Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Jenny - 26 januari 2009 18:13

Ärligt jag har liksom fixat allt jag behövde inför försäkringskassan och länsförsäkringar jeho. jonas du kan bli stolt över mig.. Nu är det Marita som ska posta de bara. hehe vi får se om hon kommer ihåg. men det är väl klart att du gör..

Jag och mormor har ätit middag hos Marita nu super gott va det mmm smaskens...

Usch va klockan går sakta när man är sjukskriven.. jag har inte ens nåt att berätta liksom. Catta hoppas det är lite bättre med trista jag vågar iaf offra mig fast hon är sjuk.. OCH om man blir smittad man blir väl frisk sen igen.. inge illa menat till ngn nu!! 


Nej gud va jag svamlar.. men det är som det ska. På fredag kommer iaf min lilla syster hem. jeho.. får vi se om hon är nå brun då.. o så får vi se o Marlon gråter när man petar på han.. det kan vara rätt vanligt. mohahaha.

 

Av Jenny - 26 januari 2009 11:48

Nu är man in the hood igen då.. Hos mormor och det är alltid lika trevligt för man får besök hela tiden o det får man fan inte där borta ibromma. Folket är för lata att åka dit.. så just därför jag är ensam hela tiden. JUust nu är jag hos min kära moster marita, mormor har inte ngt internet hemma. Vi sitter här o väntar på att våra bästa år ska börja. haha ja ni läste rätt våra bästa år. NEj men jag ska hjälpa mormorn till bussen sen för hon ska till sin sjukgymnast och ja gska till systers pappa o skriva ut en bild på ett par glasögon. För nu ska det fan bli saker gjorda här. Vi ska få pengar för våran stulna kamera o glas ögon. Jag ska ringa försäkringskassan


Ja nu ska ni få höra. Min gamla chef då. han gubben. från pysslingen. han ska ju ringa o sjukskriva mig den 15 sjukdagen till försäkrngskassan .. tror ni han har gjort det då.. NEJ alltså jag blir så jävla lack .. jag måste liksom städa efter han hela jävla tiden!!!!!! 


Nu ska jag kolla runt lite.. Jonas jag saknar dig

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards