Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Jenny - 12 januari 2009 16:18

Idag har jag haft en jätte mysig dag med Catta och hennes Trista.. gnällungen. haha nej hon är super söt!! De va här i dryga tre timmar men de timmarna gick fasiken fort.. det brukar tydligen göra det när man har trevligt!! Vet ni vad.. Catta åt.. o tyckte det va gott oxå.. haha iaf va hon sa!!? Hon har ngt bra i sig som gör mig glad det liksom pirrar i hela kroppen hahahahaha nejdå. men VI hade det mysigt..


Tack för en ännu bra dag!!!! 


Nu sitter jag här i soffan o väntar på jonas.. som vanligt i framtiden. ja träning o jobb är ju typ hans allt.. sen kommer jag.. Sorligt men sant!! jag ska kanske vila lite .. Ha en bra kväll ni där ute. kram kram

Av Jenny - 12 januari 2009 08:28

Fy fan för att vara sjukskriven.. man bara går o väntar på att någonting ska hända.. Men det värsta är att jag är sjukskriven nu. I maj föder jag o då ska jag vara mammaledig.. katastrof.. Jag som har sån där överskottsenergi o behöver mina rutiner vart ska jag ta vägen egentligen?? Shoppa??? Nej det är inte kul jämt. det ska jag göra när kroppen är sig lik igen.. jaja jag får väl vara hemma o vara hemma fru.. så himla skoj verkligen.. Men såklart skoj med bebis i huset som skriker o gråter o bajsar.. hehe..


Idag ska lill Catta komma hem till mig så jag är uppe med tuppen idag för att hinna spy o göra mig i ordning. ja jag måste nämligen planera dagen med att börja att spy.. annars går det utför resten av dagen.. JAg ska laga mat åt tjejen hon ska fan äta fattar ni.. haha.. o sen tänkte jag bjuda på en god smoothie vi får väl se om hon får i sig allting. Hon äter nämligen som en myra. haha nej förlåt myror.. hon äter mindre!!!! 


Sen vill jag bara säga GRATTIS till min älsklings moster MARITA OLSSON!!!! Grattis på födelsedagen!!!! 


En sak till Katarina Babic snart syns vi..


Puss på er alla glada.. jag ska försöka vara lite glad idag.. ursäkta mitt agg inlägg men det kan bli så ibland.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards