Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 9 november 2009 20:55

fått avreagera mig lite och jag är på bättre humör! Jag har gått in till min odåga flera gånger för att höra han sova. Eftersom han är så täppt är det lite läskigt!! Men nu sover han iaf så gott o imorn är en ny dag och han kommer vara lika glad som han alltid är!!


Snart kommer Jonas hem oxå för att kolla på film med mig och pilla mig i håret!!Det är min grej och det gillar jag! Imorn är det strip jag tror jag ska gå men jag vet inte än. KAnske blir det bröst och triceps innan! Men barnpassning är ingen ide eftersom han blivit dålig igen min stackars fis! Så strip imorn kanske då..


  Glad jenny igen!! Men man ser att jag varit arg va.. haha


Av Jenny - 9 november 2009 19:45

Varför har han blivit så här jävla äckligt jobbig på kvällarna. Ja han är äckligt jobbig för er jävla perfekta morsor!! Man får säga ibland va man tycker man behöver inte alltid tycka det är en dans på rosor för det är det fan inte för ngn jävla morsa!!!!!


Varje jävla kväll har han somnat in sen vaknat och skrikit. JAg hittade mitt sätt o få han att sova på men nu ikväll har inte det funkat. Eller jo visst funkade det han somnade sen när ja gla ner han igen började han skrika o skrika o skrika. Han har skrikit i fyrtio jävla minuter nu!!!! Jag sjunger jag hyssjar jag kramar men det hjälpe rinte. Jag vet att han skriker för att han är trött men svårt att somna då!!!


Men jag vet oxå att han har svårt att sova för att han är så jävla täppt i näsan det bara rinner ja jag använder näsfridan och försöker spruta nässpray. Men jag kan säga så här. Nässprayen va mycket lättare att använda när han va ett litet knyte som inte förstod va fan jag höll på med. Nu vrider och vänder han på huvet o tro mig att få den där jävla sprayen intryckt i näsan när man rör på huvet gör jävligt ont!! Ja jag testade på mig själv för det hände med MElvin så det gjorde ont!! Så den vill jagi nte använda nå mer. Näsfridan suger för fullt men det tar aldrig slut. så konstigt att han inte kan sova. Men läkarna här i sveriga sitter där på sina feta jävla arslen o säger. Det blir bra åk hem, konstigt att så många dör när de är sjuka .. för läkarna här i sveriga är så jävla äckligt lata de vill inte göra sina jobb ordentligt för de får piss betalt säkert. MEn varför blir man läkare Jo för man vill hjälpa människor!!!!!!


Blir ni läkare bara för att få pengar borde ni satsa p ånåt annat. Jag är jävligt förbannad just för tillfället så ni vet!! Kom bara med era kommentarer så tro mig får ni tillbaka i era rumpor!!!!! Jonas ja han är iväg och jobbar o det är jag oxå lack för. Men det är inte hans fel jag bara är det!!! Hur fan ska jag få ut snoret ur Melvins näsa så han kan andas!! När han andas in börjar han att gråta, jo för att han itne får ngn luft eftersom det är så mycket snor!!!!!! Så säger andra.. stoppa in alvedon.. vadå ska man stoppa in alvedon så fort de blir jobbiga... Stackars de ungarna!!!!! Ska han få alvedon varje kväll då bara för han har massa snor!! Nej tack! Nej nu sover han igen och jag hoppas han inte vaknar igen för han kommer känna min vrede och hur ledsen jag är!! Ska han vakna igen så hoppas jag han väntar till jonas kommer hem. Han kan tackla sånt här bättre än mig. hm konstigt eftersom han inte behöver ta det varje kväll.

Av Jenny - 9 november 2009 18:32

min gofis och sover. Han somnade på pricken halv sju idag! Ja jag va tvungen att sjunga blinka lilla stjärna men bara EN gång idag! Så vi får se om han börjar bli frisk nu så han kan somna själv som för en vecka sen.. Ja nu håller jag iaf tummarna för att han inte vaknar och skriker som igår då. hehe!

 

Jag borde städa men som sagt jag hatar att städa hatar  det!! Helt ärligt på onsdag har jag egentligen en tid på KS för att bli sövd och stoppa in någon jävla spiral i muttan, men jag har ingen som kan hjälpa mig med Melvin så jag vet inte om jag måste boka om tiden tråkigt men sant! Så vi får se om jag blir skyddad på onsdag eller inte..


Jag fick en kommentar här av söta Lovisa och jag har fått ett mess av tant Alex de ska tydligen våldgästa mig på fredag o vet ni vad. Ni är hur välkomna som helst!!!! Kom hit med era små gangsters så kan vi sitta och snacka massa skit och kanske får ni en nyttig lunch!!! Jeho! Nä nu ska jag väl sitta här i min soffa och vänta på min jonas för att se på sista johan falck!!

Av Jenny - 9 november 2009 17:07

Det knackar på dörren, det är grannen snett ovanför en kille i 40 års åldern som har fru och en dotter på tre år. Han brukar ofta snacka med mig och prata länge. Alltid trevlig liksom!! Catta har träffat han och hon frågade om han är lite slemmig.. hm ja lite kanske. hehe! Jag tror han tycker om tjejer helt enkelt. Haha hoppas han inte läser min blogg nu!!! MEn jag frågar bar ahur andra skulle ta det


Han knackade på min dörr idag då tidigare på dagen då han vet att jonas jobbar. Stod och snackade läänge! Han ville veta hur det va mellan oss två o om jag va ensam mycket att jonas borde kanske vara hemma mer. Han pratade om han och hans fru ja att inte varit ensamma en enda natt på tre år. hon är lite tråkig. han är lite mer aktiv än henne och vill hitta på saker!! Sen frågar han om vi ska ta och hitta på nåt ngn dag när han är ledig.... Jätte trevligt tyckte jag. Men fasiken... sen tänkte jag efter. Varför ville han prata lite hm dåligt om våra andra hälftar o sen fråga det. Han sa ju absolut inte något dumt utan lite bara som det va. Tror ni han vill ha en kompis o ha lite skoj.. eller..


Jag ringde och frågade jonas han skrattade lite.. haha


Ja alltid skoj o träffa en ny vän.. hehe..


Han sa även .. du måste vara jätte ensam här på dagarna, jag har tänkt på det.


Nu sitter Melvin här och pratar på sin SOV TID!!!! fasiken hur ska kvällen gå. Nu i två dagar har han inte haft sina rutiner som han alltid har men men det går säkert toppen. kram på er

Av Jenny - 9 november 2009 15:11

men jag måste avreagera mig lite granna! Jag är så jävla irreterad på den här jävla kuk fitt helvetes vagnen. Jag är fett sne kan jag tala om! Fitt vagn!!!! Jag undrar varför man vill ha en vagn med fyra stora hjul man får kramp i armar och ont i hela jävla nacke och axlar!!!!


Jag har iaf tagit mig en rask promenad på 35 minuter nu o min nacke är stel och öm!! För man måste dra, lyfta och skjuta den här jävla vagnen hela tiden!! Svänger vägen tror ni att det är som med teutonian att bara skjuta på med ett finger så svänger vagnen. NEJ så är det inte jag måste ta i med båda armar och hela nacke och axlar för att vagnen ska svänga.. vissa gånger måste jag lyfta på vagnen för att svänga skiten1!!


Mina morron promenader kanske itne kommer bli av så länge jag har den här vagnen för det är inte värt det att ha ont!! Min väninna sa häromdagen att hon hade ont i nacke och axlar på grund av vagnen och undrade om jag hade det. Nej sa jag för jag behöver inte spänna mig för att köra min vagn.. Men hon har en sån vagn med fyra stora hjul så nu förstår jag henne!!!! Så jag ska fan ha min vagn tillbaka.. om tillverkarna har gjort fel får de väl för fan ge mig en ny. Ska jag behöva lida för att DE gjort fel?? Vagnen va inte direkt gratis eller billig... så herregud va jag är lack!!!!


Ja jag svär rätt mycket när jag är svär men låt mig vara!! Nu är iaf min träning för dagen avklarad och det är så jävla skönt fan va jag älskar min träning!


Nu ska jag mysa med min odåga puss på er


 

Av Jenny - 9 november 2009 13:57

blev ben. inte tungt då jag faktiskt fortfaranade har ont i mina fogar.. ja jag hade ett helvete har jag ju sagt som gravid!! Men jag körde lätt men mycket så mina ben känns rätt möra nu så jävla härligt!


Jonas är ledig idag så vi har varit på stan och gjort lite ärenden. JAg har faktiskt köpt mig kort på balance nu av härliga Lina.. grymt så jag behöver inte anpassa mig efter den där stora apan som bor här hemma utan jag kan dra när jag vill mohahahahaha!!!! me like!


Nu är jonas och tar sitt tränings pass så jag och Melvin ska passa på att ta oss en lång promenad så här efter ben träningen.. mycket skönt.. ha det..

Av Jenny - 8 november 2009 23:19

har ju blivit inlämnad på service för den lutade snett hela skiten! Vi fick oss en låne vagn. JAg kan ju börja med att berätta för er att jag saknar våran teutonia. Den som flyger fram samtidigt som jag när jag är ute och tar mina promenader. Som jag kan svänga på FAST jag själv står still, utan att behöva använda nå jävla muskel servo!!!


Vi fick oss som sagt en låne vagn ngn jävel från emma ljunga. MElvin är en stor bebis och jag kan säga att den vagnen va rätt trång för han, han tyckte ju det va hur jävla skönt som helst men det såg inte riktigt klokt ut!! Men vagnen va ok iaf. Sen kände jag att även den började luta snett oj ag tänkte men va fan är Melvin sne knullad eller.... mohaha..


Sen så kollade jag lite på vagnen och det fattades lite skruvar och skit. MEn va fan håller babyland på med, tänk om vagnen brakat ihop när min alldeles egna odåga låg där i!! Så idag åkte vi tillbaka och lämnade in låne vagnen som vi lånat för våran egna vagn inte va oki på lagning! De hade inte ngn annan låne vagn så vi fick åka hem utan. Hm hur fan ska vi ta oss fram täntke jag. MElvin är ju fortfarande lite bebis och kan absolut inte gå. Då ringde jag till babyland i bromma och förklarade läget så de lät oss faktiskt få komma dit och låna en vagn av de istället.


Jonas gick in och hämtade den. MEN han frågade inte hur man fällde ihop den eller fixade med ryggstödet. hahahahahahahahah så jag kan säga så här. När han skulle stoppa in den hur stora gigantiska vagnen i bakluckan hahahaha tror ni han fick ihop den. Hahaha jag började skratta för han vägrade verkligen gå in och be om hjälp fast vi stod precis utanför!!! Han stod där och sparkade och svor för det inte gick. Jag försökte säga åt han några gånger att gå in o be om hjälp men nej det gick inte. Förbannad hahah ja det kan jag tala om för er att han blev. MEn det gick till slut med lite våld. haha men jag kan säga till er att jag fick mig ett gott skratt iaf!! Eftersom hangjorde det lite med våld så kommer han inte ritkigt ihåg hur man gjorde... ja ni kan ju tänka själva va som hände andra gången vi skulle ha in den i bilen då.. haha


Men den här vagnen har fyra stora hjul, säkert jätte bra för mammor som inte tycker om att flyga fram på sina promenader och säkert jätte bra för mammor som bor uppe i norrland där det finns massa skog och snö!! !Men för mig är den ett helvete jag typ gråter. För hur fan ska jag klara mig i veckan jag msåte liksom lyfta på vagnen för att svänga den lite grann!!! FAttar ni!!!


Våran egna vagn.. ja den skickade de tillbaka till tillverkarna för de visste inte va de skulle göra åt våran sneda jävla fitt vagn!! Så jag vete fan hur länge vi ska gå med den här gigantiska låne vagnen. Det blir säkert toppen .. Men just nu är jag lite bitter!!!


Ska sova nu för imorn blir det en lång dag.. träning ja än så länge så står det på schemat!!

Av Jenny - 8 november 2009 23:16

fick vi nöjet att åka till idag. Jag va sugen på brunch efter att vi kört mamman min till tåget! Jonas sa att våra vänner Danne och Kurre ofta åker dit o äter brunch o åker de dit måste det vara bra för så jävla kräsna som de är.. hehe!


Vi tyckte att Fredrik kunde få följa med oxå så han slapp sitta där hemma alldeles ensam! Vi styrde kosan mot pampas marina och började äta Jag kan säga så här. JAg kommer åka dit flera gånger. Det va super god brunch buffe o så fick man våfflor och annat massa gott till efterrätt! MElvin va i sitt essä och hördes som vanligt mest i hela lokalen Jonas försökte få han lite tystar o stoppa in nappen. Men den åkte ut lika fort och han satte igång att babbla igen!! Haha han är ju för go. Han klarade av att sitta med i två timmar sen tröttna han. Så då va det bara för oss att klä på oss och dra vidare!


Men en god brunch va det iaf så säg till ni där ute om ni är sugna på brunch så tar vi oss dit hela bunten!! kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards