Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Jenny - 8 januari 2009 23:16

Av Jenny - 8 januari 2009 22:58

ärligt. klockan är fan elva o jag är vaken.. Vi har varit o visat upp bilen för våra fadrar.. Han som är min fader.. ja han spruta iaf in nå skit i min mamma fick jag hennes F.....a runt halsen.. Han har iaf tyckt länge att jonas borde skaffa sig en ny bil så han blev ju glad.. FAn jag kan ju inte åka runt o en toyota röd dessutom. Jo då den va så bra så.. Men bara så ni vet säljer vi den för fyra tusen som den är. går igenom besiktning om ni fixar hålet i avgasröret. haha ja så har vi kört runt.. ni kan ju gissa om folk vänt sig om när vi kommit.. katastrof säger jag!!!


Men nu har vi en ny fin Forrrd.. som ronny o ragge säger. JAg måste fasiken gå o lägga mig för är jag uppe längre när jag är trött vet ni vad som händer då?!


MEn vadå kan ni inte ens gissa lite?? jaja jag får väl svara då.. jag sPYR hahah det är sant är jag jätte trött o inte går o sover då spyr jag. Men nu är det bara fyra månader kvar så jag får stå ut sen kommer den där lilla saken utfarandes... 

Men godnatt nu o sov så himla gott med er.. så hörs vi en annan dag. kanske imorn kanske inte. nej nu ska ja gsluta. pus igen

Av Jenny - 8 januari 2009 18:37

nu har vi hämtat nya fina bilen. den va fasiken fin alltså.. Jonas såg ut som en glad liten pojke när han skulle hämta bilen haha men våga inte riktigt visa hur glad han va  men jag såg.. !!! Jag ska visa bild sen.. har ju inte ngn blixt på min mobil kamera o våran andra kamera försvann ihalmsta i somras. Min fina rosa kamera. snyft..


Jag ska pröva ett par byxor nu som Catta hade med sig.. omjag får på mig de. som sagt min rumpa. hahahaha ja det är bara att skratta åt den för den är såå jävla stor o pluppig.. men men jag får vara glad att jag har ngn kanske. puss puss påe r alla glada.


Det är faktiskt skoj när man hittar en människa som är så lik en själv.. när det liksom klickar direkt. väldigt skoj tycker jag. spec när munnarna går iett . kram.. 

Av Jenny - 8 januari 2009 15:24

Ja dagen började hos barnmorskan imorse. o hon tycker att jag ska börja gå hos en psykolog inte för att jag mår dåligt utan för att jagh ar haft så mycket otur o så himla jobbit med allt, att det är bra att prata me d ngn.

Sen va jag o hälsa på mitt gamla dagis oo va barnen blev glada de små söta sakerna.. 


SEn ska ni få höra.. jag träffade på catta ohennes lilla trista. såå himla söta tjejer ska jag tala om. oki de kom lite försent men jag kan ta de.. hehe.. MAn kan säga att hon o jag va likadana o det va skönt. haha vi prata imun på varandra men det är som det ska vara lr va säger ni alla glada!!!


Tack för idag tjejen!! 


Nu ska jag vila upp mig till jonas kommer o hämtarm ig jeho vi ska hämta nya bilen jippi. jeho .. jag fick klagomål igår avm in moster att jag skriver haha och jeho hela tiden men hallå det är jag. jag skriver som jag pratar va trodde ni . puss i puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards