Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 11 november 2009 20:46

vi skarpt!!

  JAg hoppas han börjar i sina normala rutiner snart för den 27 ska syster ystern min vara barnvakt då vi ska på kryssning! haha annars får hon ett helvete.. nej då.. då är det bara att gå ut och gå med vagnen!


Jag har tråkigt, sitter och spelar på www.king.com . Sitter och väntar på att klockan ska bli nio så greys börjar. Ja jag har fan tråkigt. Men idag har jag rör på mig iaf. Sugen på choklad som fan är jag. så sugen att ja blir frustrerad.. tror det är blodveckan på ingång!! Blir alltid söt sugen då.


Imorn. hm imorn har jag planer ska nog iväg och äta middag med min Katta, hon är nämligen här och hälsar på från göteborg... jeho va glad jag blir!! Nej nu märks det hur tråkigt jag har.. Vi höres

Av Jenny - 11 november 2009 19:37

Nu ikväll gick det att få Melvin att somna i sin egna säng. lite gnäll självklart men det räckte att jag sjöng  "när trollmor har" typ tjugo gånger så somnade han!! Istället som de andra kvällarna då han typ skrikit sig till sömns o velat somna sittandes i famnen.


Näsan, hostan och nog tanden känns väl bättre för han. Jippi säger jag som mamma!! men nu väntar jag till nästa tand kommer.. hm.. jag längtar inte kan jag tala om. haha. Eller jo det gör jag.


Vet ni vad idag fick min lilla odåga smaka på falukorv o tro mig han gillade det!! Tre majskrokar har han även ätit!! Han börjar bli stor min finaste kille..


Nä nu ska jag kolla tv

Av Jenny - 11 november 2009 19:29

Jag tog en till promenad på dryga 3 km i rask takt till Jonas firma sen åkte vi och lämnade odågan hos Kurre, hon kände inte riktigt igen han då han faktiskt som jag säger är rätt grinig men det har ju sina förklaringar!! Vem fan är glad med tandvärk liksom!!


Sen körde jag bröst, biceps, mage och cyklade hårt i tio minuter medans jag väntade på killarna! Fy fan va skönt. Imorn får jag se hur det blir med träning men en promenad blir det iaf.. puss puss

Av Jenny - 11 november 2009 11:40

blev en och en halv timma! Jag orkade ite mer så jag tog bussen sista biten!! Nu har jag precis ätit min lunch det blev korvstroganoff. Men inte så där god som stroganoff kan vara. Den bästa finns på gooh!! Deras är så jävla god!!


Nej nu ska jag byta bajsblöja nr två på odågan och sen mysa lite.. kram

Av Jenny - 11 november 2009 11:37

men oxå jävligt förbannad. Denna vecka kommer nog bli hur bra som helst med träning och umgänge!! Lovisa och Alexandra med sina odågor kmmer på fredag.


Våra mäklare ringde nyss o vet ni vad. Grannen under oss ska sälja sin lägenhet lika stor som våran men inte alls lika fin.. hehe. Det va en kille och kolla på den men han tyckte den va så långt ner så han ringde på våran och imorn kl 4 ska han komma och titta på den.. jippi!! Anledningen till att jag är arg är för att. Jag ringde Jonas och berättade nyheten vet ni vad hansäger. Ja men då kan du ju städa upp!! JAG??? ska JAG städa o inte vi??? Nej jag jobbar ju. Ja men lilla du, är du muslim?? Nej just det så du ska göra dina uppgifter och ja gmina.. jag gör absolut inte allting. Hejdå..


Så vi får se om han kommer hem och städar idag efter vi har tränat.. Vem skulle inte bli lack. ärligt?!! Ja jag hade kunnat städa men inte när han sa det så där.. aldrig.. då tar det stopp i mig kan jag talao m.


Men låter det inte hur bra somhelst då.. puss

Av Jenny - 11 november 2009 08:17

ta mig en lite matigare prot drink för att sen gå ut och gå.. usch va jag ska gå! Jag tror jag tar mig en sväng till solna.. tro mig det är lite långt. Jeho.. hehe

Av Jenny - 11 november 2009 07:41

för majskrokar blev det så här på morran efter frukost! Jag och köpte de igår så självklart ville jag se om de gick hem! Tänk er första gången och han stoppa de i munnen direkt.. duktig min odåga! Han såg både rädd ut för han satt nämligen och spände sig. Samtidigt som jag såg hur han njöt. Fort försvann den oxå han visste direkt hur han skulle göra.


Det här med mat och smakportioner va ngt min odåga älskar att jag började med! Han tycker verkligen om att äta. Tack vara MAija har jag börjat ge han lite av vad jag äter ibland. Absolut inte saker med kryddor o sånt. Men ändå. Så han lär sig att tugga.. men fasiken det är nog en medfödd talang för det kan han sörrni!!

Ibland får han smaka lite ägg, bröd inte kanter och självklart små bitar! Ris korn fick han i sig igår. Banan är ngt han älskar att äta på vet inte om han gillar smaken men konsistensen! Ser ni det är så jävla skoj nu när de kan börja äta lite mat!


Jag började lite tidigare än andra med smakportioner jag börjar nog lite tidigare än vissa med att ge han lite av mitt eget men tro mig.. fy fan va kul det är! Att han stoppade majskroken i munnen ochbörjade gnaga och tugga på den va en fröjd att se!!

  Ser ni att han är lite spänd haha!


Tänkte även tillägga att Jonas fick byta den sjunde bajsblöjan igår!!! O jag börjar få mensvärk så nu vet vi varför jag varit som jag varit oxå. Nä nu ska jag fixa mig inför min promenad!! kram kram

Av Jenny - 10 november 2009 22:06

låter Jonas mig få sova i soffan. Jag är så jävla trött efter att varje kväll fått försöka trösta våran odåga!! Man får ont i magen när de är så ledsna, han blir ju alldeles varm och knallröd i ansiktet när han håller på. Jag vet att det kommer gå över men man blir ändå trött, frustrerad, ledsen, arg. haha fast ibland har jag skrattat.. men bara för han ser så söt ut när han skriker på ett visst sätt.. hehe!!


Men som sagt så jag ska få sova i soffan i natt. Ja han jobbar. Men fan han får ändå sova ut hela nätterna utan att behöva vakna en enda gång. Så jag måste få sova denna natt. JAg vet att jag kommer att vakna av att Melvin gråter i natt för jonas vaknar inte upp som jag av att han bara rör på sig! Men det tar jag kan jag ju passa på att gå och kissa.. haha


  Min säng plats. Det bästa är att våran soffa är så jävla skön så det är helt jävla behagligt att ligga här inne faktiskt!! Godnatt på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards