Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Jenny - 14 januari 2009 17:38

Ja jag är fan trött efter en dag på stan med min Maija.. så jag har försökt att sova lite i en timma men haha det har inte gått. Telefonen vinner . Först pratade jag med Catta o när vi pratar finns d som inge stopp på ngn av oss.. haha sant!! Så hennes bebis, Trista, fick sätta stopp för samtalet.. Imorn kommer de till mig och hälsar på o Catta som den mäklarassistent hon är ska hjälpa mig lite här hemma.. Om Trista tillåter.. hehe..


Sen pratade jag lite med min styvsyster Camilla .. hon får nämligen sig en egen lägenhet imorn o ville fråga hur det kändes.. 


Nu ska jag laga maten sig. sen ska jag städa. usch jag orkar inte städa kan ni förstå det. jag orkar inte. men jag har lovat.. varför lovar man saker, jo jag vet varför . för jag orkade itne fixa igår med jonas utan ville vila kl elva på kvällen!!!! så då kom det väl lite raskt ut att.. " jonas jag fixar det där imorn" men varje gång så ångrar man sig. haha  Jag har inte samma energi o ork som innan.. JAg är gravid försök o förstå det. Men jag ska se om jag blir piggare efter middagen.. annars ja då får jag helt enkelt fixa imorn. hehe..


Nej nu ska jag laga mat. puss på er alla glada

Av Jenny - 14 januari 2009 17:36

Ja idag va jag oträffade finnarna då.. vi hade det mysigt vi.. Åt haha ja det gjorde vi verkligen på en jävla otrevlig thai restaurang.. dit går vi aldrig mer visste inte Maija. men mätta o belåtna blev  vi iaf.. !! När man inte har setts på länge har man så mycket att prata om.. gamla tider ni vet.. då man va het haha.. MEn en mysig dag hade vi iaf o Stella hon va tyst hela tiden.. söt liten flicka!!


Här får ni en bild på Stella .. Maija fastna inte. mohahaha nejdå sorry maija. Vet ni jag tog ingen bild på maija.. därför.. 

Puss puss

Av Jenny - 14 januari 2009 09:55

Ja här såg jag fan glad ut. Allt va toppen!! Plus att det va härlig sommar ute..

Av Jenny - 14 januari 2009 09:40

ska det vara så här.. alltså på riktigt jag trodde man skulle vara glad o lycklig när man va gravid. INte sitta hemma helt isolerad för man får ont av att bara gå både fram o tillbaka till affären.. Och när man får ont då blir man grinig och trött.. Jaja jag har ju iaf hellre ont än att ligga på sjukhus med dropp o spy.. för fy fan va det va jobbigt.. haha..


Jag är jätte trött idag men kunde inte sova längre egentligen har jag massor att göra här hemma men vill bara sitta här i soffan ett tag o chilla.. 

Sen kommer ju Maija Baija o då måste jag vara pigg och alert. Nej det behöver jag inte för hon är trött hon oxå.. hon har ju en liten bråkstake hemma.. den där halvfinnen jag prata om förut.. lilla Stella!! nu blir jag tråkig o pratar osammanhängande.. vi hörs sen puss och kram

Av Jenny - 14 januari 2009 09:20

Ja här kommer en magbild. Men fan när man tar kort så ser den inte lika stor ut som den gör i verkligheten. Men den blir iaf större o större nu. O bebisen rör sig hela tiden spec på natten när man ska försöka sova.. hehe.



Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards