Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Jenny - 5 januari 2009 16:54

Ärligt va ska man ha för vagn egentligen.. Jonas har sett en han vill ha. men fan jag ska ju köra saken. Men men vi får se va som händer vi ska iaf iväg en stund nu o titta läget det är ju trots allt mellandagsrea.. Jag såg iaf en jätte söt babysiter jag vill ha. oo va söt den va. haha nu börjar jag låta som en sån där mamma. men fan då.. den va ju söt oki..


Jag skulle egentligen ha träffat min tjej idag. Maija Kylmäkorpi men hon ringde inte. Men Maija det gör inte nåt fö rjag mådde så jävla dåligt ändå. har spytt o spytt haha och ätit en semla. Ja en semla jag va tvungen.. Men vi har ju varandra ändå visst!!! 


O sen vill jag skriva en sak till en annan vän jag har, Sofie Sundberg!! Jag tänker på dig ska du veta och du vet att du får komma hit så fort du vill. O säg bara till så tar jag på mig buffalo skorna o letar fram kickers jenny o kommer o räddar dig!!! Puss puss min sofie.. 


Nej nu ska vi iväg. kram på er alla glada

Av Jenny - 5 januari 2009 10:23

fy fan säger jag. Ja jätte jätte skoj att få en bebis men vägen dit är fan hemsk!!!!!! För det första ser man ut som hej kom o hjälp mig alltså man är inte fin ngnstans som gravid. fingertopparna kanske eller nej inte det heller för de blir svullna haha jo jag lovar!!!


Alltså t o m ansiktet förvandlas till det sämre ja ska bevisa det med en bild sen. Ni som känner mig vet ju hur jävla snygg jag är normalt hehehe.. Men igår träffa jag en kompis som inte sett mig på fyra år o han kände inte igen mig för jag såg konstig ut hahaha katastrof..


Sen alla spyor o migrän anfall fy fan. Jag har iaf lärt mig att varje morron måste jag spy innan frukost för annars kommer den upp.. Men det är väl bra att jag vet det nu måste bara gå upp lite tidigare hahha ..


Sen ryggvärkarna fy fan. jag kan ju inte ens gå till affären utan att ha ont hela dagen sen. Men jag har fått TENS och Bälte o allt man kan tänka sig som tydligen ska hjälpa.. JO VISST .. Men vet ni vad jag är lycklig ändå.. haha


Sen måste jag berätta om Jonas. min fina jonas. Igår fick han jobb på kvällen Jag bad om att han skulle köpa med sig fanta hem BURK. för jag hade sån migrän o kunde itne dricka vårat vatten.. haha ja ja gvet..

Klockan gick jag hann påminna han ca fyra gånger. sen kl tolv kommer han hem. o gissa vad. utan min fanta. så jag fick tvinga iväg han igen.. oo han gjorde det. jeho. haha jag fickm in fanta sen.. visst är han gulig ibland. pusspå er nu då

BEVIS

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards