Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 18 februari 2009 22:54

Ja nu är jag så där trött igen och ska alldeles strax gå  olägga mig o sova lite granna. Jonas han är sååååå sjuuk o det är såå synd om han.. oo stackarn.. hehe.. Så han ligger redan. Kors i taket att han sover tidigare än mig så oki han kanske är lite sjuk då.. Men va fan ska man tro .. han går o tränar när han säger att han har feber, då kan man väl inte vara så åå sjuk??!!


Ikväll va vi ju ute o åt.. o herregud så gott det va. JAg kanju berätta hur kvällen gick. Vi kom dit skulle få ett bord. Jag är gravid, har ont i ryggen och har blodtrycksfall. Men kinesen tar oss upp för två trappor. Jag är verkligen fet alltså det går inte att undvika att jag är gravid. Så jag frågar lite snält. 

-finns det inte något bord här nere?

kinesen säger - Nej tyvärr det är reserverat.

Jag - fasiken jag kommer svimma på vägen. 

Så kinesen kollar på mig en gång till .. sen säger han.. Du gravid??

haha eh nej det ser bara ut så. MEn han fixade iaf ett annat bord åt oss. erkänn gullig?!! 

SEn stod vi där vi buffen och plocka på oss allt möljigt som de ska steka sen. MEn fy fan va mätta vi blev alltså katastrof mätta. Så magen är här nu helt jävla uppsvälld. känns som skinnet ska spricka. Tror inte det är så bra att äta så mycket på engång. För magen växer ju liksom i sin takt o skinnet vänjer sig.. MEn äter man så dä rmycket som jag åt ikväll så hinner inte nå jävla skinn vänja sig. Så nu stramar det kan jag tala om.. hehe.. men gott va det!!

Så på fredag åker danne o kurre till varmare grader i tre veckor... lite avundsjuk blir jag. men sånt där får jag göra senare .. med Melvin och Jonas.. ooo va gulligt. Melvin!! hehe.


Nej nu ska jag ställa in jonas matlådor i kylen sen gå o nana. puss på er alla glada

Av Jenny - 18 februari 2009 16:24

Ja jag fattar det inte själv men herregud så jävla trött man är när man är gravid. Om jag tycker det är rolig.. eh nej absolut inte för sova det går ju inteh eller så jävla bra eftersom man har ont överallt. Så kan man inte ligga hur som helst heller. Nej jag förstår verkligen inte hur vissa kan älska att vara gravida. Men det finns en känsla som inte slår ngt annat. Det är när bebis rör på sig inne i magen.. Men om jag ska vara ärlig tror jag min lilla pojke har en sväng av det jag lider av, överskottsenergi. För tro mig han rör på sig hela tiden. Inte bara sparkar o boxar nej han vrider o vänder på sig. Nästan som han dansar där inne i magen. Ja men det är ändå mysigt!!


Nu är Camilla Stein på väg hitåt för att hämta sina små råttor guud så glada de kommer att bli.. jag me hehe.. SEn ska ja göra mig så fin jag kan just för tillfället för att sen gå o äta med Danne och Kurre två underbara människor.. gud så gott. 


Nä hej svejs så hörs vi. puss okram

Av Jenny - 18 februari 2009 11:15

säga en sak. igår på ikea så lurade Catta på mig delicato bollar. alltså shit i helvete va goda de va. Jagköpte två lådor med sex st i. Jag tänkte överraska Jonte myra med de. Men jag sa inte att jag köpt några. hur fan ska jag kunna göra det, när jag slängt i mig TRE st själv. Ja tre jävla st chokladbollar. Men de liksom bara slank ner i halsen på mig. de passade riktigt in där. gud så goda de va Catta!! Men jag ska gömma ena pakete hehe  så tror han attj ag bara köpte ett. jeho. ojda han läserju min blogg. sorry jonas men jag va fan tvungen. jeoh. Men jag ska itne ta någon idag oki!! JAg längtar till ikväll när vi ska på mongolisk rest.. ja äta det är det man ser fram emot när man är gravid.. haha iaf när man ska äta nåt man är sugen på. oki men ha en bra dag då. puss igen

Av Jenny - 18 februari 2009 11:06

Ja Catta den söta lilla saken skulle ju komma med tuppen.. men hon kom lite senare. hehe. Men vi hade en underbar dag och dagen gick så snabbt liksom. Vi har nåt att prata om hela tiden så vila. haha det bidde det inget av. För vi .. lr oki jag då. pratade hela tiden!!


Vi fick ta en sväng förbi barnmorskan lite snabbt hon ville kolla mina värden eftersom jag mår så dåligt och håller på osvimmar men de va jätte bra.. så hon tror jag får blodtrycksfall ibland. Gud så skoj en till grej till graviditeten jippi. hehe..

Men CAtta va så gullig o körde mig dit. TAck!! 

sen åkte vi hem snabbt för att jag behövde gå ut med vovvarna innan vi åkte vidare, Catta hade med sig sin moa. en jätte ful liten vovve.. ja så ful att hon blev söt. hahaha katstrof. men jag tog med mig alla tre hundarna ut iaf medans Catta satt i bilen o vänta..


JAg kan ju säga så här, jag och ceasar fick lite panik för moa den lilla saken ja hon började jaga ett flygplan.. jag visste inte om hon skulle komma tillbaka. hahaha men hon vände o kom tillbaka.. phu... !! 

SEn kan jag ju säga så här. Tre små hundar. o de sätter sig exakt samtidigt och börjar skita. herregud tänkte jag är det grupptrycket lr??!! JAg hittade bara moas bajs. haha så det tog jag upp. resten hitta jag inte så det ligger där o ruttnar o luktar. mmm gott gott i gott gott hehe.


SEn så drog vi vidare till ikea o åt massa köttbullar. Ja en massa ni läste inte fel shit jag åt upp hela talriken det va såå gott. Lilla trista va ju hur gullig o rolig som helst igår. Hon gnällde bara när hon bajsat o va trött. Hon har ändrat sig så mycket på kort tid det är skoj att se.. 

Nej Catta Tack för en under bar dag!! Som jag sa tidigare så dog jag efter hon åkt hem o låg o sov. Vi tog ju inte den där vilan vi båda behövde eftersom vi hade mundiare.. hehe.. NEj puss på er alla glada.

En bild på fula vovven moa och en på söta sumon Trista.. 


Av Jenny - 18 februari 2009 11:02

Att jag är seg på att skriva men efter min dag igår va jag heeeelt död. Typ sov efter kl tre till .. ja till kvällen. Skriver om min dag i ett annat inlägg. Usch va trött jag blir när jag hitta rpå saker men det är fan skoj o hitta på saker istället för att sitta här hemma själv.

Idag sov jag faktiskt till kl nio. Hundarna oxå sen fick jag skynda mig ut med de för de va hungriga..Nu sitter jag o tittar på tv o bara vilar mig lite. För ikväll ska vi ut på middag med ett par vänner det ska bli väldigt trevligt!!! Hoppas bara jag kan sita där utan att få ont i revbenen.. De tar fan knäcken på mig det ilar i de som tandvärk. fy fan.. MEn men imorn blir det läkaren för mig så vi får se va hon säger om det! 


Vet ni va jag gör.. jag sitter och äter kakor mm ja kakor. Havreflan med choklad på.s hit säg inte till jonas bara... för jag ska inte äta så mycket socker. men herregud så sugen jag va på de.. nä puss på er nu .f ör nu har jag inte nå mer at skriva

Av Jenny - 17 februari 2009 06:55

ja jag är uppe med tuppen idag me. MEn va fasiken Catta kommer ju hit med solen liksom. Så måste jag även ut med hundarna. JAg vet ju själv hur det är när mna vaknar man är ju jätte kissnödig. Så varför ska det INTE Vara så för små vovvar. MEn jag måste först spy o få i mig nåt hehe. SEn ska krabaterna få ut o göra sitt.


Som sagt idag kommer Catta hit och hälsar på. en hel dag. Får vi se om vi orkar med varandra. haha självklart gör vi det. Vi har bestämt att vi ska ta en middagslur oxå så det är bra för mig. Vi får ha våran bil Jonas fixade skjuts till jobbet idag.. erkänn gulligt. Så vi tänkte ta en sväng om ikea o kolla lite saker o sen såg jag i hennes blogg att vi tydligen ska till ngn outlet oxå så det blir ju toppen great.  Spec för mig som verkligen verkligen älskar att handla kläder o så nu när jag är så het.. mohaha. jätte kul jenny!!


NEj nu ska man dra sig ur sängendå. Jonas gick precis. Jag tror det är bra för han att få skjuts till jobbet.. för då kommer han i tid. haha för helt ärligt så börjar han sju men åker nästan hemifrån lite över sju varje dag.. Tröttmössa är va han är. 

Nej nu till annat. puss på er så hörs vi kanske senare..

MIN

Av Jenny - 16 februari 2009 18:52

Ja han är min Jonas!! han får stå ut med mycket nu när jag är gravid och att han tar det. han tar allting. FAst jag är jätte elak vissa gånger. Nu har vi lite planer inför framtiden och vi får se vad som händer. Men Allt kommer bli så bra så!! Nu ska jag laga maten. Ville bara ägna mina tankar åt jonas.

Puss på dig..

och puss på alla er där ute

Av Jenny - 16 februari 2009 17:36

Ja jag sitter här o väntar o väntar o väntar. VA jag väntar på?? Ja det är väl inte så svårt att gissa. Jag väntar på Jonas.. han tar lite lång tid på sig idag och sånt tycker jag är lite tråkigt. Spec när han vet att jag redan suttit här precis hela dagen ensam. Ja så man kan bli lite irrterad men jag är trött på att bli irreterad. Så den som lever får se... o det är fortfarande inte lätt när det är svårt!!

Vi höres

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards