Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Jenny - 20 januari 2009 19:02

Ja nu va vi hos läkaren. Det gick väl bra men jag har ju börjat få ont i mina öron så jag måste börja med nässpray fan jag som ville vara ifrån det så mycket som möjligt. men men va gör man inte.

JAg blev sjukskriven fram till förlossning nu iaf. jätte kul verkligen .. verkligen jävla skit håla alltså. Jag säger så här. STACKARS DIG JONAS!!!!! Det är ju som sagt han som får ta all min energi o eftersom jag inte kan göra nåt överhuvudtaget på dagarna så blir det lite negativ energi.. haha det är bara att stå ut min sötnos... Du kanske kan fråga om Catta vill komma hit på dagarna o ta över lite.. mohahaha..


Vet ni va jag gör nu. Jo jag bakar havrerutor.. mmm va gott det är.. mm jag längtar. Det tar högst en kvart allt som allt att fixa de. men det tar ca fem minuter att äta upp allt. hahahahaha. ja även om man inte är gravid. Så det lär ta lite mindre tid nu.. jeha...


Nej nu ska jag titta lite tv.. vi höres ngn annan gång då. puss på er alla glada

Av Jenny - 20 januari 2009 15:26

Ja nu har mäklaren med fotograf varit här o fotat lite granna. Fina bilder blev det. men till visningen måste vi ha lite mer ljus i lägenheten. Men det visste både jag o jonas.. Men det ordnar sig säkert!! De sa att lägenheten såg jätte fin ut. jeho. hehe.


Nu håller jag på o gör sjömansbiff, mm så gott det ska bli. Jag har inte ätit så bra idag men fan det är tråkigt att äta när man är själv o så snöar det för full så man orkar inte ta sig till affären heller. Men nu blir det iaf sjömansbiff om ca en timma.. såå gott. Sen ska jag och 'jonas till läkaren o titta min rygg o så.. JAg blir säkert fortsatt sjukskriven. hade helst velat jobba. men men. Allt det där får jag göra sen.. Nä nu ska jag vila lite medan det sjuder på spisen.. puss på er.. 


Du Catta det är alltid godast att äta gryta dagen efter så du kan nog få smaka lite imorn till lunch.. hehe.. 

Av Jenny - 20 januari 2009 13:06

Snart kommer mäklaren o jag måste hoppa in i duschen.. för som gravid behöver man duscha några gånger om dagen hahaha. Men iaf. alltså vi har ju en där kofällen som är så himla fin men eftersom jag inte klarar av lukten ligger denpå vinden så länge.Men vi ville ju ha den under fotografering o visnign. men fan i helvete vi glömde bort den igår. O nu ligger den inte här. o jag kan verkligen inte hämta den jag kommer alltså på allvar spy i hissen. Jonas säger att det inte gör nåt. att det funkar ändå. Men alltså den ärju så fin.. Den passar riktigt in här.. jaja vi får se va mäklaren säger. han k anske är snäll nog o tar ner den åt oss.. puss

Bild på mattan här nedanför. utan bord på. nu har vi ett högblankt vitt runt bord. oo va dumma vi r som glömde

Av Jenny - 20 januari 2009 11:32

Jag sitter här o tittar på gamla bilder. oo va skoj man hade. jag ska lägga upp lite. haha från technokryssningar o från lite fest i göteborg. oo va skoj..

1: en bild på mina vänner i göteborg. Anca den mörkhåriga är mitt hjärta för alltid!!!!

2: ÄR på mondaybar kryss o tror jag är hur het som helst. hehe.

3: Samma kryss men dagen efter så står jag o maija o dansar rumporna av oss.

4: JAg är hemma på besök från göteborg o är ute med vännerna o ännu en gång tror jag att jag är oemotståndlig.. hehe.

Av Jenny - 20 januari 2009 10:06

Usch idag fick jag gå upp o kräkas på morran.. Det är verkligen inte roligt ska jag tala om!! Så nu sitter jag här o mår illa o väntar på att lergiganet ska verka så illamåendet försvinner lite granna iaf..


Har precis pratat med min vän Anca från göteborg. Det är liksom min ängel det. haha men hon får aldrig prata det är alltid bara jag som pratar. Men TACK för att du lyssnar!  Idag ska vi fotografera lägenheten så jag måste sätta igång med att plocka undan nu. Men jag vill bara vila lite innan;) 


Ni får se sen hur det blev. fin fint hoppas vi visst. 


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards