Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Jenny - 12 mars 2010 16:06

Jepp nu har jag bokat och betalat biljetter till tåget som går mot Linköping! Jonas har jouren så jag tänkte att jag och odågan ska hitta på nåt skoj tillsammans!! jippi!!


Så vi ska dit och hälsa på faster Jenny. Hon och Melvin tycker om varandra men ses inte så ofta o när de väl ses är det här i sthlm och som den klädtokiga tjej Jenny är vill hon ju såklart shoppa.. Då blir det inte så mycket umgänge med mellan. så nu tog jag tag i saken och drar till henne istället!


Jag hinner nog träna imorn innan tåget drar och på söndag tänkte jag lämna odågan sjläv med faster och Anders så kan jag dra och träna.. vem vet jag kanske t o m lägger mig sälv på ett mysig hotell!!! Nä nu ska jag duscha av mig lite svett. sen börja laga maten för att sen sticka och träna. OM Jonas inte får nå jobb innan han kommer hem!!! 


Puss på er 

Av Jenny - 12 mars 2010 11:13

Mm jag satt här o lekte lite med min odåga och rätt va det va så hittade jag ett gammalt usb minne!!!


Jag säger bara herregud va skoj jag har haft o jag har varit fin!!! Men här får ni delta lite i mina minnen!

      

Både Maija och Magda har varit och hälsat på mig i götet! Om vi har haft skoj.. skojar ni eller vi ägde hha.. Bilden på mig och Maija är en dagen efter bild haha. Men vilka minnen!!!!


Ni som undrar vem min Katarina Babic är .. ja här kommer hon

       

Jepp sista bilden är i hennes gamla snea lägenhet.. där vi dansade och hade skoj hur ofta som helst!! 


Mondagbar kryssningar är något jag ofta åkt på men det är en som jag minns speciellt mycket. Det är den jag träffade jonas på för första gången!

    

Förstå ni att jag föll direkt jag såg han eller. Fast helt ärligt så va det andra dagen jag föll.. Första dagen tyckte jag han va en tönt då han inte hjälpte mig och Maija .Det va en jobbig kille som vi till slut fick kasta iväg för han inte ville lämna oss iväg. Jonas ja han stod bara och glodde o undra om han va jobbig haha..


Sen tog det ett tag innan vi sågs igen efter den där kryssen. Men bilder från första sommaren vi träffades igen kommer här. Men det är på mig och mina vänner! Amina du är oxå med. haha kommer du ihåg kvällen

      

ser ni vilken stuns jag hade i rumpan mmm me llike


sen är det såklart jag och Maija igen som helt enkelt bara gäller.

   Hon lyckades precis stppa glassen i ansiktet på mig när jag skulle fota.. haha. puss puss

Av Jenny - 12 mars 2010 10:55

igår blev det faktiskt träning. Så fort Jonas kom hem stack jag ner till gymet här nere i källaren. Körde bröst axlar, utan vila och efter blev det 20 crosstraining. Så jävla härligt. 


Nu på morran så tog jag mig en förbränning innan frukost. Det bidde 20 minuter. 10 min på Crossen. hade tänkt köra 20 där. MEN min fis har ju som sagt börjat krypa o nu va mina fötter väldigt intressanta så han skulle till crossen hela tiden. Efter tio minuter tog jag han i famnen och satte i gång att cykla med han sittandes på styret o ibland i knät. Det blev i 11 minuter! Tungt som fan med en 12kg klump i knät!! haha men härligt. Med grym musik i högtalarna.


Sen körde jag lite bäcken träning och rump träning. När jonte kommer hem sticker jag ner och kör rygg. jippi.. puss på er

Av Jenny - 12 mars 2010 07:38

blev glad när jag bytte till låten RUN.. ser ni hans leende och vick på rumpan. haha

Av Jenny - 12 mars 2010 06:59


Tänk dig oss två, i din gamla lägenhet. Efter en varsin redbull och jobb.. Så sätter vi igång stereon!! 

och lyssnar på denna!!!! Nu ska jag tala om för er där ute. Att katta från götet javi två har haft det roligt tillsammans. Denna låt.. vi hade varit och jobbat, druckit oss en varsin redbull som vi typ va beroende av på den tiden. Sen gick vi hem och lyssnade på denna. Vi hoppade, dansade och bara mådde allmänt bra. Jag sitter här med kli i kroppen av att börja springa. Jag älskar denna låt. När det går trögt på förbränningen kan jag sätta om den flera gånger haha.. 


sen har jag en till låt som jag bara älskar. Den har jag minnen av från min och jonas första sommar tillsammans ute på havet med båten våran. Mmm det är våran båt delad med svärfar. Ingen annans även om man ibland kan tro det... 

Kan man bli annat än glad av dessa låtar!!! Haha jag vill springa ner nu och köra lite.. men jag måste ge fisen lite frukost först! Puss på er

Av Jenny - 12 mars 2010 06:57

Idag vaknade vi upp pigga och glada kl 6!! Men så sittter jag här och kollar ut över vattnet borta i Danvikstrand!!! Det SNÖAR... inte lite heller det är storm!!! Så även om vi är glada, pigga och alerta så blir det en inne dag!!!! MEN jag ska ta mig en liten förbränning efter Melvins frukost!! 


För som jag skrivit tidigare jag ska köra nu i tre veckor.. eller det blir tre och en halv då jag började igår.!!! Om det är någon som faktiskt vill sig ut i detta väder så är ni välkomna hit på lunch!!


Jag kan göra torsk med citron sås och potatis.. mmmmm haha. puss på er.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards