Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Jenny - 15 januari 2009 22:26

Nu har vi varit så himla duktiga ska ni veta. Vi har fixat vardagsrummet, köket och gardinerna. shit vilket bök det va med de. vi hann bråka några gånger innan de va klara. haha. Marita du är grym, tänk att du gjorde det själv dessutom..!!! Min duktiga moster!!


Men nu r allt på plats. Jonas är så duktig nu som damsuger och ska skura golven. Jag har bara kvar att städa sovrummet och badrummet men det gör jag imorn. För nu värker min rygg så in i h vetet!!! Imorn får jag träffa Catta oxå jippi..!! sKulle egentligen fixat mina naglar men har inte tid när jag som sagt inte är klar med allt här o mäklaren kommer kl ett.. 


Kul att du kan komma Catta.. nu ska jag sova sig lite o drömma mina mardrömmar.. O en sak till imorn bitti åker min syster med familj till spanien i två hela veckor. jag kommer sakna er!! puss

Av Jenny - 15 januari 2009 16:35

vem fan är inte lack?? Alltså killar, blir man trött på de lr vad. Nu är jag inne i femte månaden och borde inte behöva förklara mig varför jag inte kan göra vissa saker längre. men vet ni vad .. jo det bevhöer jag.. o man blir så arg o lessen varje jävla gång!!!

Vi ska hänga upp gardiner hemma. men jonas pallar inte sånt o tycker jag ska göra det. så jag fråga han.. vad är det du inte pallar?? stå o hålla upp gardinerna så jag kan mäta???!! Hallå är det jobbit?? ärligt är det jobbit? hehe fick jag höra då.. ja han hörde väl hur dumt det lät.


Sen.. det här med tiden. jag hatar att vänta jag gör verklgien det. Om han ringer mig kvart i fyra o säger att han ska åka till sin träning då vet jag på ett ungefär när han kommer hem, jag gillar att veta det. Men när jag ringer han igen kvart över fyra o han inte har kommit iväg.. hallå erkänn att man blir lite förbannad då. För då kommer det att ta ännu längre tid!! Jag hatar att vänta fatta... Plus att han har börjat träna på ett gym som ligger längre bort. då tar det alltså längre tid att ta sig både dit och hem. Så bara det tar tid. Fan säger jag.. När jag ligger här med bebisen så kommer den tiden jag redan förlorat vara viktig för MIG!!! Sen att han inte ens kan skynda sig iväg från jobbet fast allt är klart.. R det bara jag som tycker så här. ärligt??!! 

Av Jenny - 15 januari 2009 11:36

JAg skulle träffat Catta och Trista idag o myst lite o fixat lite med lägenheten. Men hon hade inte ngn bil idag tyvärr så det bidde ingen träff.. Men som vi sa det finns fler dagar .. Och så får jag sova lite granna jag känner att jag behöver det efter morron gympan..


Sen ska jag försöka fixa det sista i lägenheten för imorn blir det fotografering. jeho.. hoppas det blir fina bilder så folk kommer hit o tittar sig lite .. nej nu måste jag sova ruset av mig.


Puss på er alla glada 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards