Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Jenny - 29 januari 2009 20:20

Ja på fredag kväll kommer syster med familj hem från sköna gröna spanien.. JAg o Jonas kallar de familjen röfräs... de som känner de vet varför.. hela familjen har röd lätt hår.. t o m hunden.. såå fina är de allihop o vi har saknat de. MEn på fredag kommer de äntligen hem.. jeho

Av Jenny - 29 januari 2009 18:44

Haha ja så känner jag. jag har det verkligen så jävla tråkigt. fy  fan. oki jag har fått göra nåt idag iaf. badat lite granna..

Jag sitter här i soffan o väntar på att jonas ska äta upp sen ska vi till ikea o in handla lite fler lampor till visningen.. Förresten oj oj oj va fisksoppan blev god.. mm jag vill ha mer men fan bara för jag är gravid o fet betyder inte det att jag ska äta hur mycket som helst.

Jag ska börja mer lite mer bilder men det är så tråkigt när man bara har en mobilkamera utan blixt.. jätte fina bilder blir det jag lovar.. MEn senare idag lr imorn blir det iaf en ny mag bild för imorn går jag in i vecka 25plus. o enligt catta är det vecka 26. shit alltså detär en hel vetenskap om det där med vecka för vecka. SNart är det över iaf o vi har den lilla här hemma..


Har ni namnförslag till ensöt liten pojke uppskattas det väldans mycket.. puss påer alla glada


Av Jenny - 29 januari 2009 16:01

Nej men hej hej. Ja idag har jag tagit hela dagen på mig att skriva. MEn fan jag blir så himla himla trött av vatten gympan. Ja just det jag va på den där vatten gympan igen.. Ni ska få höra


Den här gången trodde jag ju att iaf bikini överdelen fortf skulle passa men kände på mig att shortsen jag hade sist kanske va lite för små..Så jag tog med mig ett par som är större.. rätt mycket större.. JAg kom i tid idag lite för i tid ungefär sisådär kvart över sju o vi ska vara där kl åtta. men så blir det när man får åka bajsbil.. bara tacka o ta emot.MEn iaf.. Så ska man in o byta om dåra. o ni som varit lr är gravida vet att man själv tycker att man luktar äckligt men ingen annan tycker det. Men vet ni.. idag luktade vissa tjejer äckligt alltså gamla trosor så jag höll på att spy.. tänk på attdet va på morronen då jag fortf mår illa. Det lukta nåt så fruktansvärt.. men det va inte jag. för jag använder inte gamla trosor.. Men jag sprang in i duschen för att slippa lukten sen skulle jag då ta på mig mina badkläder.. JAg kan ju säga så här. Fy FAN!!!! sluta skratta nu för det är mitt psyke det hanldar om..


Bikiniöverdelen som jag trodde fortf skulle passa. hahahahahhahaha shit säger jag tuttarna liksom välde ut på sidan.. men tur attj ag inte va den enda som fortf inte accepterat förstoringen på kroppen.. Så jag kände mig inte ensam shortsen som ska varamycket större än de andra jag hade på mig för två veckor sen. Satt ungefär som de andra SATT för två veckor sen. så nästa torsdag va fan ska jag ha på mig då. pyjamas byxor??? Jag har fan inte på nå badbyxor iaf för celluliterna trivs i vattnet de liksom lyser upp där nere.. det va min vatten gympa det. men skönt va det iaf. o så fic k ja träffa mysiga sandra..


SEn kom jag hem.. skulle fixa en massa .. men jag somna.. ja somna. man blir helt död av vatten gympa o nu sitter jag här några timmar senare o ska laga mig lite fisk soppa mm m 


puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards