Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Jenny - 3 januari 2009 22:51

Fan i helvetes jävla skit håla fattar ni.. nej jag tror fan inte ni gör det alltså. idag har det varit lördag, lördag då de flesta är lediga o förhoppningsvis inte sitter hemma o bajsar stopp i toaletten. Det va iaf det jag trodde så när jonas fick sitt första jobb kl elva imorse fölljde jag med för jag tänkte som sagt att folk är ute o gör nå skoj. O jag ville till babyland nu på rean. Men jag kan tala om för er så här. Att vi kom innanför dörrarna NU!!!!!!!! Fattar ni.. jag har suttit i bajs bilen i elva jävla fucking timmar. Ätit lite på vägen för han fått jobb på jobb på jobb!!!?? Min rygg är inte så jävla glad på mig just för tillfället kan jag tala om.. Haha det värsta är at jag kommer itne lära mig till nästa gång heller. Men imorn ska jag iaf inte följa med i bilen för jag måste måste städa upp här hemma. Man gör inte det helst när man mår illa o spyr. men jag ska försöka.. Nu ska jag väl gå o sova då för att sitta är jag fan trött på... JAg måste berätta oxå att jag har ett spel på min lur med sims världens tråkigaste men jag har snart klarat av det. hahahahahahha Puss på er så hörs vi en annan dag.. Min mage har växt förresten hur mcyekt som helst o jag har bara gått halva tiden ska den växa lika mycket kommer jag nog inte kunna gå själv sen. hahah

Av Jenny - 3 januari 2009 09:46

Hejje anledningen till att jag inte skrivit nåt är att jag inte har haft ngn lust.. Jag har haft massor att skriva men ibland kan man få så där ju.. lata tankar haha..


Idag är det lördag o jag vaknar som tidigt innan kl nio för jag måste upp o kissa.. alltså helt ärligt jag tror ungen har ärvt min adhd.. för shit va han rör på sig. ja det är härligt ska jag säga men inatt fick jag säga åt han att han kanske skulle försöka sova lite hahahahha.


Alltså jag måste berätta en sak som hände på nyår... jonas hade ju jouren så jag följde med han på jobb på dagen. V i hamna i stan typ kungsholmen hos massa pensionärer.. Jonas bil måste ju vara på så han kan ta bort bajs o stopp.. Så kommer det en gubbe fram till bilen o säger.

- Du, för det första vet du att en lampa är trasig på bilen?

Jag - Äh nej,

gubbe - vet du inte det? nej o sen så är motorn igång. 

Jag- Ja han jobbar där inne, en av dina grannar har bajs på golvet.

Gubbe- Ja men du får stänga av bilen

JAg - Det går inte bilen måste vara igång för att hans saker ska fungera.

Gubbe - Men då får du backa bilen o vända den lite för en av lamporna är sönder o de lyser in mot vårat matbord. 

Alltså under den här tiden höll jag på att bli tokig ska jag tala om förer.

JAg - Men du, gå upp till din granne som inte har ngn toalett just för tillfället o bajs på golvet. o tala om för han att bilen stör er så de måste sluta med arbetet. 

Gubbe - Ja det ska jg göra.. vart är de.

Då tro mig fick jag panik o va tvungen att ringa jonas för annars hade jag nockat han alltså.  så jagringde jonas o sa. Kan du komma ner det är en farbror här som tycker lamporna i bilen stör han för en är sönder. Hahahah aså jonas fick släcka lamporna.. 


Men alltså ärligt har de v erkligen inte annat för sig?????!!!!  Nu ska jag försöka städa lite.. äh. kanske. haha Sen ska jag försöka få upp jonas o kanske åka iväg till babyland. jeho.. 


Just det. nyår. jag o jonas han pussa in det nya året men sen somna vi kl tio över tolv.. mmyssigt haha 


Puss på er alla o god fortsättning

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards