Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Jenny - 15 mars 2010 22:47

gick inte lika smidigt till som ditresan! Jo den första timmen va toppen för då sov Melvin o jag satt bara vi vagnen och njöt!

  


sen vaknade han en timma innan vi va framme. Han va gnällig och ville gärna få precis som han ville hela tiden. så jag muta han med smörgås och välling!! Han blev tyst.. haha

  


När vi kom fram till sthlm så träffa vi upp fina Rebecka från göteborg för en lunch.. inne på jensens.. sista jävla gången jag går dit. De vet fan inte va service är. först kommer vi in. ja då är det en tjock kille som tar emot oss. Ser att vi har en bebis som noginte kan sitta själv på en stor stol!! Så han tar med oss till ett bord.. ingen barnstol fick vi inte!!


Jag tar god tid på mig för vi tar av oss kläder o så vidare. men nej han kom inte med ngn stol! Sen kommer en tjej fram, en söt en! Och frågar om vi vill ha en barnstol.. eh ja tack!! De har inte de bästa stolarna på jensens för barn, man sätter fast den på en vanlig stol o så ska den tydligen sitta fast. Men vi fick oss en trasig!!! Vi bad tjockisen om en ny. efter ca tio minuter kom han nog på att vi faktiskt bett om en hel stol o kommer med den!!! vi såg nog inte ett endaste leende på ngn av servitriserna där inne!! Så usch för det stället.. Melvin va nöjd iaf han diggade Rebecka o ville gärna peta i hennes mat.. 


Men han fick av mamma istället plus att han fick smaka choklad mousse.. hm tror ni han gillade det. 

  

mm lite kanske. haha.


väl hemma väntade vi på pappa jonas.. sovandes mm vi va trötta! Sen drog vi iväg mot nacka forum och intog oss en sallad till middag o mös lite granna. Nu ska jag sova för att få vakna kl fem imorn är inte det roligaste!! Så puss på er alla glada

Av Jenny - 15 mars 2010 22:43

har vi faktiskt haft det riktigt mysigt och trevligt! Många tankar i mitt huve har ändrats och allt känns toppen!! Melvin va lite rädd i början för Jenny men det släppte efter si så där, fem minuter!! Sen blev han sig själv, kaxig, gullig, envis och helt oemotståndlig!!! 

Mornarna.. mm han vaknade gärna kl fem denna helg och kunde helt enkelt inte hålla truten utan snackade på som om alla i huset redan va vakna!!! Så det har varit två långa dagar men härliga!


Mysa med faster på morran va härligt!

  

när vi igår tog oss en promenad så va det rätt kallt ute, vantar till Melvin är inge jag äger faktiskt så hanfick låna Jennys vantar.. Stora.. haha nej absolut inte.

  

Men han gillade de!! 

Hela lördagen hade vi fullt upp med vårt! vi stack till ica maxi och inhandla middagen och lunchen. vi tog oss även en sväng förbi ikea och köpte en stol som Melvin kan ha där.. det är skit jobbigt att INTE ha en stol när han är med!! För han vill ju gärna sitta me när man äter o så vidare, lättare att få i han hans mat oxå!! 


Tacos fick vi till middag o det tyckte Melvin va smaskens!! Puss

Av Jenny - 15 mars 2010 22:37

till Linköping gick som sagt hur bra som helst! vi hade oss ett alldeles eget bord med fyra stolar som vi lekte rövare !så jag Men väntan innan tåget kom va väldigt lång plus att jag stod där mitt inne i centralen med min bebis och kom på att jag glömt, plånboken hemma!!! Alltså jag lyckas alltid, tur att man har en arbetande karl som va i krokarna. Jonas fick alltså komma förbi centralen med pengar åt mamma och son!! 


Melvin tyckte mycket om att klättra på stolarna och klappa på fönstret.. Det satt en farbror precis bakom oss.. hm han  flyttade bort några steg.. jävla gubbe.

  

trött efter lång väntan på tåg.

  

   

Melvin har alltid tyckt om sina klossar men inte försn i lördags på tåget kom han på hur man kunde använda de!! O tro mig att han blev arg när han inte lyckades få i den röda i den gula.. kollade på mig och skrek!! ville alltså att jag skulle hjälpa till, men jag höll mig och lät han testa själv!!! Han klarade det och vi klappade händerna!! 


puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards