Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 8 februari 2009 19:46

Jaha då va man nere i kalla göteborg då. Tåg resan gick hur bra som helst. Marlon är faktiskt duktig o snäll när han är me. Javisst är han lite livlig men vilken unge är inte det. Han gnäller inte iaf.. oo vilken stolt moster jag är.!!


Alltså det tar knäcken på mig att vara gravid jag har ont i magen, ryggen, revbenen. ja överallt.. katastrfo. Men tur att jag har min familj och min Jonas!! Men alltså jag förstår inte människorna som väljer att vara gravida fler än en gång. Jo självklart är det värt det sen när bebisen kommer. Men ärligt skulle jag redan ha en unge o sen bli gravid. jag skulle typ försvinna i nio m¨ånader eftersom jag blir så dålig!! Och det vill jag ju inte utsätta min pojke för!!  Jaja jag försöker vara glad ändå.. det funkar ibland. hehe!!!


har inte så mycket att skriva idag. Men ja gtror att jag iaf ska få träffa min Sofie Sundberg på tisdag .. det ska bli mysigt. Det va länge länge sen vi hade lite ensam tid!! Sen har jag tänkt boka tid hos min gamla tandläkare här i göteborg, hon är underbar. mina tänder är inte riktigt som de brukar efter all kräkning o så vidare. Så jag tänkte gå o se om honkan göra nåt åt saken.


NEj nu ska jag vila mig lite framför tvn. puss på er alla glada 


Av Jenny - 8 februari 2009 09:18

JA då ser man ut så här. O hur mycket man än försöker så blir  man inte ens lite söt. MEn snart är det över o då har jag ensöt bebis att titta på istället. öpuss puss

Av Jenny - 8 februari 2009 09:08

Oj oj vilken helg vi haft. En bra helg med massa massa saker gjorda! Igår va vi o köpte oss en ny kamera, det behövs ju nu när man ska fota bebis. Haha jonas vill egentligen ha en film kamera för han tror att han ska få filma förlossningen.. EH jag tror itne det va.. VA fan ska vi filma min mutta för med massa saker som kommer utfarande. hehe nej tack!!!!!

O sen så tror jag han kommer ligga på golvet om han ens skulle försöka sig ner dit.. 

Igår va vi på min kusins kalas han blir ju 18 år. o han fick massa saker han inte egentligen får. men va fan man fyller ju bara 18 en gång*!! Det va mysigt att vara där massa folk. och det är bara familjen. Jag är glad att jonas är så kär i mig så han står ut mohaha. För tänk er typ tjugo Jenny!!! vissa värre än andra. Men vi är såå gooa i våran familj visst då olssons!!??? 


Idag bär det iväg till göteborg för min del. Jonas har jouren o då kan han ju få jobb när o hur som helst. Så jag åker iväg med mamman, systern och marlon o vi kommer få det så bra. Jag har ju som sagt ny kamera nu så det kommer massa bilder. jeho.


Puss på er alla glada

Av Jenny - 7 februari 2009 09:56

Folk ser på mig att jag är gravid nu. Fattar ni då hur mycket allt står ut.. hörde från moster Marita att min rumpa blivit rätt stor.. nähä.. som jag inte visste det redan.. Jonas skrattar ju typ varje dag.. haha. MEn jag prövade ..lr skulle försöka pröva en klänning som jag kunde ha på mig förut .. Alltså jag dog.. Den är tajt på ena låret.. ENA LÅRET!!!! o den harjag haft runt hela kroppen förut.. HJÄLP!!! Hur ska det här sluta det är liksom 13 veckor kvar.. ska jag se ut som en flod häst??


Haha vet ni va. min mormor är rätt så stor.. inte tjock o så men stor.. O hon hade två rätt nya baddräkter som hon låna ut till mig nu. hahahaha så jag ska pröva de. jag får seo m jag lägger ut bild men jag tror inte det. JHAg ska ha mormors baddräkt på vatten gympan ..katastrof.. Hur ska jag se ut egentligen.. JAg tror jag kommer bli utskrattad.. För de andra har ju sina små fina bikini på sig.. Ja men vi får se, men jonas shorts kan jag itne ha längre iaf.. NEj jag kan inte helt enkelt.. fy fasiken. Tur att man föder innan sommaren!!!! 


Nej nu måste jag äta frukost.. jag har ju väntat på att spy men det verkar inte komma idag.. hoppas inte..  puss igen

Av Jenny - 7 februari 2009 09:37

skönt att vakna lite sent för en gångs skull. Vi hade en jätte bra kväll igår. Vi gick ju till helenes krog med min mamma, syster, moster, marlon och min systers far som fyller femtio. Vi åt o hade det hur trevligt som helst. Allt va bra. Servitören va jätte trevlig. haha de hade så man skulle trycka på en knapp när man ville ha nåt lr betala o tro mig Jonas han skulle trycka hela tiden även om han stod vi vårat bord.. Jag fick tala om för de att han faktiskt blir 32 år iaf.. haahah.. MEn hallå man måste ha lite barna sinne kvar.


T o m Marlon va jätte duktig där inne fast det kanske va lite lång tråkigt. Han fick springa lite. o vi fick faktiskt ge han lite godis men han va jätte duktig. Så det blev bra alltihop. Pelle blev jätte glad för hela kvällen och för sina presenter. Vi alla fick en varsin kram o tro mig, det är inte vanligt!!!!! 


Sen väl hemma tänkte vi hyra film men de två vi ville se va uthyrda så vi åkte hem o kolla tv istället. Det va en bra film på femman. Så igår hade vi en riktig myskväll hela kvällen. Nu försöker jag få upp Jonte myra ur sängen för vi ska gå o köpa oss en kamera.


Sen ska vi på 18 års kalas. .. puss på er alla glada.. 

Av Jenny - 6 februari 2009 15:37

Hej alla glada nu ska jag berätta om min sväng till solna centrum. Först när jag ska gå till bussen som tar mig dit höll jag på att svimma på vägen. jag fick gå myrsteg så dålig kände jag mig. Men fan jag hade bokat så det va bara att ta sig iväg liksom. Sen när jag va i solna o vänta på Maijan. så vajag skit tjurig, hungrig och trött.. plus gravid... mm det ni.. Och det är nå japaner där på torget som gör reklam för nåt o de har en drake.. alltså människor i en docka. Ja man kan tänka sig att de ska roa barn. Men medan jag står där så kommer den där draken upp i mitt ansikte. men tro mig efter han såg min blick fladdra han vidare rätt så fort..

Sen äter vi o har det jätte mysigt, jag blir lite kissnödig. o när jag är kissnödig känns det som ungen ska ploppa ut alltså antar jag att han ligger rätt långt ner. kul..


MEn sen hahaha när jag och Maija sitter på en bänk fö rjag väntar på bussen som ska ta mig hem. Det sitter en gubbe där som för det första luktar så jävla illa så vi dog.. Men vi tog det. sen börja han prata med oss .. men ärligt människor vet ni va han frågar. hahahahaha jag orkar inte .. haha ni får skratta men inte för mycket. 


Han frågar mig om Maija .. maija kylmäkorpi med sin dotter i handen.. är min dotter. hallå ärligt så gammal ser ajg väl inte ut. så jag kan vara mamma åt en som ska bli 27????? Tur att man kan skratta åt sånt haha jätte kul. 

Nu ska jag vila en liten liten stund sen gör amig fin för att gå ut o äta med systers far... puss på er alla.


NU

Av Jenny - 6 februari 2009 11:19

Jepp Nu ska jag gå o duscha.. har legat här i sängen precis hela morran. Men nu ringde Maija min och hon kunde visst komma o äta lunch med mig i solna jippi.. Jag ska se om jag kanske hittar mig till försäkringskassan oxå för jag måste fylla i lite papper.. Nä nu måste jag till duschen. puss på er så hörs vi en annan gång

Av Jenny - 6 februari 2009 09:41

Jepp idag är det fredag. Jag ligger här i sängen och har varit vaken sen halv sju. Känner mig riktigt pigg idag men kl tolv slår det vill till o så vill jag sova igen. hehe. Igår kväll kom Jonas till tyresö o hämtade mig. MEd sig hade han semlor för hela slanten men ajg o systern ville inte ha. Så han o mamman lisa svulla i sig sina.. Vi satt o umgicks lite med min mamma sen åkte vi hemå. VI mös lite framför datan sen somna vi båda två som två sömntutuor.

Jag har varit hos min syster nästan hela veckan, det har varit skönt och avslappnande. Hon har inte fått nå svärutbrott på hela veckan så jag är såå stolt över henne.. JAg vill hitta på nåt så här på morron kvisten men alla jobbar lr ligger hemma o sover.. lr så bor de i tyresö.. så det är lite förlångt.. MEn jag får se MAija kanske tar sitt förnuft till fånga o kommer till solna centrum o äter lunch med mig.. Maija kom igen nu!!!!!


Idag fyller min kusin Sofie Olsson år så jag vill passa på att gratta henne.. JAg ahr tyvärr ingen bild på flickebarnet men jag lovar hon är söt söt!!  GRATTIS SOFIE!!


Hela helgen blir det kalas o tårta liksom. Min syster pappa fyller femtio år. så han ska vi ut med ikväll o äta middag. Sen fyller min söta kusin MARCUS 18 år. jeho.. 18 år han blir stora pojken. så där blir det smörgås tårta på lördag. Massa paket och tårta i helgen alltså. Sen på söndag åker jag syster och marlon med mamma till göteborg och stannar där till torsdag..


Då ska jag passa på att hälsa på alla nära o kära det va ju ett tag sen nu. Så ska de få se hur fet jag blivit. hehe.. Men jag är glad ändå!! Nä nu ska jag upp och duscha... tro mig det behövs när man är gravid... !!! Det kanske kommer en magbild lite senare jag går ju in i vecka 27 idaag. herre jössenes va snabbt tiden går . o vi har inte inhandlat nåt man behöver in för en förlossning men det ska nog gå bra ändå..


Puss på er alla glada..


En bild på min söta kusin marcus som fyller 18 år

Sen hitta jag en bild på min kusin sofie somf yller 22 tror jag.. förlåt sofie (hon har typ gått ner 20 kg efter den här bilden.).. hehe. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards