Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Jenny - 24 mars 2010 21:42

Nu vill jag bara tala om för er hur jävla trött jag är, det riktigt svider i ögonen mina! Jag har inte tagit en endaste tupp lur idag på dagen o natten sov jag ju typ inte en blund! Men jag tog iaf promenaden idag från danvikstrand till odenplan!!! 


härligt va det i solsken o utan vagn.. men fan man känner sig tom utan vagnen nu när man är van rallyförare.. Jag kommer i håg den allra första gången jag skulle ut med vagnen själv. Jag började gråta och kände mig som ett jävla missfoster. Som om att alla tittade på mig o såg att jag va en ovan bebis mamma som va alldeles för rund för mitt egna bästa!!


Nä nu ska jag gå och sova .. för det gör verkligen ont i mina ögon!!


Puss på er

Av Jenny - 24 mars 2010 09:00

för både mig och odågan idag! Jag ska fortfarande ta mig en promenad till odenplan för att bli fin i håret. Jag ska sitta där hos fina flickan alldeles svettig men va gör man inte för att bränna fettet som sitter där och dallrar fortfarande???!!!


Odågan, jag ska berätta va han ska ha för sig. För det första så ligger han o vilar ögonen nu i mammans och pappans säng. Sen när han vaknar ja då ska han vara med sin farfar. Jag vet inte riktigt va de två ska hitt på men med farfar är det alltid nå bus iaf!! Kylmäkorpi skulle ju ändå ha hjälpt mig med han hos frissan. men det är lite skönare att få vara där utan han.. liksom bara bry mig om mig själv. Trött är jag.. det svider i mina ögon för att jag är så trött!! MEN jag skiter i .. det är fint väder, solen lyser o jag ska UT OCH GÅ!!


Angående budgivningen så tror jag att vi ger oss nu... det blir för dyrt för just den lägenheten.. Men nu har jag spanat in en annan som t o m har en stoor terass där man kan sola, leka och helt enkelt bara må bra. så fortsätt hålla tummarna.. Mitt mission är att ha en lägenhet innan sommaren kommer!!!! 


Jaja nu får ni ha det så bra så länge. så hörs vi .. puss

Av Jenny - 24 mars 2010 06:55

av proteiner och nyttigare kakor!! På fredag öppnar Proteinkungens nya butik!!! Läs mer om det här!! Självklart kommer jag och Melvin vara närvarande på lördagen!! Så kom dit och säg hej vet jag.. så kan ni ju se alla bra erbjudande vi kommer att ha.. Med en massa goda saker som man bara vill ha hemma... 


Det kommer bli en kanon dag enligt mig!! Först kommer vi ha det bra på proteinkungen och sen ska jag ut med min finaste Tess!! jonas ska även han ut med sina vänner. En otroligt rolig lördag alltså


Det betyder att ni kommer se mig i mitt bästaste humör så kom dit.. hehe.. puss på er

Av Jenny - 24 mars 2010 06:39

Jepp idag ska jag få gå till frisören och bli fin i håret!!! Det kommer nog ta sin lilla tid då jag inte har varit där på ett tag.. håret ser ut som jag plockat upp det ur soporna liksom!!


Natten va väl oki jag hade svårt att sova bara. Men jonas låg bredvid Melvins säng och tog hand om det praktiska.. mm jag fick ju väcka upp han varje gång när Melvin vakna. haha. MEN jag slapp ju anstränga mig.. sparka extra hårt på smalbenen hans o sen vände jag mig om och försökte somna om!!  Melvin behagade att vakna kl fem idag o sen ligga och rycka mig i håret.. spelade ingen roll om jonas vände han mot sig och mös. NEJ han skulle prompt på mammans hår!!! Usch va jag längtar till att få gå och fixa håret mitt!! 


Jag sitter och funderar om jag ska ta mig en promenad in till stan o bränna lite fett. Anledningen till att jag kanske inte tar denna promenad är för att jag är så jävla jävla trött och kanske tar mig en sov när Melvin ska göra det... Men vi ser ju vad som händer! Imorn och fredag blir det träning iaf. Oj va jag svamlar... men det blir lite lätt så.



Snälla håll för fan tummarna för vi leder fortfarande budgivningen.. håll så jävla hårt ni bara kan fattar ni det!!!!  Tänk om vi kan få oss en egen lägenhet igen.. tänk va härligt i sommar då jag skaha en massa middagsbjudningar.. baka kakor, bullar ja allt sånt där som jag älskar att få göra.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards