Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Jenny - 4 mars 2010 22:42

säger jag, nja om.. den va väl så där!! Trodde den skulle vara roligare. Men den gick ju att kolla på.. det började klia lite i benen och jag va tvungen att byta plats tre gånger, mm så är det att ha lite för mycket energi! Blir det för långtråkigt kan jag få lite lätt panik o inte kunna sitta still..Hoppas inte Melvin kommer lida av det.. haha.


Jag ska få sova i ett annat rum idag.. mmmm nice sovning hela natten oki jag vaknar ändå av Melvin men jag kan somna om för jag vet att Jonas fixar allt där inne med odågan!!


Imorn är det fredag och jag har tid hos tandläkaren kl ett. MEn jag har fan inte någon som kan hjälpa mig med  melvin så det blir nog avbokning för min del!! Jonas kanske kan komma och hålla sin son sällskap medan ngn rotar i min mun. Men det är bara kanske... o det kan jag juinte gärna tala om för tandis.. Så som sagt, det blir nog avbokning!! Tråkigt nu när jag äntligen tagit tummen ur och tagit mig till tandis!!


Jaja det ordnar sig alltid.. frissan är ett ställe jag bara måste besöka oxå!!


Godnatt på er så hörs vi en annan gång.. puss

Av Jenny - 4 mars 2010 20:30

bestod av klyftisar och köttfärsbiffar hur jävla goda som helst!! 

   Nu har Melvin somnat.. han har börjat somna lite senare än vanligt den sista veckan.. men ändå vaknat tidigare.. hm katastrof haha. Nej då han är super duktig


Nu blir det bröllopsfotografen och mys här hemma... puss och godnatt

Av Jenny - 4 mars 2010 19:04

vilodag idag! O så kör jag på fredag till söndag istället! kan vara rätt skönt o ha en myskväll med odågan! Han är lite knäpp.. jag står och steker mina goda köttfärs biffar o han sitter här på golvet med migo pratar.. herregud va han pratar o gestikulerar... händerna flyger och far uppe i luften. Jag satte mig ner o skulle leka lite med han men nej det gick inte. Han ville sitta själv...


Sen när jonte myra kommer hem blir det lite mys o film tror jag.. vi får se vilken film det blir... en bra iaf...!! Skönt att ha lite egen tid utan farfar 


Puss puss

Av Jenny - 4 mars 2010 18:04

blev ju helt fantastisk till slut! Jag ringde min alldeles egna Magda! Magda och jag har känt varandra ett bra tag o ibland ses vi ibland inte. Oavsett om vi ses eller inte så tycker vi alltid om varandra!! Nu va det nog ett halvår sen sist o det va lite lite för lång tid tyckte vi båda.


Hon va ledig från jobbet och tyckte vi skulle synas i Sickla. haha. ja mitt nya favvoställe, men där jobbar även snygga evelina som fyller år idag så vi passade på att gå dit och gratta lilltösen!! jag magda och Melvin satte oss på espresso house o fikade lite plus pratade om allt vi varit med om o inte varit med om detta halvår. herrrgud va vi båda missat en massa hemligheter!! 


Melvin blev begeistrad.. precis som han blir i Tess.. JA helt otroligt säger jag .. Han blev typ kär i magda. Men ajg tror jag vet varför!!


  

För hon är nog det vackraste jag sett!!! 

     o det har hon alltid varit. Jag känner nog ingen som tar henne i att vara vacker/söt!! Melvin han ville gärna hångla lite.. 


Vi va väl där i ca två timmar innan det va dags o bege sig hemåt för Melvin blev trött o ville gärna somna i vagnene hah atrodde jag ja! Men jag fick han till slut att somna iaf o då sov han 1.5timma Nice.. 


väl hemma satte vi oss i soffan o mös lite han och jag. så där som bara vi kan

    

Jag älskar när han kramar mig så där.. det är såå mysigt. ursäkta bilderna men det gick inte att rotera de i datan så jag gjorde det här i bloggen o det blev lite knas.. hehe


Nu ska Melvin få sin middag jag sitter och funderar på om jag ska ta mig ner till gymet i källaren. Jonas är på ett hemligt möte o farfar har åkt till gammelfarmor då hon är dålig. Så barnpassning har jag inte alltså är enda alternativet till träning källaren. Men vi får se hur jag känner för det om en stund..


Jag behöver så jävla lite för att bli nöjd. O nu är jag hur jävla nöjd som helst. Magda tack för en underbar dag o vi ses nästa vecka igen!!!


puss på er

Av Jenny - 4 mars 2010 17:57

umgås vi mest med min sida av familjen! moster o kusin, gammel mormor och moster. Denna gång vi va där så fyllde kjelle kriminell 30 år och det firades med smörgåstårta! Har tyvärr inte ngn bild på denna vackra tårta som min syster jobbade hårt med. Bild på födelsedagsbarnet har jag absolut men jag tror inte han uppskattar att vara med i min blogg! så ni får fantisera om hur han ser ut. En lång snubbe inte för smal  inte för tjock och röd hårig! Kallas alltså kjelle kriminell. 


Men jag tog ju absolut kort på odågan och terroristen!!

  

Melvin fick inte smaka bulle MEN han fick smaka mosters hallongrottor och de älskade han kan jag tala om. De va dock lite smuliga och min pedantiska syster tyckte då att det va lite jobbigt. För smulorna hamnade över hela vardagsrummet.. hehe.. Men Linda de va fan goda!!!

  

Marlon sa att han drömmer om att bli en gitarrist så han och fastern hans ställde sig och testa om han hade någon talang.. o självklart hade han det. Jag ställde mig och sjöng hehe. Fastern har jag oxå kort på men hennes efternamn är oxå nåt med kriminell så jag vet inte om hon uppskattar det hon heller.. hehe..


När vi är i tyresö är det iaf alltid nåt som händer och Marlon är oftast den som gör dagen så att säga!! 

   sådan moster sådan systerson. Vet inte vem som lärt han men så fort kameran kommer fram vill han gärna göra ngn grimas... hm.. undra vem!! 

   Här är hunden som bor hos mormorn min på dagarna. En energis söt liten vovve som behöver mer uppmärksamhet än va jag behöver.. då kan ni tänka er.. haha.


Melvin älskar att ha henne nära men är rätt hårdhänt så Jag ser helst att hon inte är i samma rum som Melvin oavsett hur snäll hon än är.. så ska ju inte Melvin göra henne barnilsk. 


Ja så har vi det i Tyresö .. hur bra som helst!!

Av Jenny - 4 mars 2010 08:32

dissade oss idag! Inte för att Melvin är sjuk utan för att han varit sjuk, hon tyckte han kunde få vila idag o komma en annan dag istället! Så nu är vi lediga o jag har inte nåt för mig. Jag ska sova lite med Melvin nu snart sen tar jag mig väl till Sickla för lite ja inte fan vet jag. Men nåt iaf.. eller så tar jag mig en promenad till stan! Inomhus ska jag inte stanna denna dag iaf!!! Jag vägrar kan jag tala om!!!


Melvin kan komma framåt nu.. jeho jag såg det igår och blev helt jävla överlycklig.. Det börjar hända grejjer nu kompis!! Han sitter på ena benet det andra är på knät o så knuffar han sig framåt!!!! Han är som mor sin.. jag tog mig oxå fram på rumpan!!!! Stolt blir jag och mindre o mindre orolig över att han är så sen!!! Jippi jeho!! Haha. Nu vaknade farfar upp o Melvin lyser upp varje gång han bara hör hans röst!!!!! det är jätte skoj att se o hur mysigt som helst. Men jag längtar ändå efetr ett eget boende.. för mina kläder är helt jävla katastrof.. de som behöver hängas upp gör inte det o så vidare!! Jag går runt isamma kläder hela dagarna långa ja jag tvättar ju de emellanåt!! Det tråkiga är att jag går runt i tränings kläder hela tiden o hur jävla skoj är det. Man vill ju känna sig fin ibland!!! Mendet kommer väl det me..


På söndag är det lite visningar på G så vi får se vad som händer. Tre i årsta och två i nacka!! Sen ska vi hem till min finaste finaste Tess o hennes M! Vi ska dit och mysa lite granna! Nej nu ska jag gå och lägga Melvin och mig själv för fan... mohaha..


Jaja men är det någon som har tråkigt och vill hitta på nåt från tolv tiden.. säg till jag kommer direkt. haha. puss på er där ute

  

Melvin fick bada så här på morran då vi båda fick äcklig äcklig strömming över oss!! Det luktade as om oss!!!! Han älskar att bada och åker kana i badkaret.. man får knappt ta upp han då börjar han att skrika!! min sötfis

Av Jenny - 4 mars 2010 06:51

på morran är tydligen en ny tid för odågan han ska upp o hoppa!!! Ja nu äter han inte på natten. MEN helt ärligt, jag ger han hellre en flaska kl fyra på natten och sen sover till halv sju-halv åtta!! Än att inte ge han o sen gå upp halv sex!! MAn är inte ritkgit sig själv halv sex på morran.


Ja jag vet att det är folk där ute som jobbar o går upp då. Men jag jobbar inte o jag vill itne gå upp då oki!!! Det värsta är att Melvin är trött men han vaknar upp lite lätt och kommer ihåg att han kan sätta sig upp själv. Så han sätter sig upp med halvt öppna ögon o bara sitter där!! Han leker inte, pratar inte utan bara sitter. Han är altså trött så jag försöker lägga han ner och ner kommer han hur lätt som helst. Men väl nere på kudden ja då spänner han hela kroppen ger ifrån sig ett argt morr o sen sätter sig upp igen och sitter där!!


Jag försöker då sova vidare för han klarar sig själv ett litet tag.. Nej dåbörjar hanslå på min kropp eller på jonas. Han brukar ta varannan dag!! Eller så sätter han sig och skiter. Idag valde han det sista.. Men jonas tog han och gick upp för att byta blöja så jag fick sova i ca en kvart till.


Nu sitter vi och tittar på the vocie. Jag är så trött att att det svider i mina ögon sova sen när han ska sova kan jag inte heller då vi måste ta oss mot sumpan o träffa barnmorskan Birgitta!!! Det är det som är så jobbigt. När han ska sova sin förmiddagslur.. ja jag kan alltid sova med han men då fastnar jag här hemma o gör ingenting sen på dagen.. jaja det ordnar sig till det bättre en annan dag



Nu sitter han och diggar musiken och klappar händerna haha.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards