Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Jenny - 18 mars 2010 21:14

blev mina klena ben!! Jonas hängde me ner till gymet här nere i källaren o pusha på mig ordentligt!! så jag blev helt snurrig i skan.. men shit va bra det gick!!! Jag körde på o svettades bort all jävla skit!!! Fan va skönt!!!!


Det blev knäböj, utfall, raka marklyft, en övning jag inte vet va den heter.. men rumpa, benspark, och steg upp på hög bänk med hantlar i händerna.. jag dog!!!!


Av Jenny - 18 mars 2010 21:10

så fick jag typ tvinga Jonas att vi skulle ta oss till ica maxi. Nu är det så här att det tar ca fem minuter att GÅ dit från tandläkaren!! Så till slut fick jag min vilja igenom o vi dit för att handla inför veckan! Melvin sitter i kundvagnen o tycker det är toppen great!


här försöker jag få lite kontakt med han o att han ska visa va han.. Men han skiter fullständigt i mig o tycker kundvagnen är mer intressant..



Sen gör han sitt bästa o ser gullig ut.. jag tycker han lyckas...

Av Jenny - 18 mars 2010 20:59

har haft oss en helt underbar dag idag!!! vi började dagen med att vakna upp kl fem som jag sa tidigar. Men sen så fick vi oss lite vila i ca en timma... Melvin längre o jag fick väcka upp odågan då vi skulle ta oss mot Sickla!! 


Vi klädde på oss packade på oss allt jävla skit man ska ha med sig, sen tog jag ungen i famnen och väskan på axeln då vi måste ha vagnen på plan 1 och vi bor på plan 7! Men iväg kom vi bussen hann vi med. Allt gick hur smort som helst o lyckliga va vi. hahah ja jag är fan på bra humör idag och ingen jävel kan ändra på det!! 


Men väl framme i Sickla träffade vi upp Therese och hennes Max! vi tog oss en lunch medans ungarna.. läs MAX pratade!! Alltså jag är van att Melvin är den som håller låda o aldrig är tyst. Men denna gång satt han bara där och tittade med öppen mun. han tittade på Max eftersom han själv inte fick en syl i vädret. haha. Det är min grej o jag gillar det! Äntligen en till bebbe som vågar ta för sig.. BRA DÄR!! Men när vi släppte ner de på golvet ja då va det Melvin som blev tuff o inte kunde vara tyst.. Så han fick prata han me. haha..


Jag och Therese pratade om massa skoj.... avreagera oss lite o klagade.. ja ni vet så där som bara vi mammor kan göra!! Tack för en bra dag tjejen!! 


Sen tog jag mig mot tandläkaren då jag skulle rotfylla min tand.. jag va nervös o orolig!! Jonas skulle möta upp mig.. försent?? nej varför tror ni att han kom försent?? Men in kom jag och jag kan säga så här.. Jag SLAPP rotfylla.. mina tänder såg jätte fina ut.. bra rengjorda!! jipppi..


puss på er

Av Jenny - 18 mars 2010 18:51

inom mig vissa gånger kommer aldrig försvinna, hur mycket jag än försöker kommer jag alltid känna så här!! Just för att allt fick gå för långt. Det jag känner är äckel känslor. riktiga äckel känslor!! Förstår inte vissa saker och kommer nog aldrig göra det!!


Men som sagt jag tänker sluta försöka känna på annorlunda sätt helt och hållet och bara bete mig på rätt sätt! Mer behövs inte. Men sen kommer det till andra saker som jag kan tycka är väldigt jobbiga. Jätte jobbiga.. men där kan jag tyvärr inte riktigt bara vara ok.. Det gör ont i magen och bröstet men allt jag kan göra är att titta på .. sjävklart slänga ut en pik där o här!!! Men ändå bara.. titta på!! 


Ja allt kan inte vara så enkelt här i livet helt enkelt.. Men jag är nöjd med mitt beslut att sluta försöka iaf!!! Sen om det andra så kan jag förhindra det så bra jag kan.. men inte alltid!!!


Nu snart är middagen klart, det blir potmos och köttbullar av kocken Jenny..


Men ärligt låt ungen komma till dig... tvinga dig inte på ungen. för ingen unge tycker om det direkt!!!


Jaja puss på er

Av Jenny - 18 mars 2010 07:13

på er där ute!! idag är jag en bättre, gladare och piggare människa!!! Haha igår gick det knappt att snacka med mig. Men såna dagar har man vissa dagar. 


Natten idag har varit bra Jonas fick sova i annat rum o melvin i sängen med mig. Han vaknade såklart upp kl fem. men vi låg o halv sov till kvart över sex. sen gick vi vidare till soffan för lite mera mys! Nu sitter han och leker med dvdn.. det han absolut inte får göra. MEN han rör den faktiskt inte utan han har en leksak som han ska lägga på hyllan sen ta ner sen lägga tillbaka sen ta ner!! mmm det är hans nya lek o den vill han göra överallt. När han sitter i vagnen då är det i skötväskan sakerna ska ner i sen upp sen ner sen upp!!


jaja. igår när jonas kom hem så gjorde vi i ordning oss för att sen ta oss till sjöstaden för en härlig middag. Det blev fyra små rätter för mig. Men fy fan det va faktiskt inte gott, jag har nog inte ätit det på flera flera år.  Men va sugen på lite allt möjligt. usch jag kom iaf ihåg varför jag inte ätit det på ett tag!!!


Nä nu ska jag och odågan äta frukost för att sen ta oss mot Sickla där vi ska träffa upp fina Therese och hennes Max. De kommer ända från Solna för att leka med oss.. Therese är jonas kompis syster som är hur go som helst.. 


Jaja nog om det oxå.. mm svamlar är det jag kan. .men jag är så glad idag haha..nu ska ni få se va Melvin har lärt sig.. kolla då.. kolla..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards