Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Jenny - 22 januari 2009 20:31

Jag måste bara berätta att de byxorna som Catta hade som jag fick för en väldigt billig peng. Är fan det skönaste jag ahr haft på mig. hur mätt o belåten jag än är så sitter de såå skönt!!!!!!!!! TAck Catta de är ju fina oxå o man kan ha de till allt.. mmm me like

Av Jenny - 22 januari 2009 18:47

Alltså nu har våran lägenhet kommit på nätet. Det ser jätte fint ut. o jag är glad. oki vi glömde ju som sagt kofällen... Men det gjorde inte så mycket. Jeho hoppas vi får så bra bud nu.. För jag vill ju till Nacka som sagt.. O du Catta vi  kommer ju ses ändå.. Alltså guud vilken lättnad det är nu att den är ute.. Jag har ju varit så dålig innan så vi har inte kunnat engagera oss så mycket men nu är det gjort. Visning i februari.  o då gäller det att skura o städa men då tänker jag ta hjälp av grannen haha. Jag passa ju hennes son idag vi skulle baka kladdkaka.. hans önskning. Men sen när det kom på tal om baka. JA då fick jag ställa mig där o baka han skulle ju spela data spel. hahaa MEn det gjorde inte nåt.

Jaja jag länkar här.

 Södermäklarna

Av Jenny - 22 januari 2009 13:33

Ja vi kom hem för ett tag sen från barnmorskan men jag va tvungen att sova sig lite. Jag va helt död  hahaha man är fan trött hela tiden när man är gravid. Men skönt att sova nu har hört att det kan bli lite svårt sen när pojken kommer.


Hos barnmorskan va allt bra. Jag följde kurvan bra kanske lite över medel.. haha men det visste jag ju redan som sagt. MEn inte mycket alls!!! oki!! Så fick jag massa papper jag ska  skicka in o så. Men sen en sak .. allltså har jag det här då vet jag inte va jag tar vägen. Jag sa till barnmorskan att det kliar hela tiden över hela kroppen fötterna fingertopparna ja o så. Det är ju vanligt att det kliar på magen o benen eftersom man växer o gror ju. Men hon ville ändå ta lite prover på mig. För det va nåt om leverförändrningar. Hon sa att det inte va så vanligt. Men jag hörde att jonas skrattade till lite o jag vet ju exakt va han tänkte.


"självklart kommer hon ha det där" För jag tänkte ju samma sak. så vi får se. jag ska ta proverna imorn tänkte jag så det blir klar fort.. Hahah jag säger bara så här. kan man  ha såmycket otur. Tur att jag ären glad människa o kan vara glad o söt ändå. jeho. 


Nej nu sk ajag åka o hämta en kille i skolan vi sk a hem o baka neger chokladbollar. MAn får inte säga det andra. Men för m ig heter det ju så eftersom det har hetat det sen jag va liten. o hallå det va länge sen. Men jag tror att man vISST kan lära gamla hundar sitta. hehe. puss på er



Mina tankar går till Catta o hennes famlij nu när de sitter på astrid lindgrens sjukhus med gnäll Trista.. puss på er. JAg tror det går hur bra som helst

Av Jenny - 22 januari 2009 07:49

Ja då va det dags igen då. Att ta sig till barnmorskan.. Men shit va svårt det är att få upp jonas. hehe. men fan det är hans sovmorgon när man ska upp halv åtta. Idag blir det att mäta magen o så.. Skoj för det är första gången. haha jag är nog över kurvan.. men vet ni. det gör inte nåt!!

Jag sitter här med mina knäckebröd.. Wasa havre.. mmm goda.. för nåt annat får jag inte im ig just för tillfället. Nej nu ska jag in o hoppa på  Jonte för om tio minuter måste vi åka.. 

Hoppas ni får en underbar dag idag människor.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards