Alla inlägg under februari 2009

hm

Av Jenny - 15 februari 2009 11:21

Idag är det en ny dag och jag är fortf lite lessen men men det går väl över det me. Orkar inte ta upp allt som gör en lessen här i bloggen. MEn vissa saker är man bara så trött på helt enkelt och hoppas att det ska ändra sig.. Den som lever får se lr va säger ni.. och det är väl aldrig ngn som sagt att det ska vara lätt när det är svårt!!


Sen hatar jag människor som klagar på andra men de är exakt likadana själva.. Dubbel moral tror jag det kallas. äckligt!!! Ja idag va inte en bättre dag som sagt. MEn det kommer nya dagar lr va säger ni alla glada där ute.

Jag är sugen på att gå o basta idag på sats men orkar inte ta mig dit.  Men jonas ska kanske åka o träna såjag kanska kan lifta me.. vi får se va som händer. Eller så sitter jag bara här i min soffa o inte gör nåt

Av Jenny - 14 februari 2009 21:05

Nej idag känner jag mig inte bra. Känner mig lite lessen. Men imorn är en ny dag så vi hörs då.

Av Jenny - 14 februari 2009 09:03

Jepp o nu är jag uppe för att baka scones till min Jonas.. MEn vill låta han sova lite .. Han har ju jouren i veckan så han har inte fått sova mycket han. MEn jag tänkte iaf väcka han kl tio. En liten present ska han få oxå. hoppas han blir glad.

Jag tänker på er alla mina vänner o min familj o skickar massa kärlek till er idag!! Nä nu ska jag sätta igång med bakning då. För jag börjar bli hungrig.

Puss puss

Av Jenny - 13 februari 2009 20:08

Av Jenny - 13 februari 2009 17:47

JAg står i lugnan ro och lagar mat. Kyckling med massa kryddor och creme fraiche med ris till. mmm så gott det såg ut. JAg älskar att laga mat. Jag häller i creme fraiche o lite vatten och börjar röra, det är lite segt att röra i creme fraichen o det brukar det inte vara tänker jag. men jaja det är nog inte nåt.

Sen börjar det bli klumpar.. men va fan det skär sig.. Helvete skriker jag. Sen kollar jag på creme fraiche burken. Då står det. Lätt kesella. men helvetes jävla skit jaghällde i kesella.. Jag orkar inte vara gravid mer. man blir ju helt jävla knäpp. Jonas ligger i soffan och skrattar!!! jätte kul jonas!! Sen ringer det på hans telefon som ligger på golvet. o han bara ligger där i soffan. så JAG som är gravid, fet och kan inte böja mig får hämta den. haha katastrfo. MEn jag hinner iaf ta ut all kyckling ur den äckliga jävla röran och lägga i en annan stekpanna sen häller jag i rätt cremefraiche och maten blev räddad!! Oki massa av goda kryddor försvann där i den äckliga röran .. men maten gick att äta iaf. Så nu är jag mätt och belåten. mm så gott. hehe. 


Att vara gravid. man blir lätt förvirrad och glömmer saker.!! Nu ska vi mysa lite granna puss puss på er alla glada

Av Jenny - 13 februari 2009 12:12

Jag kan tala om en sak för er alla där ute. En sak som jag nästan VET att alla gravida saknar!! Alla graviditeter är olika från person till person och från gång till gång. Men en sak jag tror att alla har jobbit med och saknar är att kunna gå på toaletten o bara må bra.. hehe ni förstår va jag menar ni där ute. Alltså helt ärligt kissblåsan blir hur liten som helst känns det och man måste gå i tid o otid för att kissa. Men sen när det kommer till nummer två.. Ja då jävlar ska det ta tid. det kan ta upp till två veckor.. hallå katastrof.


jaja nu vet ni det. puss på er igen då. memn ärligt visst va hunden söt

Av Jenny - 13 februari 2009 12:05

Idag är det måndag och jag fick ju gå upp tidigt idag för att åka till vårdcentralen o ta lite prover. MEn för i helvete säger jag, va fan är det för fel. JAg har inte spytt på hela veckan hos mamma.. det första jag gör när jag vaknar upp hemma är att behöva springa till toaletten och börja hulka.. hallå.... !!!??? Jag fick ju gå til lvårdcentralen utan mat i magen gissa va det gör för en gravid. det blir katastrof. Plus att jag glömde mina lergigan hemma hos mamma så jag sitte rhär och mår illa. ja en väldigt bra dag har jag idag. jippi. MEn grannen va så snäll och erbjöd sig att åka till apoteket o hämta upp de åt mig. TACK säger jag .fan va gulligt!!!! Min granne är faktiskt hur snäll som helst.


Nu sitter jag här hemma o tittar tv har inte lust med ngt annat just för tillfället eftersom jag mår illa. men jag ska visa en bild på en jätte jätte söt vovve. Som just för tillfället bor med två vuxna och fyra barn och en annan hund. Bott där i drygt 2 år. MEn söker nu en ny bostad o jag tänkte ju mig hemma hos mig och jonas. Jag älskar hundar o jag älskar motion. Tänk va glad han skulle bli här!! Ja jag vet vi ska få en bebis strax.. MEn jag har massa kärlek att ge o jag tar ju med mig båda när jag går ut o går såklart.. hehe.

JA men vi får se. Vi ska iaf låna han ngn helg o åka till skogen med han. OOO va kul. Jag saknar att ha hund!! Nej nu ska jag försöka få i mig nåt att äta. Puss på er

Är han inte för söt
Av Jenny - 12 februari 2009 21:16

Jepp då va man hemma igen då. Jonas va så gullig och kom o hämta mig med bajsbilen.. som sagt han har ju jouren.


Tågresan gick bra. linda va lite tjurig vissa stunder... men gör man inte nå väsen av det så brukar hon lugna ner sig.. visst systern min. 

Marlon han va jätte duktig självklart ville han springa omkring lite, vilken unge vill inte det. Men han gillar att rota i min väska för han vet att moster altid har nåt gott där i... Men sen tog det slut o då ska ni tro att jag fick mig en hat blick.Den måste han ha ärvt av mamman sin.. tro mig, inget at leka med. mohaha.


MEn nu sitter jag här hemma och väntar på att jonas ska komma från ett stopp så vi kan få mysa lite. Sen ska jag bara sova. För imorn ska jag göra ett lever test.. Min barnmorska vill titta efter en sak men säger att chansen är minimal at jaghar det. Men med min tur har jag säkert skiten. Alltså jag klarar inte av nåt alls längre. Det känns jobbit.. men vet ni vad. snart är det över och vi har våran lilla pojke här hemma. 

Nu ska jag vila mig lite. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards