Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Jenny - 31 januari 2009 22:43

Ni som är eller har varit gravida. fy fan . fy fan fyfan. tänk er en dag med bara stående och gående. tänk er hur fan benen och fötterna känns och ännu värre ser ut. hahaha alltså t o m anklarna ser ut som jävla stockar. jag har två stockar till ben som är lika stora upptill som nertill fy fan. och det sticker i de. Nej nu måste jag lägga upp de i högläge o få ner svullnaden man ser ju inte riktigt klok ut haha..

Av Jenny - 31 januari 2009 22:36

Ja vi va ju som sagt där på gymet i fem timmar. Sen fick vi ett samtal och en önskan att vi skulle vara barnvakt.. oki klart vi kan.. det är ju åt min Marlon. ja vi hade jävligt mycket att göra.. haha jävligt mycket nu i efterhand.. hehe.. Men vi åkte o hämta gullebarnet.. Självklart grät han i början när han såg Jonas men det blev bättre sen. Vi har haft en rolig kväll med Marlon. Vi har ju fixat o donat i lägenheten inför visningen imorn. o jag kan ju påpeka att vi INTE är helt klara än. Men damsuga o så får vi göra imorn när ungen är vaken..


Vi har ätit köttbullar o makaroner.. SEn har haha jonas och Marlon suttit och myst i soffan o tittat på teletubbies.. de va jätte söta ihop. Marlon och jag har busat o hoppat i sängen. han får nog inte göra det hemma. men fasiken han är ju hos moster nu.  Jag hade tänkt oxå att hanskulle hjälpa mig att vika o städa lite. men det va inte han ett dugg sugen på. Nej han skulle kasta alla våra saker på golvet o skratta istället. Men han är ju så söt.. 


sen hitta han min cykel hjälm o ni som känner han vet att han tycker om att ha hjälmen på sig. Så den satte han på sig, hitta ett stort skohorn som han satte mellan bena.. o börja hoppa. hahaha såg skoj ut.. 


Men nu sover han så sött i våran stooora säng.. och vi håller fortfarande på i lägenheten.. Men det är faktiskt inte mycket kvar nu. bara ta upp saker på vinden och damsuga o skura golven. jeho. det kommer bli fin fint..  puss på er alla glada..


Bilder på marlon med följer.. en på han med en napp han fått av jonas i julklapp. haha..

sen en när han har hjälmen på sig

Av Jenny - 31 januari 2009 22:31

Fy fasiken va trött o slut jag är just för tillfället.. Vi stod på gymet o dema våra grejjer i fem timmar.. många som va intresserade. ja de är ju klart det smakar ju hur bra som helst alltihop.. Haha tanterna i centrumet kom o smaka sig lite protein drinkar sen trodde de att de kunde springa maratonlopp.. Ja de fick väl tro det då.. De va ju så söta.!!Jonas va jätte duktig när han stod där.. första gången han gör nåt med proteinkungen själv utan alla andra liksom.. Han va nog lite nervös för han började lukta lite svett. hehe..


Idag gjorde vi ju bara reklam för våra produkter och inte våran firma, sida.. eftersom vi ville få igång försäljningen av våra produkter på gymet.. Och jag tror fan det kommer öka nu!! Bra att ha en sån där dag. 

Av Jenny - 31 januari 2009 09:14

Jepp idag är det mamma Lisas födelse dag.. hurra hurra hurra. Grattis min mamma

Av Jenny - 31 januari 2009 07:44

Ja idag är det öppet hus på gymet fitnes club. Vi ska stå där o göra reklam för vårat protein.. Skoj.. Därför vi är uppe med tuppen en lördag.. Jonas. ja han skulle upp kl sju.. klockan är snart åtta o han sover fortf.. ni killar är bara för roliga ibland... NEj nu ska jag göra god frukost åt oss. mmm smaskens..

puss på er alla glada ha en alldeles underbar dag idag.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards