Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Jenny - 29 mars 2010 20:44

Efter mycket om o men o velande, lämnade jag odågan hos Alan för att själv sticka ner till källaren för att köra armar. Det gick bra o jag fick bra kontakt. Efteråt cyklade jag en kvart!


Idag när jag kollade lite på tv så va Melvin i köket och lekte. Han rätt så tyst o han brukar faktiskt inte vara tyst han brukar prata.. Men inte nu. Så jag smög mig bak för att se va han hade för sig.. mm jag låter bilderna tala för sig själva

  

  

Blåbärs smet!!!


Alla har alltid sagt åt mig att när Melvin väl börjar röra sig framåt och uppåt kommer jag vilja ha tillbaka sov tiden. Men vet ni.. nej det vill jag inte. Jag trivs bra med detta här!! Eftersom jag själv har en massa energi som behöver ta vägen ngnstans!!! 


Nu är vi allihopa här hemma o trängs i soffor o fåtöljer framför tvn!! Om det vi tittar på är intressant? Nej inte så värst men jag har ju min darling i knät så det gör inte så mycket.


Nu är iaf våran teutonia på verkstaden så vi får se va de säger den är absolut inte trasig men den har liksom tiltat snett ett tag o det kan jag tala om för er är jävligt irreterande.


Det jobbiga va ju att de inte hade någon lånevagn. ja vi har den nya men jag är lite lite rädd då Melvin inte suttit framåtvänd förut. O så måste jag börja jätte hårt i början. Det känns väl så där. Men vi får se hur lång tid vagnen är inne!! Förhoppningsvis inte alltför många dagar. Nej puss på er

Av Jenny - 29 mars 2010 17:21

Vagn. Jag gillade den gröna när jag och Lovisa va o kollade vagnar. Hon ville ha en svart men jag är en grön och brun älskare!! 

Men det va som sagt inte jag som va med och bestämde.. så tur att det inte bidde den rosa. haha

  

Melvin gillade den verkligen!! Han ville helst inte gå ut ur vagnen men fan han kan inte sitta där hela dagen. Nä nu har vi plockat upp en massa matvaror för att jag ska sticka ner nu till gymet.. 


Ojda.. jag måste damsuga lite. Farfar vällte ut blomman så all jord kom på golvet haha.. puss på er

Av Jenny - 29 mars 2010 16:18

måste vara söt när man sover?

   

Bara man sover toppen great!! Nappen är inte mammans eller pappans val så ni vet det där ute!!


Efter Melvins två timmars sömn tog vi oss ut på upptäcksfärd efter en vagn! Vi vill ha en lite mindre o lättare vagn som man kan ha i gallerior o så vidare. När jag och Lovisa va ute på en sån upptäcksfärd en vacker dag i februari åt Sixten. Så fastnade vi båda för en vagn. Eller jag för en annan men har fått lite feedback om att den inte va så toppen!


Så vi ville gärna ha Sixtens vagn. så idag åkte vi mot babyproffsen med gudfar Alan. För han vill gärna köpa en.. Jag kan säga så här. Hade inte jag följt med till affären hade det blivit denna vagn

  

Ja det ska vara genus o skit. Men alltså nej jag diggar helt enkelt inte färgen. O det hade inte spelat ngn roll om Melvin varit flicka.. Men erkänn han är rätt söt där sin rosa vagn haha. Men det va den enda de hade i denna butik.. Fattar inte att de int har fler av en sån bra vagn!! 


Melvin sket ner sig och blev trött så vi blev avsläppta hemma o de andra fortsatte jakten vidare mot Haninge.. mm de va tvungna att åka till haninge för att handla vagnen.. Men snart kommer de hem så vi får se den vackra braiga vagnen som inte tar allt för mycket plats.. 


Jag själv har tagit ett litet mellan mål som bestod av kesella och bär. För att jag ska alldeles strax ta mig ner till gymet för lite arm träning. ja jag måste vänta till Alan kommer hem så han kan stanna här uppe med Melvin!!


Nä puss på er..


måste bara säga att jag fatksitk tagit en bulle idag. fan att de blev så goda.. mammor ni missade något kladdigt där.. hehe. kram på er

Av Jenny - 29 mars 2010 10:08

Ja som jag berättade bestämde jag och Tess oss för att gå ut och dansa! Vi började kvällen hemma hos henne och M! Musik va någe vi lyssnade på och vi blev helt till oss av all jävla grym musik!! haha. Jag satt mest framför datan o letade fram gamla låtar som man blir alldeles blöt i trosan av.

   vi hade det hur mysigt som helst där borta i Täby! När jag kom innanför dörren gick jag rakt in i en riktigt jävla skönhet, den skönheten heter Tess!! Hon va verkligen bedårande!! 

   

Om ni uppmärksammar hur röd jag va i ansiktet kan jag meddela er att jagy svettades. Fy fan va jag svettades, jag fick t o m rumpsvett! Tess blev lite orolig o trodde jag typ skulle svimma eller ngt. haha nej det måste varit musiken o att jag blev helt till mig. 

  

Hahahhah för vem fan skulle inte svettas av att röra sig så där hela tiden!! Till slut blev klockan så mycket så vi ringde på en taxi som tog oss mot stan. Vi hade inte ritkigt bestämt oss för vart vi skulle men vi va både överens om att det absolut inte skulle bli stureplan! Vi är jufan inga stureplans människor.. 


Men jag kan ju tala om för er att vi hamnade på stureplan haha som de töntar vi är. Vi gick förbi east där en gammal vän till mig stod vakt så vi gick in för att ta  oss en varsin drink innan vi fortsatte vidare!  Vi va iaf både överens om att vi ville dansa så taket ramla av. 


Det blev till kriminalitet(solidaritet) där de har sån jävla grym musik!! Nu får ni en liten bildbomb.. jag kan ju inte riktigt lova att ni inte kommer bli rädda för vissa bilder. Jag ärju som jag är o ja jag är inte jätte bra på att vara seriös alla gånger när kameran kommer fram.. Men jag bjuder på det o så kanske ni får er ett skratt denna måndag morron!

            

Jag måste bara meddela er att rynkorna i pannan är något jag är född med. De finns där bara o tro mig jag kan göra massa roliga grimaser på grund av detta haha. 


  

hon är ju bara för trevlig vissa gånger.

  

Alltså er ni hur tuff jag är hahahaha.. Hahah men jag härmade lite andra människor där inne som inte såg ritkigt kloka ut!

   Självklart bidde det lite hångel dä rinne. Men jag undrar nu när jag ser flickans min.. Luktar jag äckligt eller va det mina frasiga läppar som gjorde det. mohaha

   Bedårande va hon iaf.

Jag försökte få ett likadant kort där även jag skulle se bedårande ut. Tror ni jag lyckades..

  

Inte riktigt va!! Men hallå jag försökte iaf.

Efter några timmar där inne så började det svida. Herregud va det sved.. ja mina fötter!! Det va ett tag sen nu jag hade mina stövlar.. 

   Det gjorde jävulskt ont. Men vi fortsatte att dansa en stund till Sen fick jag nog o vi gick och satte oss! Men musiken blev för bra o vi ställde oss upp igen. Men sen.. shit.. det slog till jag trodde hela fotsulan hade glidit av då det sved så in i norden!!


Vi hämtade ut våra jackor o ville hem!! Vi hittade en parkbänk där vi satte oss i vilade fötterna en stund. Denna stund blev ett tag då vi fick vänta på jonas en timma!!!! Men vi satt bra där.. då vi inte kunde röra oss. Nej vi fick ladda för att kunna gå till bilen på andra sidan vägen. fötterna gjorde ont oki! 


vi hade en super rolig, mysig och trevlig kväll/natt som vi ska göra om flera gånger!!! Tack tjejen!!! 


Vi skulle egentligen tagit oss en träning igår tillsammans oxå. MEn jag va så jävla trött för min odåga ville vakna sex o jag kom hem fem!!! Så jag stannade hemma medans jonas åkte och träna med Mattias ensam istället!!



Nu ligger jag här o är rätt trött men ska ner till källaren o träna lite! Vagn är inget jag har i dag då jonas tagit med sig våran sneda jävla vagn för lagning!!! Så håll tummarna att vi iaf får oss en låne vagn!! 


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards