Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Jenny - 19 mars 2010 20:08

kan göra en glad!! Alltså jag kom med bland de tre bloggarna man ska rösta på.. Jag blev super glad o hoppa jämfota här hemma.. haha.. Jag är lika glad även om jag inte skulle vinna såklart!!! jippi.. kom igen nu vänner o rösta lite då..

Av Jenny - 19 mars 2010 19:44

Jonte myra kom hem efter jobb och träning, tog odågan för att gå och ta sig ett bad! Då tog jag mitt pick och pack för att sticka ner till källaren o pumpa lite muskler. Satte på Milc ink högt i högtalarna då jag va ensam där nere! Satte igång crosstrainern o körde på.Det jag ser ut från fönstret under kondisträningen är för härlig

  


. det bidde 34 härliga minuter!!! Den där musiken gör mig så jävla glad, det känns som jag orkar allting då

  

haha ursäkta ansiktet.. men det är så jag ser ut när jag är tokig..

 jag hade lite tidsbrist då jag skulle upp o göra middag.. Så efter kondisen körde jag mina axlar och bröst

Det börjar kännas lite bättre med kroppen min.. 

  


Det börjar släppa lite med fett och skinn!!! Jag har fortfarande långt kvar .. men än så länge går det åt rätt håll iaf!!

Av Jenny - 19 mars 2010 19:42

min lilla odåga såklart!! Idag har vi haft en helt underbar tillsammans då han har börjat visa mer och mer att han bara älskar att mysa!! vill gärna knuffa huve mot huve o slutar inte försn jag ger han en puss!!

   

Sen skrattar han o fortsätter!!!! mmm mysigt!! Det blir ju bara roligare roligare för varje dag som går!! 

Av Jenny - 19 mars 2010 15:19

idag för mig och min odåga!! Vi höll oss inne helt enkelt. Annars när vi är inne en hel dag brukar vi båda tröttna och bli lite griniga. Men idag har vi haft det hur bra som helst. Myst som aldrig förr... heregud säger jag. Det är helt otroligt mysigt nu när Melvin blivit så mysig av sig!! Han vill kramas o pussas.. hm det där med pussas är inte riktigt min grej då det är dreggel och tänder inblandade. haha. Men jag är inte helt omöjlig om det ligger en trasa i närheten!!! 


nu ligger han och vilar o jag sitter här med min darlin o bara njuter. Även denna dag är en dag med bra humör o det är ju som sagt min grej o det gillar jag. hehe.. När jonas kommer hem är det jag som sticker ner till källar gymet för lite bröst o axlar o kanske lite ct... MEN min höft har börjat knasa igen o när den knasar, tro mig det gör för jävulskt ont!!!! Men vi får se va som händer där nere .. ingen går säker när jag är på bra humör mohaha. hehe. haha nu svamlar jag som jag brukar!!!


Jag har en fråga till er där ute.. bara så där. Om barnet ditt sitter på golvet och äter ett rån o ngn gärna vill leka med henne/honom.. alltså när han sitter där oäter.. Vill gärna snurra runt ungen!!! En som inte är ett år än.. 


Du säger "snälla försök att inte leka nu när han/hon äter" men vadå gör det nåt får du till svar.. Är det bara jag eller skulle inte du oxå bli lite mörkrädd??!!

Av Jenny - 19 mars 2010 15:09

Jag har aldrig tävlat om att vara en bra blogg o så vidare. Men fick ett härligt inlägg där jag blev inbjuden att vara med och tävla!! Hos denna gulliga tös!! Det känns skoj, även om jag inte vinner såklart!! 


Så håll tummarna för mig nu tjejer och killar!!! 

Av Jenny - 19 mars 2010 08:21

hahahahahaha. Är det något han vill säga eller bara något han vill?? eller är det så enkelt att han kommunicerar med mig på detta vis. hahahahahahaha 

Han är ju alldeles för go min lille odåga!! Nu blev det tyst bakom soffan jag smyger mig fram o tittar va han har för sig... Han hade hittat mina svettiga träningskor.. 


Nu ska vi gå och vila oss lite.. puss på er

Av Jenny - 19 mars 2010 08:20

när Jacob tog sitt straff i morse. Fy fan vilken äcklig jävla macka. Jag höll verkligen på att spy..att han ens fick i sig den utan minsta problem!!! USCH haha.. men ett skratt fick man sig

Av Jenny - 19 mars 2010 07:16

grym kropp denna tjej har!!! Fy fan!!!!! Jag vill oxå!! Ja jag kan om jag vill men jag vill inte låta Melvin vara den ungen som inte får umgås eller äta middag med båda sina föräldrar på vardagarna!!! 


Men jag ska köra så hårt jag kan och så ofta kan jag känner att det inte går ut över Melvin!!! Jag vet att det funkar för jag har sett andra göra det.. MEN är det riktigt säkert det att det inte går ut över deras barn?! hm Jag har ju märkt att när Jonas kommer hem o jag sticker.. sen sover ju Melvin när jag kommer hem... Ja det ordnar sig säkert.. Just nu är jag glad att gymet nere i källaren finns för det fungerar alldeles utmärkt för mig!!! O jag kör på.. så jag är rätt stolt.. Mina ben idag är katastrof stumma!! Jag tänkte ta mig en promenad men ser att det regnar ute och tappade lusten helt och hållet. Plus att odågan min vaknade kl fem i morse.. Men tyckte det va oki att ligga o mysa med mammans hår i en timma. Så då kunde jag halvsova!!


Nu sitter han här på golvet o har gjort i ca en timma o lekt med sig själv.. Men nu börjar han se lite trött och hungrig ut min lilla fis.. Upp o göra frukost!!


Jag ska iaf röra på mig någe idag, Jonas ska pusha mig även idag nere i gymet då jag ska pumpa tuttar och axlar.. oo va jag längtar!!!


Nä puss på er.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards