Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Jenny - 14 mars 2010 20:08

Idag tog jag mig ingen morron promenad då odågan ville upp ochhoppa kl fem i morse. Men efter lunch och ikea besök så tjata jag med mig faster Jennys, Anders!


så vi tog på oss vårt pick och pack, stack ner till natelus och körde ryggen! Han va duktig men pratade lite mycket mellan övningarna och under haha så jag fick säga åt han o köra på!!! Men det blev ett lyckat pass o imorn kommer det göra skönt ont!!!!


tänkte köra lite förbränning efter men efter 10 minuter ringde Jenny och berätta att hon och Melvin va utanför och väntade på mig. Så vi tog oss en promenad hem i kylan!!!


Mer om linkan när jag kan visa lite bilder. puss på er

Av Jenny - 14 mars 2010 20:07

Min mobil har tappat bort ditt nr!!!! Så skicka iväg ett mess åt mig så jag kan höra av mig till dig ju!! puss puss

Av Jenny - 14 mars 2010 14:20

till Linköping gick hur jävla bra som helst! Jag har ju en underbar jävla odåga som är så duktig och social!! Precis som mamman sin.. sen är det kanske en sak att när vi är ensamma att han kan vara lite väl envis och bli arg om han inte får bitas eller slåss. haha.!


Men tåg resan gick bra, det va ett köra på tåg så jag behövde heller ingen hjälp på eller av!! Toppen!! Det satt ett par stolarna precis bredvid oss som Melvin flirtade med, hejvilt. Speciellt med killen!! Han tyckte Melvin va otroligt söt.. otroligt oxå. Jag sa  "tack".. sen sa han igen. ja helt jävla otroligt söt!! Ooo va mamman i mig blev stolt! Bilder från tåget kommer när vi är hemma då inte blåtands funktionen riktigt fungerar som den ska här borta!!!


Men åter till detta par nu, de va väl i min och Jonas ålder! Alltså herregud säger jag. ja de va jätte trevliga och gulliga. Men denna tjej.. hon betedde sig som när man va typ 13 och svartsjuk!! Lyssna på detta nu, killens mobil låg på bordet och så fort han fick ett mess blev det som en liten fight om vem som skulle läsa messet först!!


Men hallå bruttan det är din killes mobil du har väl ingenting överhuvudtaget med den att göra (när han ser på mohaha). Men alltså får han ett mess ska väl han läsa det själv o sen ska du sitta där o vara tyst!? Nej hon skulle läsa.. hon vann så klart.. sen satt hon och läste. På hennes min fattade jag att det va entjej kompis. o mycket riktigt det va en tjej som ville låna en madrass bara!!!!


Sen fick han tillbaka sin lur och hon frågade.. "kan jag få läsa dina nya mess"? då tappade jag hakan iaf och bara satt o glodde!!!!!!


Men skoj hade vi och Melvin skötte sig exemplariskt!!!! Håll tummarna att det går lika bra imorn.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards