Alla inlägg under september 2010

Av Jenny - 23 september 2010 07:47

Mitt humör är på topp idag och va även igår. Vi hade som sista dag att lämna in hemprovet idag, jag gjorde det igår.. sååå skönt kan jag tala om! Igår va jag en stund i skolan på deras hälso dag det va väl rätt trevligt men jag hade inte blivit ledsen om jag stannat hemma. Att lämna melvin på dagis igår gjorde ont i mitt hjärta för att han va jätte jätte ledsen! MEN då tog Nadines kusin mamma över och helt plötsligt ja då va han happy igen haha.. så det kan gå!


Igår skulle de fotograferas på dagis och det hade gått suveränt. Men igår efter skolan iaf så stack jag till gymet för att pumpa armarna lite. Jag känner att jag nu måste öka lite i vikt för att det ska hända nå mer men ibland är man lat och bekväm och vill bara svettas..

 

Men jag börjar iallafall bli rätt nöjd förutom att jag vill bli fastare då ra.. hehe. jag kommer i nästan alla mina gamla byxor igen. Oki det på sidorna sm jag har nu haha det har jag aldrig haft förut och höfterna är liiite större så man får gå och dra upp de rätt ofta. Men på plats kommer de iallafall, jippi jeho!!! haha.


När jag hämtade Melvin igår så sa alla fröknar att han hade varit så glad hela dagen och att det gått jätte bra, hm håll tummarna nu att de thåller på att lösa sig då att han även där kan vara sig själv. Ja ni vet, glada, energiska pratsamma Melvin!!! För då kommer alla fröknar och Melvin själv ha det så himla roligt där på dagarna!!  vi tog oss hemåt efter ett besök inne på ica. Igår orkade jag inte gå hem hela jävla vägen för att sen ta mig upp för backen så vi väntade på alla bussar man kunde hehe. vi tog oss till henriksdalsberget för att där sitta o vänta på bussen som skulle ta oss hemåt. då fick det bli lite lek där ute på torget

   

Melvin trivdes och jag fick kämpa sen för att få med han upp på bussen... jätte roligt verkligen!!! hehe. Sen väl hemma ja då såg han ju att alla andra barnen va ute på gården så där fick vi stanna en stund innan det blev matdags... Jag kan säga så här.. att ta en 14 kg klump i famnen som absolut inte vill följa med och sen vagn med alla påsar och väskor i händerna va fan inte det lättaste.. Folket ute på gården fällde några kommentarer eftersom hela grannskapet hörde att melvin INTE ville gå in.. Jag tycker om att han är som jag.. älskar att vara ute!!!! Men ibland måste man in sörrni haha. MEn efter mycket om och men fick jag in han i lägenheten där han grät några minuter innan han gick in till sitt rum och lekte!!


Vi beställde även en jätte fin tavla igår borta i nacka forum.. en stor avlång tavla över slussen och gamla stan förr!!! fint!!

Av Jenny - 20 september 2010 20:15

ja en sån där dag, en sån dag då allt bara känns så jävla tråkigt! Du har inte humöret med dig överhuvudtaget, kommer det ett leende ja då är det falskt! Mm jag har en riktig sån dag idag och jag hatar de dagarna eftersom det inte riktigt speglar den jag är i verkligheten!!


Men som de säger, alla kan ha en dålig dag ibland!! Det har inte hänt något speciellt utan jag är bara lite lätt uttråkad. Dagen började bra, jag och Melvin fick våran mys stund som varje dag innan dagis och skola sen tog vi oss till dagis. Idag gick det inte jätte jätte bra eftersom vi kom rätt tidigt och ingen av hans fröknar hade börjat ännu! Men jag va ju tvungen att lämna odågan så det va bara att ta tjuren vid hornen och sticka där ifrån när han va så där ledsen... min fis!!


I skolan hade vi ju en redovisning att ta tag i alla glada elever. vi skulle hålla ett informations möte av något slag för mig blev det om en träningsvecka!! Nej jag är inte expert men när man ska stå så där framför folk och det är en påhittad situation ja då kan det vara skönt att få prata om något man verkligen brinner för! Min redovisning gick jätte bra och flera av mina klasskamrater blev sugna på att börja träna.. då har man lyckas eller va säger ni hehe!!


Jag tror att anledningen till mitt humör så här på kvällen är nog för att jag missade min träning, jag har absolut inga problem att vara ifrån min träning men när man verkligen har ställt sig in på att träna och sen rycks det bara undan fötterna ja då kan man bli lite ledsen i ögat!!


Anledningen till att jag inte kunde träna va denna! Melvins fröken ringde mig, som ni alla vet gjorde ju ungen illa sig igår. Farligt va det inte, det vet jag eftersom jag va till  läkaren med han! Jag vet inte riktigt om Melvins fröken förstod att jag varit till läkaren så hon ringde mig idag efter mellanmålet...


Hej.. Melvins öga har svullnat upp, de har precis vaknat här och han sov i två timmar..(vilket faktiskt är jätte vanligt för melvin men det örat vill de inte lyssna på)


oki sa jag.. ska jag gå till läkaren, jag va ju som sagt där igår men de tyckte inte alls att det va någon fara..


nej nej.. ögat är det inte någe fel på men det är mer svullet och jag tror att han har ont, säger fröken.


då frågar jag. hm oki. har han varit ledsen idag?


Nej han har varit jätte glad. Men nu efter vilan ville han inte riktigt vakna och ja nu är han ledsen.. (jag tänkte, oki melvin brukar vara ledsen ibland efter vilan för han vill helt enkelt sova vidare)


Men jag fortsatte i min trevliga ton.. ja men då kommer jag direkt om det är så illa!


Ja jag tror att det är bra om det blir en kortare dag för melvin idag!!


Som mamma och får höra det där ja då blir man ju mer orolig. Senariot i mitt huvud va att Melvins öga typ va ihop limmat eftersom det tydligen var värre än va det hade varit imorse när hon kom.. så jag blev ju såklart jätte orolig och skyndade allt jag kunde till dagis, jag va där på en kvart! När jag kom satt Melvin och åt mellanmål, jag hörde han utifrån och då lät han glad som vanligt!


Fröken som ringde mig hade gått för dagen och ut med melvin kom en jätte trevlig fröken från en annan avdelning. Hon tyckte inte ögat såg farligt ut och Melvin han hade ätit jätte mycket under mellanmålet och varit busig som vanligt!!!


Sen när jag tar emot han då ser jag det. Han har fodrade byxor, långarmad tröja, munkjacka och sockeplast!! De här kläderna har han alltså sovit i inne på dagis!!! Han som redan är varm, det borde de veta eftersom första veckan sa de åt mig typ varje dag att de trodde han va på väg att bli sjuk för att han va så varm!! Men alltså så dä rmycket kläder inne och sova i.. vem fan blir inte gnällig och ännu tröttare då när han ska vakna upp!!


min teori är så här, han vaknade upp efter två timmars sömn, gnällig precis som alla barn kan vara när de precis har vaknat! Sen va han ju även varm med alla de där kläderna ja då blir man nog lite extra gnällig! Ögat när jag kom det va bättre än va det va i morse 1!!!!! Så det va inte nå fara!! och där är min teori att kanske ögat svullnar upp lite efter att han har sovit eftersom han faktiskt ligger på den sidan oxå!! ONT!! nej det VET jag nästan att han inte har för han tar sig inte på ögat överhuvudtaget, han reagerar inte ens när jag tar på det!!


Det första han gjorde när han kom ut va att peka upp på ögat.. men det är väl för att de varit på där och pratat om det! För resten av dagen och kvällen har han inte brytt sig ett skit!!


Så irreterad ja det är jag.. men jag vet inte riktigt hur jag ska få fram det imorrn på bästa sätt utan att låta arg!!


Angående ögat kommer jag iaf säga att jag tror det svullnar upp när han sovit eftersom det va jätte fint när jag kom. ont tror jag inte att han har eftersom han inte ens tar sig på ögat!


Angående kläderna kommer jag be snällt att de gärna får ta av han munkjacka, tjocktröja när de är inne eftersom han är rätt varm. och att sova i fodrade byxor.. vem vill det??


Jag är verkligen jätte nöjd med det här dagiset och alla kan göra fel, bete sig fel, vara överbeskyddande!! Den här gången kändes detlite som att de inte trodde jag varit till läkaren med melvin och att de tyckte han skulle hem.... Men men det ordnar nog upp sig..


Irreterad blev jag iallafall eftersom jag missade lite att plugga i skolan med boken och min träning!!!


Vi har haft en myskväll ensamma jag och melvin nu ligger han och sover. Pappan kommer väl hem om någon timma.. jag ska vara här framför min data och inte göra nåt, inte säga nåt.. för nu är ja gsom sagt inte på bra humör..haha puss


Av Jenny - 19 september 2010 23:17

  Toppen fint tycker jag!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:50

Jepp jag vilade från träningen i fredags och igår. Eller igår tog jag mig en fettpromenad på en timma i min ensamhet, hur jävla skönt som helst. tills jag började närma mig backen hemåt.. då ville jag bara hem.. haha. Så det kan bli ibland! Men jag satte bara på en grym mix i öronen och fortsatte mina raska steg

gryymt. haha. Nej det är väl inte något jag direkt lyssnar på när jag är hemma men under träning och promenader då är det perfekt att lyssna på. Jag går där i rask takt och mår hur bra som helst haha!!


Idag efter vi tog oss till röstningen med båda barnen så blev jag avsläppt i sickla för lite träning medans jonas körde hem Marlon till tyresö. Det blev rygg för mig idag, tungt!!! Det börjar kännas bra nu och jag är nog mer nöjd med mig själv än vad jag varit på läänge!!

 

sen vill jag absolut bli fastare men storleken och vikten har jag accepterat!!


Lägenheten, nu är tapeten i köket uppe!! Hur fint som helst. Sen köpte vi ju som sagt hyllor till Melvins rum!

   

Blev det inte fint, tapeten matchar verkligen vitvarorna!!

Nu ikväll har även Toppe varit här och hjälpt oss sätta upp fläkt och skåp.. men det tar jag kort på imorrn när allt är klart!!


Nej nu ska jag sova men jag måste bara visa bilden igen på mitt hjärta som har gjort illa sig

 

usch när sånt händer!!!


jaja puss på er nu blir det plugg inte sova kom jag på haha!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:27

Ja det blev ju ett litet avbrott där med akut besök, egentligen borde jag sitta och skriva rent min uppgift till imorgon men det ordnar sig alltid.. hehe.


Lördagen blev hur bra som helst den med. Jag och Melvin tog oss ut på förmiddagen på gården för lite lek i geggan där ute

     

Efter att vi hade suttit där ute en stund så kom fina bonusmoster Carro på besök, hon har varit i turkiet i två veckor så hon va saknad!!

 

Vi gick in för att få i oss lunch och sen bara få umgås en liten stund. Till slut tröttnade vi på varandras sällskap och hon åkte hem, hehe. Jag kände att jag behövde vila eftersom Marlon va på väg och skulle stanna över natten.. mycket energi behövs när små killarna ska spendera tid tillsammans!!


När Marlon och Jonas kom hem så stack i iväg direkt.. Melvin och Marlon ville nämligen iväg och titta på flygplan.. så vi tog bilen och stack till arlanda.. mm jag vet att det finns brommaflygplats men jonas skulle prompt till arlanda.. hahahah tro mig.. han ändrade sig när vi kom fram!!


Melvin haha han va helt rabiat, vi hade ingen vagn med oss. Men gå åt vårat håll skulle han absolut inte, han struntade i om vi gick iväg han fortsatte att springa åt det håll som va åt motsatt håll!!! Även omMarlon ropa på han, då tittade han bakåt på oss för att sen börja springa. Skrattade samtidigt gjorde han oxå. hahaha Det va jonas som fick springa efter Melvin så han va helt slut!! Killarna va väl mer intresserade av annat än de där stora flygplanen

     

De hittade en stor pall att klättra på, dansa på, sjunga på!! Jonas hyssade de lite men gav upp efter ett tag hahaha. Ni borde varit med shit va jag skrattade. Ni skulle ha sett hur jonas såg ut, svettig som en åsna och trött! För Melvin han ville verkligen inte som vi!! till slut ville vi bara därifrån så vi skulle mot bilen! Tror ni det gick, NEJ. Melvin han vägrade han skulle springa där inne och känna på allt möjligt.. Till slut kom vi fram och då hade vi fått böter hahahahahahahh. Men skoj hade både vi och killarna iallafall och det är väl det som räknas!


Väl hemma sen så fick Melvin sova medans jag jonas och Marlon satte oss i stora sängen med lite godis och tittade på "hitta nemo" på datan! Vi hade lite mys innan Marlon sen somnade.


Alltså jag kan ju säga så här.. Melvin alla leksaker som ska vara i hans rum, de låg inte i hans rum utan på alla andra ställen, medans saker som inte skulle vara i melvins rum, ja de va i melvins rum. Som tex hans matstol.. den hade de kanat in där... Det va bara att städa sen när båda två hade somnat!


imorse efter frukost tog vi på oss våra ytterkläder för att gå ut och leka lite på gården innan, röstning, lämning och träning.. Marlon hade tyvärr inga galonisar med sig haha så han fick låna av Melvin, melvin är då två år yngre än sin kusin!! men han är så liten ännu så han fattar inte att det såg ut som det gjorde hahahahaha

 

Här hade de åkt upp liite granna. Nu tänker ni säkert, stackars kille. MEN fan det va blött ute och han kanju bli förkyld och kall om rumpan....

 

vi va ute en stund för att sen ta oss iväg mot att rösta och lämna Marlon!!


Senare på dagen efter lunch och mellanmål stack jag och Melvin ut på gården igen för lite lek.. finare väder den här gången

 

Jag är så glad över den här lägenheten, det här läget! Gården vi har utanför fönstret är helt toppen, det är alltid någon där och leker. Så man känner sig liksom inte ensam. Föräldrarna som är där leker med sina barn och är engagerade. hur gamla barnen än är så kommer föräldrarna med ut och skojar till det en stund! ja det är toppen att bo här. tänk jag behöver inte ta mig till nå platser långt borta om jag inte vill, visst ibland är det toppen skoj att byta miljö och gård.. Men ha rvi långtråkigt kan vi bara ta på oss våra skor o sticka ut en stund!!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:20

jag tänkte ju skriva ett långt inlägg. Men det hände en liten olycka så vi fick ta bilen och köra mot nacka närakut. Melvin satte sig på sin lilla kofåtölj som han fått av sin kusin Marlon, den ramlade snett. Melvin han ramlade rakt in i sängkanten och slog upp ett litet jack i ögonbrynet

 

Han va ledsen en stund men det gick över och han gick mer o låtsades gråta. hehe min lilla fis va tapper som en prins! Det kom inte så jätte mycket blod heller men vi ville vara på den säkra sidan så vi stack.


Det va överfullt i väntrummet och jag suckade till lite.. men när de såg Melvin, han charmade de allihop där i kassan så vi fick faktiskt gå före alla andra. haha ibland är det bra att vara söt!! Doktorn kom in, tänk det va samma doktor som titta till oss då vi va sjuka och Melvin hade sina prickar.. Nu tror ni säkert att doktorn kom ihåg melvin hahahaha men nej han kom ihåg mamman han... hm!!


Melvin fick tejpa ögonbrynet

 

Han va verklitne jätte duktig där inne och grät inte en enda gång.. log mest hela tiden! SEN när vi satte oss i bilen och han såg maten jonas varit och handlat DÅ började han att skrika för han ville ha mat!!! knäppis..


Nu är vi hemma, melvin somnade för ett tag sen och mår toppen! Han ska ha tejpen i ca fem dagar, ögat är lite svullet men han verkar inte lida så speciellt mycket!!


Av Jenny - 19 september 2010 17:20

Så det får bli ett långt inlägg nu med massa bilder.. träningen kan jag ta på sidan om! Men vi börjar med fredagen. I fredags så hade vi bokat möte med Kim och hennes två små pojkar, Maddox 3 månader och Malcolm 1.4 år! Vi tänkte ta oss en tur till Andys, trötta ut ungarna för att vi själva skulle kunna shoppa ifred sen.. hehe. Man får inte vara dum! Kim skulle komma lite sent, eftersom jag går på en väg som det inte finns bilar på tänkte jag låta Melvin få gå till Sickla eller en liten bit iallafall!

 

gå efter mig är ju inte någonting som Melvin vill göra överhuvudtaget!!! Det fanns en brant ner till vattnet ja han ville helst av allt rulla ner för den där branten men jag lyckades till slut få hans intresse där ifrån.. phu.. haha. Fast sen hittade han sin leksak i vagnen och ville gärna sätta sig ner för att leka med den

 

Ni som känner Melvin vet ju att han inte riktigt har lärt sig att krypa, han har hasat sig fram på rumpan på ett snabbt och effektivt sätt. MEN nu, nu när han har börjat på dagis ja då har han helt plötsligt lärt sig att krypa. Det är någon sång de sjunger om hundra hundar som kryper i en ring.. jepp o min unge har lärt sig att krypa.. jippi!! Hur glad jag än är över att han har börjat krypa så kan jag ju berätta att jag inte är jätte glad när han ska stanna mitt i promenaden för att börja krypa

 

haha men det är något jag få ta helt enkelt.. efter en halvtimma så satte jag han iv agnen och vi drog mot andys!!

   

Båda pojkarna och mammorna blev helt slut så vi bestämde oss för att äta lunch och sen dra där ifrån.. lasagne blev det åt hela högen som slank ner.. Vi hade en underbar dag.. som inte slutade där.. Eftersom de sen hängde med hem för att fika lite mellanmål och nybakta bullar

 

grabbarna grus!! Ja vi hade en underbar dag.. nu ramlade Melvin så vi måste sticka till akuten och se till så han får bli tejpad.. mer om det sen..stress..


Puss på er..


Av Jenny - 16 september 2010 21:55

Idag är det torsdag och det har inte hänt så mycket i mitt liv förutom dem vanliga grejjerna liksom! Eller jo det har faktiskt hänt en rolig och väldigt ovanlig sak!! Jag tog en väg jag aldrig har gått förut, en väg som jag inte ens blivit visad att den finns där utan har bara hört att den finns där. Jag tog den vägen till sickla eftersom att gå till dagis liksom bilvägen ja det tar nästan 50 minuter och det har jag väl för fan inte tid med varje dag hehe! Men jag började gå.. sen gick jag lite till och helt plötsligt ja då va jag där, i sickla!! Jag hittade kan ni fatta!! Jag hann inte bli arg, irreterad eller börja skrika fula ord utan jag hittade! Den vägen tog inte alls lång tid och nu kommer jag nog aldrig mer ta bussen till dagis för detta kändes lite smidigare!! Om det nu inte spöregnar förstås då kan det vara skönt att sitta på en buss!!


Idag när jag lämnade odågan så gick det inte jätte bra, han va verkligen jätte ledsen och fröken såg på mig att även jag blev ledsen så när jag gick sa hon åt mig att ringa sen om jag kände för det! Men jag ringde inte utan fortsatte min dag med mina rutiner precis som vanligt, mina tankar va hos Melvin men jag är så trygg med det nya dagiset så jag vet att han har det bra där oavsett hur ledsen han va när jag lämnade han!! Men jag är ändå glad att jag tog ledigt imorrn så vi får vara med varandra. För de sista två dagarna har han varit så kramig och velat vara nära nästan hela tiden. Kramar man om honom ja då släpper han inte utan håller om en jätte hårt.. sötnosen!!! Han är verkligen så gosig och älskar att mysa.. men haha även att slåss. Så fort han inte får som han vill ja då kommer det där slaget, hinner man undan fortsätter han tills han träffar... träffar han inte eller jag tar bort han ja då börjar han att gråta hahahahahah.. han ärså jävla envis och kaxig!!


Att sitta på skolan idag gav mig inte så jätte mycket i studieväg men det gav mig rätt mycket på ett känsligt plan! o jag är glad att jag tog mig dit för att sitta där med en väldigt bra och trevlig tjej!! Jag tror vi svarade på två frågor utav tio på hemprovet haha. Men det löser sig!!!


Dagens träning:

Det blev ben idag.  20 knäböj, 40 gående utfall, orkade bara 8 upphopp.. De körde jag på raken utan vila. fyra gånger!! Jag dog!! Efter dem blev det upp och stå på bänk två gånger 20..den va tråkig nämligen. sen rulla benen på en pilatesboll 4 gånger 15. häärligt!! Svettigt och flåsigt va det. Men det räckte inte så jag gick och körde benspark 3 gånger 14 och baksida lår 3 gånger 14!!! Jag kunde itne gå ner för trapporna på sats sen så jag tog hissen ner.. hehe!!


Nä nu ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut.. har bakat bullar hela dagen och det blev bullar på en liter mjölk.... ont i magen kommer vi nog få allihopa i den här familjen imorrn men det löser sig så småningom.. jaja puss och godnatt på er..


Just det.. Melvin ja han somnade innan sju idag. utan middag och allting.. han va jätte trött så vi får se vad som händer imorrn med min lilla fis.. om det är sjukdom på väg. eller om han bara är trött och bevhöer mycket närhet..


puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards