Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Jenny - 13 mars 2010 10:40

på min sköt väska och vill ha en ny. Ingen annan som är sugen på denna?! Haha man kanske kan byt låna ett tag. hha


Nej då jag ska se till att jag får mig en ny väska. o sen är jag lite sugen på en ny vagn. Denna jag har är helt jävla underbar oki kanske inte nu under vintern. Men då harjag fått lite träning samtidigt jag varit ute. Men på vår och sommar. herregud när man tar sig sin promenad så riktigt flyger man fram haha..


Men jag är en person som tröttnar fort på saker och ting så jag vill ha lite nytt nu. Samma sak med möbler jag vill gärna byta stil rätt ofta. ahha ja vi får se hur allt detta slutar.. men väskan ska jag ha ny iaf rätt snart!! För dennaär jag trött på

  

Av Jenny - 13 mars 2010 10:27

gick jag upp för att ta hand om odågan min! Han behövde ta sig ett bad få i sig lite välling för att sen gå och vila lite! Så jag får packa ifred. Eller även om han hade varit vaken hade det inte varit nå problem att packa för jag har fan en duktig odåga!!!! 

Det är han o jag liksom

  

detta är innan badet, haha det syns nästan!! 

Nä nu ska jag sätta igång att packa lite kläder o skit så vi kan sen ta tåget mot linköping o bara ta det lungt!!! 


Puss på er.. förresten så har nog faster Jenny data så det blir   nog lite bloggande ändå!! Träning.. mm yeah right.. haha.. Rygg är det som står på schemat i morn..

Av Jenny - 13 mars 2010 10:22

Igår kväll bidde det ingen träning då Jonas kom hem efter kl nio på kvällen o jag är inte en person som gillar att träna så sent!! Då har man ju hunnit blivit trött och seg. Så jag tog mig en spelkväll på datan istället. 


Men i natt kom även farfar hem efter enveckas resande. Så i morse efter allas frukost så va det jag som tog på mig mina tränings kläder och tog hissen ner till källaren där jag körde mina små klena ben!!


Det blev, knäböj, utfall, raka marklyft, benspark för både fram och baksida.  Sen en annan övning för rumpan min.. sköööönt och skakigt efter ett tag!!!! Efter så körde jag crossen ca tio minuter för att pumpa bort mjölksyran jag tog till mig!!! Jippi

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards