Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Jenny - 3 mars 2010 21:30

i huset!! Jag körde kondis i halvtimme sen lite rygg i kondis action!! Det kändes härligt.. absolut är det super tråkigt att träna nere i huset där man är helt ensam!!! Men jag får ha på vilken musik jag vill o hur HÖGT jag vill!!! Viktigt för mig när jag kör kondis.. har jag inte nå musik klarar jag inte av skiten haha..


Men nu är iaf dagens träning avklarad och vi sitter o tittar på fyrannbyggfuskare..hemska hemska männskor säger jag bara!!!!!! 


Jag måste få berätta en sak. Alltså jag har träffat underbara vänner nu under min mammaledighet. Jag har aldrig direkt varit en person som haft många tjej kompisar då jag verkligen hatar alla jävla intriger som kan förekomma bland tjejer.. o all svartsjuka, avundsjuka!!


Men som sagt jag uppskattar alla vänner jag träffat nu. Men nu är det så här, att springa efter folk är inte riktigt min grej!! Det är inte något jaghar lust att göra då jag faktiskt klarar mig utan, det är liksom en bonus stjärna uppe i kanten att jag träffat de jag träffat! Men springa är inte min grej som sagt. vill man inte får det helt enkelt vara. Men man ska inte vara ledsen för det inte!! 


Nä nu ska jag sitta o bara vara!!! Imorn ska jag bege mig mot sumpan där jag ska träffa barnmorskan.. ja. om Melvin håller sig frisk haha.. puss på er


Av Jenny - 3 mars 2010 21:26

efter jobb och träning idag. Så jag och Melvin tog på oss vårt för vi va trötta på att sitta inne, tredje dagen nu för i helvete!! Vi vill ut och träffa människor.. eller iaf ut och få lite frisk luft!! 


Så Jonas fick lufta oss en stund innan middagen. Vi tog oss till barnens hus i nacka där vi ville ha en kudde åt Melvin, men vi hittade ingen som passa. De va för platta allihop! Melvin har ju våran kudde nu.. en gammal en som är lite mjukare och plattare!! Eftersom han är så rosslig är det lite lättare för han att sova lite högre upp! Men vi gav upp och tog oss mot el giganten istället där vi köpte en laddare till våran MAC eftersom den vi hade va trasig. Plus att våran vaio inte fungerar .. så liiiite irreterande har det varit!! Men nu funkar iaf MACen.. jag är inte jätte förtjust i den men det går!!

Inne på barnens hus köpte vi oss ett sällskaps spel så här ska spelas för fullt jeho.. haha. 


Jonas köpte med sig mat hem och jag tog mig mot.....


Av Jenny - 3 mars 2010 11:46

har jag och Melvin haft det mysigt som vanligt. Det sköna med han, peppar peppar är att han faktiskt trivs att sitta där nere på golvet själv och pilla på sina saker, prata och skratta. Kommer det en låt han tycker  om börjar han att digga!! haha han gör det .. Sitter han i knät o det kommer en låt han gillar så ser det ut som han juckar hahahaha. söt han är..


Men mornarna är våra liksom, det är bästa tiden på dygnet för oss två OM han inte varit för jävlig på natten!

    

Uppe i soffan med mig satt han och läste i en bok. här på golvet .. hm det ser ut som han håller på o pruttar när han sitter med rumpan i vädret haha.


Jag ska snart gå och väcka odågan för att sen göra lunch åt oss båda. Sen tänkte jag bege mig till gymet i huset då jag inte hinner till sats idag. För vi ska på ett mission, köpa laddare till macen och en kudde till Melvin!! En större kudde.. ingen platt mer!! Så vi får se hur det går för oss..


Nä nu vill jag att matvarorna ska komma så jag kan börja packa upp.. Puss på er där ute

Av Jenny - 3 mars 2010 11:28

mm det va ett tag sen. Det har inte hänt så mycket med kroppen sen sist ändå! Jag har väl tappat lite grann. Men nu är det stelheten det gäller, jag måste alltså blir hårdare i kroppen. TA bort allt daller! men jag är på väg. Kör så gott jag kan.

    


Sola.. ja jag väntar till sommaren haha

Av Jenny - 3 mars 2010 06:38

kunde ha blivit helt jävla underbar för mig. För jonas tog den och jag fick sova i ett annat rum. MEN helvete jag kunde inte sova.. jag kunde verkligen inte. Jag somnade väl vi halv två och vaknade halv sex. Jag låg och tänkte på framtiden. när vi ska få egen lägenhet. Jobb.. ja jag måste ha ett jobb!! Jag tänkte alltså på det mesta.. Så idag när melvin ska sova sin förmiddagslur ja då hänger jag me och vilar ögonen lite granna kan jag tala om!



Sen blir det väl ngn sorts träning för mig. Vet inte riktigt om jag kommer till gymet eller omd et blir här nere i huset. Men nåt blir det iaf! Mellan kl 1-3 måste jag sitta i lägenheten iaf. För vet ni vad. Jag har handlat.. haha..


Vi har inte haft tid att åka och storhandla.. vi har liksom spenderat tiden på roligare saker. Så igår satt jag framför datan och beställde från mathem. Jag beställde det vi behövde liksom. Oki jag glömde några saker men det va för jag fick kramp i tummen av att sitta och hålla hårt i skärmen så skiten skulle fungera!!


MEn idag får vi massa mat och skit hem till dörren. Det kostade bara 85kr för leverans och det är väl va det kostar att ta bilen ändå!! Så vi får se om jag blir nöjd med varorna!!!


Nu ska odågan få sin frukost o sen hoppas jag att han blir trött lite tidigare än vanligt så jag får sova lite.


Han är piggare idag och inte alls lika varm o snorig.. Så håll tummarna att han är frisk i helgen.. jeho. puss pus spuss

Av Jenny - 3 mars 2010 06:33

Alltså jag älskar verkligen det där passet! Hårt som fan kör man.. alla i rummet är på bristningsgränsen men ändå är alla så glada att de är där!!! Innan passet står många o väntar på att få komma med.. ja jag tror det va 17 st i kö/reserv igår!!! Förstår ni då att Lovisa är populär!!


Igår va jag helt jävla död och slut ville gå ut ur rummet flera gånger. MEN jag körde hårdare igår än de andra gångerna, jag orkade mer!! Det kändes häärligt kan jag tala om. Passets upplägg kan ni läsa HÄR


Jag tror jag talar för alla inne i rummet att när Lovisa faktiskt missade en övning igår blev vi rätt lättade då jag tror vi allihop körde hårdare än ngn annan gång!! Haha ja Lovisa du missade den sista... jeho. haha nu blir det väl straffpoäng till nästa gång men det gör inte nåt!!!



Lovisa är en härlig, underbar, gullig person men där inne blir hon som förbytt. Denna gång va vi ganska många av hennes vänner som deltog så honv alite snällare, log faktiskt t o m.. o tro mig.. det har hon inte gjort de andra gångerna haha.. Nej du är grym..


inne i tjejernas så pratar flickorna om både lovisa och passet!!! Helt slut är de allihop men alla vill komma tillbaka!!


Tack för ett bra pass tjejen..


puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards