Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Jenny - 2 mars 2010 12:58

så jävla tråkigt att Melvin är sjuk igen. För nu sitter jag fast här borta i danvistrand o kan inte hitt på nå skoj!!! Jo självklart kan man gå ut med bebis som är sjuk då han bara ligger i vagnen. Men jag gör helst inte det de första dagarna in på sjukdomen. Specillt inte med hans luftrör! men det ordnar sig säkert nästa vecka.. Nästa vecka kanske vi är friska och krya okan hitt på massa roligt! Att sitta still är inte riktigt min grej alltså.. jag kan lbi lite lätt tokig!!!


Men tvättstugan nere i huset rullar på för fullt iaf. Ja det blir lite mycket tvättning här borta. Men jag har Melvin o vi bor på sjunde våningen. Så det blir så mycket upp o ner!! Så jag tvättar typ en omgång i taget! Tvättmaskinen här används inte så mycket i vanliga fall så jag tar hellre tvättstugan då!!


Melvin sitter här på golvet och ropar p å mig så jag ska sätta mig ner o sjunga lite. Lek med Melvin när vi bor här blir oxå lidande tyvärr.. Usch nu får ni hålla tummarna att vi får vårat egna hem snart!!!


Nä puss på er. om ni inte är rädda att bli förkylda är ni välkomna hit o umgås lite med oss

Av Jenny - 2 mars 2010 08:02

fick vara frisk, ordentligt frisk i ca fyra dagar!! Jepp han är sjuk igen min lilla fis! Farfar säger att det är för att det är så kallt hos min mormor! Det är verkligen kallt där 18 grader hade vi i sovrummet där vi sov. Men fasiekn han har ju haft kläder och pyjamas på sig!  Men sen oxå så va min moster sjuk o hon passade han i ca en timma så det kan ju vara det oxå!


Jaja nu är han sjuk o det får vi ta. MEn man blir så trött när han hostar igenom sig nätterna,svettas hur mycket som helst så man måste vända på han varje halvtimma!


Men det ordnar sig alltid, han sitter här glad och pigg iaf!!


Usch ja glängtar efter ett eget hem!!Där vi kan ha det hur vi vill!! Vi kan vara hur vi vill! Jag behöver inte alltid vara på alerten utan jag kan låta disken stå i någon timma innan jag fixar den!! Ja jag längtar..


Men nu bjuder jag iaf på en bild , min lilla ifs när han sitter här och äter frukost nu på morran

 

Av Jenny - 2 mars 2010 07:56

Nu ska jag berätta för er lite om min svärfar! Han är en helt underbar människa.. men det vet ni ju redan eftersom han låter oss bo här hemma hos han!! Men jag ska berätta lite om han liksom. Han är en cool  pappa/farfar/svärfar!  retas är något han sysslar med dagarna långa om man är hemma samtidigt som han!! O jag lovar att han retas dagen lång!! haha skrattar med han gör man mcyket! Så jag har alltså roligt här borta i danvikstrand när han är hemma!


Sen har han oxå en tendens att han ska visa massa saker hela tiden, även om han redan visat det flera gånger innan. O gärna filmer han spelat in. Melodifestivalen spelar han in, blåsningen ja alla möjliga program. Sen ska man sitta och titta med han för han vill visa! Det är skoj vissa gånger. Igår ville han just visa en film som han spelat in. Det handlade om ngn person som heter pia nåt. En svensk tjej som spelat in enfilm sen blivit hemlös o knarkare!  Svärfar skulle egentligen gått och tränat men han fastna i soffan med mig framför pia.så jag hade mig en trevlig kväll igår tills Jonas kom hem från jobbet! Filmen om Pia va nämligen bra för mig att titta på tydligen tyckte farfar.. haha.. Ja vi har skoj som sagt.


Alltså denna data är jag beredd att kasta ut från balkongen. Jag måste hålla i,trycka in skärmen för att se vad som sker på den. Gör jag inte det ser jag inte nåt. O när jag skriver vill jag gärna skriva med båda händerna annars tar det ju år och dar att skriva.  Så jag skiver på måfå och hoppas att texten ska bli rätt. Så ni vet det om det blir en massa mer fel än vanligt så har ni orsaken till varför där!!!


Nä nu ska jag gå coh duscha mig lite

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards