va jag är ointresserad av sport.. JA så jag ska titta lite tv sen sova tidigt. för jaghoppas på att jag får besök imorn av lill Catta.


Puss på er alla glada

Av Jenny - 19 februari 2009 10:43

Ja det är så jag kallar tv fjärrkontrollen.. ngn som har problem med detta??

BRA!! hehe.

Men nu är det så här att våran dosa.. vi har fast tv som teve skit iaf ska jag tillägga. o helvetes jävla idiot jävel va man kan bli irreterad. Det är som att dosan inte har ngn mottagning till boxen. Det går inte att ändra kanal. Vi har bytt dosan ca tre gånger men fler gånger har jag ringt och klagat på den här saken. Och jag är inte den enda i vårat hus som fått byta lr som har klagat. Så häromdagen ringde jag åter igen till FAST TV!!! Och sa.

Jag vill bara säga att jag vill ha en ny kontroll till tv, för den jag har blir jag jävligt irreterad på och vill helst av allt kasta in den i väggen.

Tjejen- oki, har du kollat batteri, vart bor du o så vidare.

Jag- men batteri. hur många gånger ska man behöva byta batteri i en kontroll?? varannan vecka?? _Jag har bytt kontrollen redan tre gånger borde ni då itne kolla upp d et. för det är skit irreterande!!!!

Tjejen- Vi får skicka en ny.

jag- TAck så mycket.


Hehe jag va inte otrevlig alltså när jag prata men jag kanske sa lite elaka ord men hallå tänk er själva att vilja byta kanal o man trycker trycker o åter igen trycker. och det händer inte nåt överhuvudtaget!!! Blir man inte lite irreterad. och kanalen man hamnat på är typ en opera kanal .. jeho. säger jag bara. Men igår fick vi iaf en post avi att kontrollen är framme. så vi får se hur länge det funkar den här gången.


På söndag har vi visning igen och jag hoppas ngn nappar för jag vill faktiskt flytta till nacka. Men men är det inte ngn som nappar så väntar vi till efter sommaren iaf.  Men allt ordnar sig till slut som sagt.. puss på er alla glada

Av Jenny - 19 februari 2009 08:28

Imorn går jag in i vecka 28 plus. och jag tror då att det blir vecka 29 inte fan vet jag. Men här har ni fina bilder på min runda mage. hehe

Av Jenny - 19 februari 2009 08:06

Förlåt Catta. Jag glömde nämligen säga vemsom utmanade mig o det va ju min söta söta CATTTA!!!! Puss på dig.. hehe..


Nu ligger jag här o kan itne sova för mina revben gör så in i helvetes jävla fitt ont!!!!! Shit va ont det gör. Jonas kom åt vänster njure i natt o herregud va jag skrek. där har jag oxå ont. hahaha är ni trötta på att höra mina jävla skitsaker nu?`men tänk det är bara 12 veckor kvar. sen då .. ja då kommer Jenny Olsson den dampiga flickan tillbaka. Får vi ju hoppas! Idag ska jag iaf till läkaren o kolla njurar o sånt så det inte är nåt allvarligt men vi tror int edet!!


En sak till. jag kan tyvärr inte gå mer på vattengympan kan ni förstå hur det känns. KATASTROF!! För det va de jag såg fram emot i veckorna. min timma på torsdagar där jag får se lte roliga mammor o ha lite roligt. o ch träffa sandra!!!! Menn ej det går inte. Jonas vågar inte heller släppa iväg mig. eftersom jag får såna där jävla svimatacker!!! Okidet kanske är lite onödigt att riskera i onödan eftersom jag tar mig hem därifrån själv. och det är inte det bästa om jag skulle svimma på vägen o ramla.. Oki jonas jag förstår hur du tänker!!Men ni måste förstå mig att jag tycker det är tråkigt..


Jag köpte ju som sagt choklad bollar på ikea. JAg åt alla utom EN i ett paket själv!!!!! så igår sa jag åt jonas att ta med det andra paketet i bilen annars äter jag upp de. Han sa. NEJ du får ha lite karaktär.. Lätt för dig ogravida jävel o säga. haha jag som inte ens har det när jag inte är gravid. Men imorse när jag vakna så hoppades jag på att han inte tagit med de. men FAn han gjorde det. hahahahah Han känner mig..!!! TAck då.. för jag behöver de ju faktiskt inte!! puss puss på er nu ska jag ... ja jag ska ligga här isofan lite

Av Jenny - 18 februari 2009 23:01

Ja då har jag blivit utmanad igen då.


Här är reglerna:

Gå in i mappen mina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Mappen blev Jennys mobil bilder. Det blev bilden på jonas samma dag han skulle operera sina händer. Han skadade sig i november 2007 rejält. Han skar av fem senor på var hand. Och kunde enbart använda lillfinger och tumme på båda händerna. Gissa om han blev handikappad. Men här sitter vi o väntar på att han ska få bli opererad iaf. Allt blev så bra som det kan till slut. Han arbetar o tränar och ja när han sk amassera mig så har han ont.. hehe.

Jag utmanar

linda

kusin sofie

Emily

Jag utmanar bara tre st..

kram


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards