Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Jenny - 18 januari 2009 18:15

Idag är det riktig söndag. vi har bara slappat jag och jonas. lr nej han va o träna tidigare. men jag är helt tråkig och väldigt uttråkad idag.  Så vi hörs en annan dag. kram på er alla glada.

Av Jenny - 18 januari 2009 09:00

Nu ska jag berätta lite om hur det är att vara gravid. Man väljer att vara gravid och när man väljer det måste man ju liksom ta konsekvenserna. Så att vara gravid är ngt man vill fö rman vill ha den där bebisen i famnen sen. Och den där bebisen ligger i DIN mage i DIN kropp så du har liksom ansvar för ett annat liv en annan person och måste avstå från vissa saker. Men ni som inte varit gravida lr kan vara gravida tro mig det är värt det alla gånger!!!! SKulle läkaren säga åt mig att man absolut inte får äta godis det är kan vara farligt för barnet då skulle vi mammor avstå från det för vi har som sagt ett stort ansvar och vi vill inte riskera ngt som helst för att bebisen ska må dåligt i magen lr kanske få problem när han lr hon kommer till världen. Så ni där ute, vi mammor slutar inte leva vi mår alldeles utmärkt för vi väntar på att få ut nåt alldeles underbart ur våra kroppar, en annan människa!! Och tro mig ni där ute då är det värt allting vi måste offra!!


Ja vissa saker är överdrivna men varför riskera nåt?? VArför?? sen om nåt händer då är det jag som bär bebisen i min kropp som får skulden för kanske ätit lr druckit nåt jag inte får göra. Så nej vi mår inte dåligt över de här sakerna vi måste avstå. Det är bara helt enkelt att acceptera!!!! 


En sak till. Vi som ska bli mammor lr iaf jag har varit med om det mycket. Måste försvara sig själv hela tiden under graviditet på grund av just det här att man inte kan lr får göra lr äta precis allt. Och vet ni vad. det är verkligen jätte jobbit att folk inte ens kan försöka förstå!! Vi har det redan tufft med att bli tjocka, ha ont överallt, vi ska sen oxå trycka ut den där klumpen mellan bena bara den tanken är jobbig. Så ni som känner ngn som är gravid försöka att förstå o låt hon inte behöva försvara sig själv hela tiden!!!


Det är underbart att vara gravid, lr kanske inte just gravid men att få en bebis.  det är ditt barn liksom som du kommer att älska för alltid. Det är en underbar känsla.


Tack för mig!!

Av Jenny - 18 januari 2009 00:59

Ja klockan är mycket för att vara för mig.. Men vi ligger här i soffan o kollar lite  mma, fan det är tufft.. Jag har prövat på lite sånt när jag bodde i göteborg o jag tycker fan det är skoj. menfan jag vill inte ha en platt näsa. hehe.. MEn man vet aldrig om jag tränar lite självförsvar sen.. jag tycker det är skönt att få ur sig sina aggressioner på det sättet!!


Vi åkte till han som satte mig till världen ikväll och hälsade på.. Min styvsyster har nämligen flyttat till en egen lägenhet o vi va där otitta. Den va jätte fin verkligen, mysig, hemtrevlig o helt ny. Så Grattis Camilla!


Fy fasiken va trötter jag börjar bli men jag vill titta lite till på fighter. MEn hoppas ni får en härlig natt så hörs vi en annan dag.. Ja jag är gladare nu.. haha 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards