Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 12 februari 2009 06:18

Alltså att vara gravid är värt det alla gånger. Men just under graviditeten så tänker man inte riktigt just så.. Nu är kl tjugo över sex jag vaknade väl tio i och kan inte somna om, jag är trött. Man ligger där och tänker på allt och alla vissa saker som inte ens angår en själv. Sen när man varit vaken ett tag så börjar man må illa för man blir hungrig.. Jo jag kan ju meddela att jag inte kräkts nåt nu hos mamman min. Det är när jag är hemma som jag måste ligga vi toaletten varje morron.. hur jobbit är inte det då. Nej fy säger jag.


Det enda jag kunde göra så här tidigt på morran va att spela på king.com. men nej då har de uppgradering på sidan och ber mig att återkomma lite senare på dagen.. kul. verkligen kul!! Så jag sitter här i mörkret i min ensamhet och väntar på att systern ska vakna så jag har någon att prata med iaf.. Försökte lite lätt uppe i sängen men hon ville tydligen fortsätta sova.. hm konstigt kl va ju bara runt sex..mohahaha..


Puss på er så hörs vi i sthlm senare ..

Av Jenny - 11 februari 2009 19:12

Ja imorn åker vi hemåt.. Kl fyra går tåget så vi hinner dra oss lite här hemma. Nu när jag varit här i gteborg så saknar jag stället. jag bodde ju här i två år innan jag träffade jonas, här trivs man. Men hallå jag bor ju i sthlm nu o det är lika bra där. Egentligen bättre eftersom jag har Jonas och min familj där. Mamma får helt enkelt komma oftare!!


Men det ska bli skönt att få komma hem till Jonas!!! FAst han har ju bajsjouren.. haha o jag tror inte jag vill följa med i bilen efter sista gången då jag blev lite dålig.. fy o usch.. Fast man vet ju aldrig.

Jag kan ju tala om för er alla glada att min mage den växer så det knakar. Och rör på sig. ja det gör han våran lilla pojke.


Jag pratade med Jonas häromdagen och han berätta att han låg hemma o titta på namn på internet.oo va rörd jag blev..Han kan om han vill.. Vi tror vi har ett namn åt han som vi båda är överens över.. För helt ärligt.. (förlåt Jonas) men HENRY nej det går inte. Men nu har vi ett namn.. jeho.


Nej nu ska jag kolla lite tv.


puss på er alla glada


Av Jenny - 11 februari 2009 08:34

Vet ni vad, igår efter jag varit på lek och buslandet gick jag faktiskt och fixa mitt hår lite utväxt av mina slingor.. oo så fint det blev!! Sen gick jag vidare och träffade sofie. Gud så skönt det kändes att träffa henne. Vi satt o fika lite. Men sen kom ett av mina gravid symtom.. tröttheten. Så vi satt där och gäspa ikapp hah ao skratta samtidigt!! Det va härligt att träffa dig tjejen. Jag tror nästan att vi båda t o m blev lite ledsna när vi skulle lämna varandra.. snyft!!


Jag har ju enväldigt jobbig graviditet.. så när jag skulle åka hem där vi sju tiden så brjade jag må illa som fan fick yrsel o blev helt kallsvettig.. trodde jag skulle svimma. Till slut kom bussen o mamman min fick liksom komma o mötaupp mig på hållplatsen med ett äpple. hade inte klarat mig hem annars.. Jag blir så less på det här jag kan inte göra nåt alls. utan att bli dåligefter.. ORKA!!


Men vet ni vad. jag är glad ändå.. puss puss 



Av Jenny - 11 februari 2009 08:26

igår hade jag en härlig dag. Först va ju jag, Linda och Marlon på lek och bus landet jag tog massa kort som linda kanske lägger ut sen.

Nu är det så här att Marlon är en tuff liten unge så han villeinte vara i babyhörnan som dessutom va väldigt väldigt stor med massa roliga saker och en studsmatta. Nej han ville springa där de stora barnen sprang.. självklart. Så systern fick snällt följa efter han, jag trodde de försvann för de kom fan aldrig tillbaka. Sen såg jag henne från ett annat håll helt svettig.. Ja tydligen va ställningen så jävla stor att de höll påatt gå vilse.. Men de hitta fram till slut..


När vi skulle äta våran mat där som bestod av köttbullar o mos till marlon och hamburgare till mig och linda. Detsatt en tant där som tydilgen va farmor och hon va helt imponerad av Marlon att han kunde både äta och dricka själv i sugrör. så när hennes familj kom tillbaka efter en lekstund med deras barn så satt hon där och sa hur duktig o söt marlon va fast han bara är 18 månader. Ja jag är stolt jag.. en stolt moster. Men fasiken nu har ju min pojke mycket att leva upp till.. O jag  som gick när jag va ett år och fem månader. katastrof.. hehe.. Men vi hade iaf en väldigt bra dag där borta!!


Måste bara berätta om en mamma som hade sin son med sig han kanske va fem år. Mamman va väl som jag. snart 20. hehe nej men 28 iaf. För det första lät hon ungen som va fem år och livlig vara där 0-3 åringar skulle vara. Jag sa inte nåt. Sen började han att kasta stora lego bitar o hon sa åt han ca fyra fem gånger. Marlon började oxå jag sa åt han två gånger sen fick han lämna legot o leka med annat. Men han den där pojken han fortsatte. Sen fick hon säga åt han att vara försiktig med de små barnen. alltså han va vild o hon ropa på han precis hela tiden. de hade med sig sina vänner med en dotter på kanske tre år.  De va uppe i klätterställningen o den stora pojken började sparka sin lilla vän i magen. båda mammorna sprang upp för han sluta inte. Men vet ni vad. Han fick fortsätta vara där och leka. Hade det varit mitt barn hade jag tagit bort han efter den tredje gången jag sagt å than iaf.  Man kan ju int ehålla på o tjata o bråka hela hela tiden menungen ändå fortsätter.. Ja nu finns det vissa osm kommer bli arga o så vidare. Men man måste faktiskt  visa att man inte får bete sig så.och det räcker med en gång sen vet de det till nästa gång!1! puss på er..

Av Jenny - 10 februari 2009 07:37

Jepp det blev tidigt idag igen. Men vi har iaf fått sova hela natten, iaf linda jag tog över ungen i natt så hon kunde få sova lite iaf. MEn jag hade en bra ide att vi skulle möblera om i rummet vi sover i ju. Och det blev alldeles utmärkt han vakna till ibland bara o ville ha en liten klapp sen somna han om..


Men nu på morran va det lite mitt fel att jag va tvungen att vakna. Linda gick upp för att duscha o jag skulle ligga kvar i sängen så han skulle sova klart. Men jag blev så himla kiss nödig. alltså jävligt jävligt kissnödig. och ni som är lr har varit gravida vet att man verkligen inte kan hålla sig. Så jagsmög lite försiktigt upp ur sängen öppna dörren jätte försiktigt sen såg jag hur han vänder sig mot min del av sängen fr att få en kram. o jag är inte där.. panik.. han vaknar o skriker. o skriker. haha så linda fick komma upp o ta han. SEnvill han helt enkelt inte sova mer. Så nu ska vi äta frukost sen ska vi nog till lek och buslandet.. puss puss

KUK

Av Jenny - 9 februari 2009 19:49

JAg skrev ett långt inlägg med internet la av så det försvann. skit håla oxå.. kiss o bajs!!!


Vi hörs imorn.. nu ska jag spela på king.com

Av Jenny - 9 februari 2009 09:54

Jag fick somna om o sova lite till men vakna upp av att det va ngn som grät nere i tv rummet. Undrade lite vem det kunde vara.. hehe.. Jag tror min söta lilla marlon behöver massa närhet men man ska ju ändå inte överdriva som vissa mammor kan göra. Så barnet sen till slut inte kan släppa taget o sen vill bestämma över alt o alla.. DET orkar man itne me.. tro mig. Men min syster hon.. hon är duktig. självklart blir hon lite lessen av att marlon är lessen men hon tar det bra o är stark.. BRA JOBBAT LINDA!!!!


Alltså jagblir så irreterad på människor som inte vågar ha egna tankar, vågar göra det de själva vill, vågar stå för det de gör. Jag hatar det det är så jävla mesigt. Man lever enbart för sig själv!!!!! alltså ja gskulle aldrig sluta göra vissa saker för andra tycker det. oki om jag va elak då ska man självklart kanske tänka efter. Men mina hobbies o mina intressen, ska folk bara kunna ta de ifrån mig för det inte passar de??? NEJ JAG SKULLE INTE TRO DET!!

Såna svaga människor klarar jag inte av. Jag tycker man måste tycka o tänka själv. Annars försvinner den där personligheten man har som de tyckte om från början. Varför ska man ändra på  folk. Ja självklart kan man säga sina åsikter om det är nåt som sårar lr är jobbit. Men nej man måste få ha en egen personlighet. Är man pratglad, prata på. Är man blyg o lite tyst låten, va det. Är man energisk, va det o hitta på det du brukar..


 Jag är glad att jag inte har några såna människor omkring mig. Som vill ändra på mig, f¨å mig svag och osjälvständig!!

Puss på er alla mina nära och kära för att ni finns!


Av Jenny - 9 februari 2009 07:31

Ja jag är uppe med tuppen idag. Helt ärligt så har jag blivit väckt nästan varje timma sen jag gick och la mig men jag klarar sånt. Sen blev vi väckta igen kl sex o sen dess har jag varit vaken. MArlon är orsaken han kan inte sova stackaren. Så nu har jag legat o tittat på teletubbies med han så hans söta mamma ska fålite sömn. SEn börja han skrika igen o då tänkte jag att han va hungrig så jag gick ner för att göra iordning frukost.. O ja jag är lite trött. Men nu när frukosten är klar. Ja då har ung jäveln somnat. Men jag då. nu kan ju inte jag somna om. Jag måste iaf äta först. MEn visst är de alldeles för goa de där små sakerna.. o snart har jag en egen som håller en vaken på nätterna!!



idag blir det nog inte så mycket gjort eftersom jag varit vaken sen kl sex. Jag kan bli rätt tjurig nu fr tiden när jag är trött..undra varför. Kanske fr jag har en stor jävla klump på magen o ngt stort där bak som absolut inte går att missa vart man än vänder sig, sant!!! JAg tänkte åka o hälsa på mitt gamla jobb när jag ändå va här men det kan jag ta på onsdag lr nåt sånt. OO va jag saknar ungarna där borta.. goa gubbar ni vet.. hehe.. nej nu måste jag äta. senkanske jag oxå kan försöka sova. puss påer o ha en alldeles underbar dag.


BIld på ungen bjuder jag på


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards