Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Jenny - 28 januari 2009 20:36

Att vara sjukskriven .. fan jag kan inte förstå vissa människor som VILL vara hemma. Oki om man har barn att ta hand om.. Men folk som bara vill vara hemma för att vara hemma. För att de är rädda att arbeta, rädda för att träffa människor. Jag fattar inte det. Jag får panik här hemma. alltså riktig panik. Jag döör av att inte få göra saker. Jag kan inte åka till stan fö rdå får jag ont. jag kan knappt gå fram o tillbaka till affären utan att få ont. Men fy fan.  jag döör av att bara sitta här o inte kunna göra någonting!!!! Sen när man har folk omkring sig som inte riktigt förstår o kan acceptera att jag är inte hemma för skojs skull o tycker att det är så roligt och skönt. jag är hemma för att jag måste!!!!! O tro mig jag hatar det. jag hatar det så jag spyr på det!!! Jag tänker så här. jag har varit hemma sen december.. DECEMBER  o jag föder i maj och ska vara hemma till det..


Sen då då sk aja gvara hemma ytterligare lite mer än ett år. oki jag har en liten söt pojke att ta hand om då. Men när i helvete ska jag kunna träffa vuxna människor. o få känna mig nyttig igen. Jag är duktig på att arbeta. jag älskar att arbeta!!1 Fy för att vara sjukskriven säger jag bara!!



Jag är glad att jag kan åka till  min mormor ibland men fan jag kan inte göra mer saker där egentligen.. men jag har mera sällskap. Jaja det blir nog bra till slut lr va säger ni alla glada människor där ute som får jobba o träna o promenera o shopppa?? haha låte rjag lite bitter idag. Ja jag är nog ltie bitter idag. fö rjag är så jävla uttråkad!!!Men vet ni en sak.. jag är söt ändå.. jeho. vilken tur jag har. haha.. nej nu ska jag göra någon nytta..

Av Jenny - 28 januari 2009 20:14

JA nu så va jag hemma igen då.. jätte skoj. verkligen jag lovar.. Vi har fixat det vi behövde iaf till lägeheten nu. Men han åkte o träna nu så första kvällen man ärhemma o har inte setts på flera dagar så går han ändå o tränar. jag lovar man känner sig så saknad och uppskattad.. Ja jag vet att jag är likadan. Fast jag skulle ändå inte priotritera träningen framför jonas. aldrig!!! Det är som ett drog beroende fy fan..


Jaså ni kommer o hjälpa mig Catta med familj tro mig det uppskattas.. jag är inte världens gladaste för tillfället men jag lovar att jag blir glad när du kommer hit. Så kanske man kan hitta på nå god lunch. hehe.. just nu ska jag iaf laga mig lite tonfisksallad med mandlar.. mmm smaskens..


Förresten jag ringde min chef idag o berätta anledningen till att jag inte fått sjuk lön o så vidare.. men han skyllde ifrån sig ska ni veta. gubb jäveln skyllde ifrån sig. så han fick höra några sanningens ord.. Hans ansvar för de anställda t ex. ja där har han brustit på många sätt o det fick han veta.. äckliga gubben. jag hoppas alla på dagis blir sjukskrivna lr blir gravida så sitter han där på sitt jävla arsle.. !!!!!!!!!!! 


Men annars så. är det skönt att vara hemma igen. hehe. o magen den rör på sig hur mycket som helst. spec när man ska försöka sova.. så jag får säga til han lite grann att försöka vara stilla hahah jag tror han ignorerar mig ..

Av Jenny - 28 januari 2009 11:53

Ja idag blir det hemfärd. jonas kommer och hämtar mig lite senare idag. Det känns lite tråkigt att åka hem det är ju så skönt med mormors sällskap o så får man träffa resten av familjen lite mer än när jag sitter där hemma i bromma. Men självklart har jag saknat jonas så det ska bli skönt att få komma hem o vara lite med han.. På söndag har vi visning och lördag ska ett gym ha öppet hus så vi ska stå där med allmax produkterna från proteinkungen och ge lite råd o smak prover... Så vi har alltså bara torsdag och fredag på oss att fixa hemma. Skura i alla hörn o vråer. spis och ugn.. tro mig det behövs. Sen alla fönster eftersom det varit en byggarbetsplats utanför oss ett tag..så ni kan förstå hur fönstrena har sett ut. Sen toalett, speglar, lister ja allt jävla skit. Sen ska man fixa snyggt i alla skåp och garderober för jag vet att jg iaf tittar i folks skåp när jag är på visnign.hehe o 'jonas måste fixa klart taket en sista målning. Det här är ju iaf minst två dagars jobb som ni förstår.. o vi har itne inhandlat allt vi ska ha. så det tar ju sin tid oxå. Och förstår ni där ute då... att jonas.. ja min egna lilla söta jonas.. han prioriterar sin träning. fattar ni.. sin träning. Tror han att jag som är gravid, extra trött väldigt ont i rygg och mage.. ska hålla på till sena natten då för han ska kunna träna. Aldrig i livet..


Nej fy säger jag. jag älskar träning o hade jag kunnat hade jag tränat varje dag. Men ibland måste man faktiskt prioritera det viktigare och i det här fallet är det våran lägenhet. två dagar har vi på oss att fixa allt. då är det skönt att kunna börja direkt när jonaskommer hem från jobbet.. Men nej då ska han träna. nej .. fy jag är lite arg. Men kan itne vara jätte arg eftersom jag saknar han nu. hehe. Men ska vi ha en visnign där inte lägenheten är klar.. så kan vi lika gärna skippa skiten.. det är va jag tycker iaf.. 


puss på er alla glada..


Trista... du blir frisk snart..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards