Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 6 februari 2009 07:05

Jag har blivit utmanad av Sofie Sundberg


 REGLER:

  • 1  Länka till den om har utmanat dig.
  • 2  Berätta sju sanningar om dig själv.
  • 3  Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
  • 4  Meddela dem så att de vet att de har en utmaning att hämta.

  • Jennys sju sanningar.


    1 Jag börjar bli fet

    2 Tror att jag är skit tuff

    3 När det kommer till diskning är jag väldigt lat

    4 Jag är kär i min Jonas Carlsson

    5  Längtar mycket till att pojken ska pluppa ut

    6 Älskar att träna i alla former. o va jag älskar det.

    7 Tycker om att stå framför spegeln hemma och dansa.


    Jag utmanar

    Linda Olsson

    Catta

    Annie

    Emily

    Sofie Olsson

    Camilla Olsson

    Carro Stein

    Av Jenny - 6 februari 2009 06:48

    jepp tidigt uppe idag det är jag. men det är för jag har rätt mycket att dela mig. Först ska jag berätta om babyland i haninge.


    Min syster köpte en sulky där för ca tre veckor sen, ja hon har en bra vagn men hon ville ha en lite smidigare vagn. Hon har använt den ca två veckor. Så häromdagen när vi skulle till stan tog vi den med oss för den har mer plats under vagnen. Men för i helvete.. den gick inte att styra. Hjulen va inte me alls man va tvungen att vara hulken för att få vagnen dit man själv villle.. nej jag överdriver inte. MEn väl på väg kunde vi inte gå hem o byta vagn vi hade massa saker för oss!! Måste bara säga, att den va inte så i början!!! Jo den hade svängbarahjul men den va lätt att använda! Sen inne istan när vi hade träffat upp mamman o allt.. 


    Ska vi igenom kontrollen till tunnelbanan o linda ska köra ut vagnen från en grind för att sen gå o visa sitt busskort, så en vakt hjälper henne... en kille!!!!! Men han får inte iväg vagnen.. nej för den är så jävla svår att styra och det är han itne sen med att tala om. 


    Då är min syster jag och mamma irreterade på  vagnen o säger åt henne att åka o reklamera skiten. Sagt och gjort dagen efter tar de med sig vagnen och beger sig till babyland i haninge. 

    När de fått tag i en som jobbar där, märker min syster att han r lite fientlig nästan på en gång. Han står och tuggar tuggummi och är lite nonchalant. Säger åt de att de köpt helt fel vagn om de inte vill att vagnen ska själv sv änga o så vidare. men hallå vi va inte de enda som tyckt3e vagnen va jobbig och den va INTE så i början. Men min syster blir så jävla lack att hon stack därifrån. 


    Ringer mig och berättar att hon är äckligt irreterad på idioten som va så otrevlig och dessutom stod och tugga tuggummi.. 


    Så jag, den gravida bitchen hehe. Ringer upp babyland i haninge. Säger åt tjejen som svarar att jag precis va där inne med en vagn som jag ville reklamera och han som tog emot oss va så jävla otrevlig och at han hade tuggummi. hontyckte det va tråkigt att det va så. Menså tog killen luren då. O fråga först om jag va mamma lr dottern. dottern.(linda alltså) Då sa han att det va tråkigt att vi fick den uppfattningen och att det va tråkigt att MIN MAMMA inte gillade att han hade tuggummi.. MIN MAMMA sa jag.. Jag tycker inte heller man har tuggummi när man jobbar i en affär, absolut inte står o tuggar det så det syns. JAg tror pojken tog åt sig. För han sa att vi skulle komma in senare o hämta tillgodokvitto på vagnen. JEHO hehe. det lönar sig att säga va man tycker.. Nästan i alla sammanhang!!!! Så jag följde med sen o lämna vagnen o då va han hur trevlig som helst o vi tacka för hjälpen.. Hahah långt inlägg men jag ville bara berätta att .. man ska säga va man tycker. Även om man är i en affär lr på en restaurang lr till sina vänner. DEt går så mycket bättre o lättare då. puss på er

    Av Jenny - 4 februari 2009 21:48

    'jag åkte aldrig hem.nej jag gjorde fan inte det.  Min kära syster fick släpa min tunga väska hela dagen ändå.. Men  påväg in till stan kä'nde jag att jag verkligen började bli sjuk. Hade ont i halsen, jätte förkyld och ont i mina öron. och är man sjuk så kan man inte träna. så jag va kvar istan med systern min och vänta på mamman lisa. Sen åkte vi tillbaka till tyresö. Så imorn får jonas komma o hämta mig.. dukiga jonas han jobbar o står !!


    Jag tycker ja kan få slippa sånt här.. för jag har ju redan det jobbit med foglossningar o spyor. hallå ska jag vara sjuk då oxå. katastrof. Nu sitter jag i soffan o myser med mamman och systern.snart ska vi gå o sova.. jeho!!!! Puss på er jagkommer tillbaka när jag mår lite bättre.


    Av Jenny - 4 februari 2009 11:27

    Jepp då ska man börja dra sig hemåt då.. Från tyresö till bromma. Vi ska hämta Marlon alldeles strax från dagis sen gå o äta lunch sen åka til stan o möta upp moder våran. Sen tar jag tunnelbanan hem. Ska bli skönt att komma hem men ändå inte. Skönt med sällskap! Hemma ska jag.. ja va fan ska jag göra hemma.. ta bort mattan iaf om inte jonte har gjort det. sen laga lite mat. Imorn blir det då vatten gympa o besök hos barnmorskan.. undra om magen har växt nåt.. jag vet iaf då att rumpan har växt. ärligt shit va stor den har blivit.. men den är fortfarande hård o d gillar vi. inte nå häng här inte.. Nejnu måste vi gå då..  puss på er så hörs vi en annan dag..


    just d. jag har fått massa massa barnkläder nu av systern min. guud va mycket jag valde enhel säck.. Jonas kommer bli tokig hahaa.. Nej men fan det är fin kläder o hela o rena.. coola liksom..

    Av Jenny - 3 februari 2009 21:41

    Ja ni kan få lite bilder oxå. haha jag har ju varit borta nu så nu jävlar bombar jag er..hehe.


    så här rolig o glad är jag egentligen. .. så mina kära vänner vänta snart är jag mig själv igen


    1. ja jag är het helt enkelt

    2. hehe det är jag och kusin marcus som är lite knasiga

    3. jag leker sexig med mina små pojkar. isak och marlon

    4. Jag försöker mata lilla marlon med ett räkchips

    Av Jenny - 3 februari 2009 21:31

    Jag har liksom en konstig känsla inom mig. Jag känner mig liksom illa till mods. kan inte sätta fingret på va det är.. men det känns konstigt iaf..Man kan väl ha såna känslor när man är gravid. Jag som trodde man skulle ha brao glada tankar lr känslor hela tiden under en graviditet!! Jaja det går nog över sen.. Det kan ju vara att jag saknar Jonas för det är andra veckan jag är borta. oki att vi sågs under helgen men fasiken vi brukar ju  umgås varje dag med varandra!! Sen så blir jag bara fetare o fetare. usch säger jag. ja jag är gravid men fan så här ska man väl inte se ut.. Mina ben som ser ut som stockar.. med gropar överallt.. haha fast oki jag kan skratta lite åt det. fr jag vet att det itne är jag. Jag är Ju het i vanliga fall.. jeho. hehe..


    Jag va i en affär idag i tyresö centrum.. ooo va mycket fint jag såg.. oo va jag längtar till att shoppa fina kläder.. ja ja glängtar..


    Nej nu måste jag gå o sova.. imorn åker jag hem.. då får vi hoppas att ko mattan är borta. ahah för jag klarar verklgien inte av lukten av den.. puss igen då

    Av Jenny - 3 februari 2009 21:15

    Lill Catta tycker jag skriver för lite här på min blogg.. jag kan hålla med.. men fasiken jag är i tyresö hos min kära syster o vi har ju fullt upp på dagarna o sitta isoffan o slappa.. hehe.. Nej men vi har varit i centrum o fikat i två dagar nu. Imorn kommer jag hem igen då kanske det blir lite mer ord i min blogg.. Imorn kommer iaf min kära mamma till sthlm och vi får fullt upp hela jävla helgen. Det är femtio års kalas och 18 års kalas.. fullt upp alltså.. Men tur att jonas gillar min familj hehe för det blir mycket av de i helgen..


    På torsdag har jag ju min vanliga vattengympa.. fan va ska ja gha på mig.. Nu kan jag väl säkert inte ens ha de shortsen jag hade förra veckan.. lite katastrof.. katastrof på riktigt. För jag ser verkligen för jävlig ut.. Oki för någon vecka sen va jag fortf fin i ansikte o så.. men nu. nej fy fan jag ser ut som en uppblåst ballong o tro mig.. det är inte sexigt ngnstans.. Jag ser fet och rund ut .. Jaja tur att det bara r gravida där på vatten gympan


    Sen på söndag åker faktiskt jag till göteborg o hälsar på lite..Jonas har jouren o det r inte skoj att sitta hemma själv.. Så jag ska till göteborg o hälsa på, min sofie, hoppas jag hinner se en glimt av min anca.. sen lilla Katta.. Det blir mysigt.. '

    Nej jag ska faktiskt gå o sova nu.. systern min tänkte gå o dra en sol medans jag är här o kan ta hand om odågan medan hansover.. puss ´puss

    Av Jenny - 2 februari 2009 10:54

    Jepp nu är det en ny vecka.. vi hade ju visning igår den gick inte jätte bra men har en till idag.. Men som jag o jonas säger.. Det är inte bråttom heller. Bara det är igång liksom.. JAg vill nämligen bo på södra sidan av stan.. det är där jag trivs jeho. hehe..


    Igår hade vi bara en myskväll jag och jonas efter vi hadelämnat av Marlon i tyresö.. Haha jag måste berätta en sak. Jag satt o klia mig i näsan.... sår.. haha som min mamma brukar säger.. Då ser marlon jätte arg ut och tar sin arm på min och drar bort min hand från näsan bra där lilla Marlon!! Jag har sett en sak.. Jonas.. han kommer bli en toppen pappa, när vi hade marlon och marlon till slut ville vara nära jonas så njöt jonas. det såg så himla mysigt ut!!! Lite pedant är han men fan det växer bort hehe.. 


    Nej nu kommre jag försvinna några dagar för jag ska till tyresö, ja igen. Men fan ajg trivs där jag har ju hela familjen där. Jonas jobbar ju ändå på dagarna så han saknar mig inte så jätte mycket. Men jag kommer hem igen på onsdag kväll.  Puss på er.


    O du CAtta vi ses på torsdag hoppas jag. 

    Presentation

    Fråga mig

    11 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
               
    1
    2 3 4
    5
    6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23
    24
    25
    26 27 28
    <<< Februari 2009 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS


    Ovido - Quiz & Flashcards