Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Jenny - 17 januari 2009 19:55

Nu är jag så där jävla lack igen!!!!! Jag hatar människor som tror de vet o kan allt. Som säger att man ska strunta i va läkaren säger.. Hallå jag är gravid. jag har ansvar för ett annat liv inne i min kropp . det är inte så att jag kan skita i va läkaren säger åt mig.. bara för att glädja andra. O leva, man kan leva utan vissa saker..bara att undvika det farliga.. inte jobbit lr tungt alls tycker jag!!!!!!! Jag har ansvar för ett litet liv. försök o förstå det.1

Av Jenny - 17 januari 2009 18:52

Ja nu är det kvällen. vi tänkte gå på bio men det blir nog inte så.. Den filmen jag vill se börjar inte försn kvart i tio och håller på ca tre timmar äh hallå jag är gravid.. då blr man trött fort!!! MEn iaf filmen heter Benjamin buttons otroliga liv. med brad pitt.. ja den vill jag se.


Nej vi kommer nog bara vara hemma .. jonas bror är här.. han ska laga sig lite mat, undrar va det blir.. jag borde åka till tyresö o lämna lite pärlor åt min moster som hon glömde i en påse. Så det blir nog en tyresö sväng sen.. vi får se.. puss på er igen då alla glada

Av Jenny - 17 januari 2009 18:52

Till Catta och hennes lag som vann deras match idag. Vi blev så stolta här borta i bromma ska du veta.. hoppas du drack en proteindrink efter.. hehe.

Av Jenny - 17 januari 2009 18:46

idag, efter mycket tjat åkte vi till skansen akvariet med några vänner. Vi va på väg in då ra.. ja men då är det några som demonstrerar ja det är jätte bra. men kanske itne just när vi ska åka där. Tro mig man kom inte förbi.. hungrigare o hungrigare blev jag.. Men jag försökta hålla humöret uppe sitta o skratta o så.. jätte trevlig. Men sen när vi vände o skulle ta en annan väg.. ja då hade människorna styrt tåget ditåt. så då va det bara att fortsätta vänta.. Fattar ni att man är väldigt väldigt hungrig när man är gravid.. o när man inte får mat i sig när man är hungrig ja då kan man bli lite aggressiv.. Men jag höll mig vi va ju med några vänner då kan man inte bete sig hur som helst.. Men haha de va oxå hungriga o blev lite griniga. Men till slut så kom vi ut därifrån hallelulja.!!!


Vi åkte till Ulla vinblads o åt goda köttbullar. Väldans fint ställe t o m så fint att en kvinna åt med pälsmössan på haha inte spec liten mössa heller. utan en norrlands mössa.. tro mig jag ljuger inte!!! MEn vi fick våra köttbullar o goda va de. mm smaskens.


Sen fortsatte vi vidare till skansen för att gå på akvariet. Jätte mysigt o jag gillade små aporna haha roliga små figurer.. påminde mig lite om min Jonas.hahah nej jonas jag skojar lite granna bara!! Men vet ni jag tycker fan synd om krokodilerna ärligt de har inte jätte stor plats men är typ störst på hela stället stackarna!!!  På vägen ut fick man beskåda massa massa kackerlackor. mm mysigt. sen fick man klappa en orm. haha kurre v¨ågade inte för man kan tydligen få salmonella ahhaha lr hur att det va det kurre. du vågade bara inte!!

Jag har haft en jätte bra dag idag!! o bilder på djuren kommer snart.. puss puss på er alla..

Bilder

1: orm som precis ömsat skinn.. bläää

2: piff o puffs kusin som hamnat i fängelse

3: sjöhäst

4: blå gul giftig groda.. ojoj akta er. kanske tog me en hem...

5: de stackars krokodilerna.

6: Fi fan för kackerlackor..

7: Jonas.. nej nej ja mena en söt liten apa.. hehe

Av Jenny - 17 januari 2009 11:21

berätta.. igår när jag och jonas satt och åt i kista. ja först hamna jag på indiska med den otrevligaste jävla gubb jäveln någonsin kuk huve.. Hade jag inte varit så förbaskat sugen på indiskt hade jag gått, som jag kan göra ibland. men iaf. När jag satte mig vi ett bord. så låg det en svart stor väska på en stol lite längre bort vi bordet.. den låg där utan ägare. Och min första tanke va .. fan jonas tänk om det ligger en bomb där. usch va läskigt. Men vi klarade oss, vi gick o väskan låg kvar. haaha Såna tankar man får när man är gravid.

puss igen

Av Jenny - 17 januari 2009 11:05

Igår skulle vi ju få fotografera lägenheten o jag fixa o dona.. fast jag inte hade ngn lust.. Men mäklaren hade råkat kastat kameran i golvet så det bidde ingenting.. Men tisdag kommer han och lägger ut bilderna på torsdag.


Igår kom Catta och Trista förbi en sväng och åt lunch o vet ni vad jag fick i henne en hel tonfisk baugette. Duktig kicka!! JAg blev glad att hon kom hit.. Men stackarn hon fick umgås med en illamående o kräkandes Jenny haha ja jag va tvungen att springa in på toa o spy.. hahah stackarn. Men Trista hon vågade t o m prata med mig den här gången då blev jag lite happy så vi hade lite roliga diskussioner, hon va väldigt allmänbildad.. hehe..!! Tack Catta för ännu en jätte trevlig dag. Tiden går ju så fort när du är här.. ! Lycka till på matchen idag!!


Efter de hade åkt hem så decka jag sen va jag så där tråkig hela dagen men sen åkte jag och jonas o åt .. i kista faktiskt.. Sen va vi bara hemma o hade mys kväll.. var för sig. hahah anejdå.. vi mös såklart. Men fan det är inte så roligt när man är fet o gropig.. det kan jag lova!!!


Nu ska vi hitta på nåt skoj .. han t o m va borta från träning idag jeho. puss på er alla glada.. Jag bjuder på en bild på en pratande Trista..snodde en när  Catta inte såg .. hehe

Av Jenny - 17 januari 2009 11:04

Jag hade ingen lust som helst igår att skriva här i min blogg.. Man kan ju känna så ibland. att man helt enkelt bara är så himla less!! Men idag är en bättre dag.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards