Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Jenny - 23 mars 2010 21:41

HEMSKT!!!! Men så jävla KUL!!!!! Alltså jag blir bara bättre och bättre för varje gång.. jag kan säga så här.. ja det är jag själv som gört.. Men fan Lovisa du är grym, riktigt jävla grym!!!!! Hon pressar oss så hårt.. jag tror det va tre tjejer som gick ut från passet idag.. Men jag tror att nästa vecka kommer de tillbaka och orkar hela jävla skiten!!! 

  



Vissa övningar är jag lite svag lat   Men jag kör på så jävla hårt jag bara kan!! Med lite jävlar anamma, man blir fan bajsnödig av det passet då man tar i så jävligt.  Fy fan säger jag bara!! Vissa gånger snurrar det i huvet och man ser svarta prickar.. men det är bara att köra på!! Riktigt jävla grymt pass säger jag bara!!! Jag tjoar o tjimmar där inne först för att det är GRYM jävla musik och sen för att pusha alla som finns där inne i rummet.. 



Efteråt kom Jonte myra och hämtade upp mig för lite shopping i ica och sen för att dra oss en varsin sol. Ena solariet tog mina pengar så jag fick ställa mig i ett stå solarium!! Nu är det min favorit kan jag tala om.. det går snabbare och man får bättre färg..


Nu sitter vi här hemma och lyssnar på svärfar när han tjatar.. herregud va han tjatar.. Läget är som det är helt enkelt och inget vi kan göra åt. Vi vill ha en lägenhet o om vi får denna lägenhet blir vi lyckliga. Ja vi hade kunnat lägga tiotusen och hållt på fram till det vi lagt. Men nu la vi ett högre bud för att hoppas få ett slut på budgivningen!! Men det är väl som det ska.. föräldrar ska väl tjata hål i huvet på en.. hehe.. 


Nä nu ska jag gå och ta mig en dusch då jag verkligen stinker!!! Ritkgit jävla stinker

Av Jenny - 23 mars 2010 18:14

Jag sitter här o väntar. vi har ätit oss våran middag, smysat lite framför tvn och självklart läst en bok! Melvin älskar när man läser för honom han sitter verkligen och ler. Vi har en bok om Wille som tycker om att kramas, det är Melvins favorit!! Oo jag blir ju alldeles rörd hehe.. Nu kom farfar hem då ser inte Melvin mig kan jag tala om. Han stack direkt mot farfar oavsett hinder på vägen så kom han fram. nu sitter de framför farfars data och jobbar lite tillsammans!!


Jag tror det är tänder på G i ungens mun då han varit gnällig i två dagar och har lite högre temp nu än vanligt.. 38 ligger den på.. Stackarn.. hoppas natten blir bra annars är det jag som sticker ut till soffan. För imorn ska jag nämligen promenera till odenpland där jag ska bli fin i håret. Min finaste kylmäkorpi ska hjälpa mig med odågan!! Jag har inte träffat kylmäkorpi på ett tag nu o jag kan säga att hon är min tjej hon!! 


Sen när vi är klara där ska hon hämta upp sin prinsessa på dagis och jag ska promenera hemåt för att sen sticka o äta middag på jimmys steakhouse med  moster, syster och mallan brallan!!


Nä nu har jag sån träningslängtan att jag bara svamlar.. så jag ska sluta innan ni somnar här framför datan.. hehe


puss på er

Av Jenny - 23 mars 2010 15:38

o bara väntar.. väntar på att klockan ska gå.. jag vet att man ska ta vara på varje minut man har. Men jag längtar efter att gå och träna bootcamp passet då jag inte körde det förra veckan!! Nej jag är lojal Lovisa o ville inte köra med en annan instruktör.. töntig? Ja det är jag men snälla... låt mig vara det ifred!!


Alltså jag vet inte va det är med mig idag..Men jag är hungrig hela jävla tiden.. alltså riktigt hungrig ochsugen. Så denna tisdag fick bli min ätar dag!! Det är inte så att jag har vräkt i mig.. men det har känts som om att min kropp behöver något.. Ja konstigt känns det iaf. Gravid är jag inte då jag har spiral och niagrafallen är fortfarande på besök!!  Men nåt är det.. Jag ska börja ett kostprogram som min finaste Tess mailat mig. MEN det är lite svårt nu när vi inte har eget hem.. lagar jag mat måste jag laga åt alla andra o så vidare, plats i kyl och frys är inte den samma som om man hade sitt egna liksom!! Men det löser sig.. o snart har vi förhoppningsvis ett eget hem.. Håll era tummar för nu ska jag berätta nåt.. Vi är med i en budgivning.. jippi.. jaghar inte lagt ut lägenheten här då det har betytt otur alla andra gånger!!


Men håll tummarna.. Det är inga mer visningar så jag kanske ska lägga ut skiten ändå.. hm jag får se.. puss på er

Av Jenny - 23 mars 2010 14:38

Det började med att vi stack hemifrån ca kvart över åtta i morse för att bege oss mot rotebro och träffa sjukgymnasten!! Vägen dit gick bra o lilleman somnade när vi kom till centralen!! Phu tänkte jag.. då är han lite utvilad när han ska få göra massa träning!! Jag blev lite orolig när jag väl kom fram då jag inte har det bästa lokal sinne... och jag undrade lite lätt vart jag skulle ta mig så jag kom fram till vårdcentralen!!


Men vi hittade.. tur att jag åkte lite tidigare hemifrån så vi hade nästan en hel halvtimma på oss att hitta!!! Jag fick väcka upp Melvin som genast skulle ner på golvet för att leka med den nyfödda pojken som låg o sov i sin bilstol!! NEJ Melvin låt bebisen vara.. mamman tittade lite oroligt på både mig och Melvin.. Då melvin fnös åt mig och fortsatte framåt!! 


Plus att min son är rätt rosslig  o man kan lätt tro att han är sjuk.. så mamman såg lite lätt panik slagen ut o trodde välj ag va en sån där morsa som inte vågar säga åt bebisen min!! Så jag fick ställa mig upp o ta upp han i famnen.. han spände sig och började fnysa haha.. ja han är kaxig.. Men sen såg han leksakerna så vi satte oss där i stället och började leka!! oj va vi lekte.. jag tittade på klockan och började bli orolig att jag kanske kom i håg fel tid!! klockan gick.. jag blev lite nervös då jag hade en tid hos barnmorskan i sumpan efteråt och hade tittat så jag skulle hinna exakt!!


till slut gick jag in till sjuken och fråga om ja gkommit fel dag.. Nej hon hade missat tiden bara.. hm skoj!! Men väl där inne irummet så fick Melvin leka med en boll han blev lika arg varje gång hontog den ifrån han, för att hon ville att han skulle klättra över hennes knän.. Han travade sig fram och lyckades varje gång!! Men varje gång han gjorde det skrek han efter bollen!! hahah han börjar likna mig kan jag tala oom! Hon sa att han va jätte duktig och att det är lite lite till vi behöver träna upp nu. Hon tycte inte vi behövde komma tillbaka nå mer heller .jippe!!!! 


sen sprang jag till pendeln då vi skulle till nästa tid!! Jaghann.. sen gick jag av i karlberg.. o jag har aldrig bytt pendel o skit förut.. Det står inte heller VART man ska ta pendeln som går mot sumpan. så jag stod där snällt o vänta.. Sen ser jag att det plingar på andra spåret.. mot bålsta.. FITTA tänkte jag!! Jag hinner aldrig.. Jag är livrädd för att ta rulltrappan med vagnen men tänkte faktiskt göra det då nästa tåg skulle gå .. EFTER våran tid!! Men helvetes rulltrappan va trasig.. hiss.. vart fan är hissen.. Jag hittade den till slut.. men missa skit tåget!! Jag hoppade på nästa för att kanske bara av att se gullig ut få komma en halvtimma försent. hihi.. jag fick det!! Melvin hade växt, han va stor pojke. Han va tydligen pigg och gla oxå.. sen sa hon.. men du verkar oxå pigg och gla.. ja jag har lite överskottsenergi... hon trodde melvin fått det efter mig.. mohahah!!


Nu äntligen är vi hemma. jag är slut..

    


Melvin ja han ligger och vilar.. så jag tror även han blev trött efter dagen!!

Vet ni vad.. idag va jag så sugen på nå fett mat.. jag tror jag ätit lite fel de sista dagarna o idag blev det lite dåligt med mat då vi for omkring som dårar!! så jag tog mig in på mcdonalds för hamburgare och morötter!! Melvin han fick smaka hamburgare o såg väldigt lycklig ut när han tuggade.. så han fick mer.. 


Nä nu ska jag bara softa pungen lite för att sen sticka iväg o träna.. puss på er

Av Jenny - 23 mars 2010 14:33

Innan jag berättar för er om min dag idag så ska jag tala om för er va jag såg ute i centralen!! Kl va väl halv två.. halv två på dagen alltså!! ut från snurrdörrarna i centralen kommer en kvinna i sina bästa år, si så där 40 kanske lite mer kanske lite mindre!! 


Det första jag ser är hennes skor. hon har buffalo på sig.. ni vet såna där skor man hade när man va 14 år.. som man har när man går på rave partyn!! Hon hade inte några diskreta heller utan de va hööga!! Sen kolla jag lite på benen o under jackan såg jag skymten av en rosa ballerina kjol med svarta detaljer på under kjolen!! Inte ljus rosa utan knall rosa.. ni vet sån färg man KAN ha när man är på rave partyn..


Tänk nu på att detta va halv två på dagen!! Så fortsätter jag uppåt för att se vem det kan vara. kanske ngn jag träffat på en av alla mina rave partyn jag gått på. Men nej ingen jag kände igen! Men då såg jag det.. om det inte va nog med kläder och skor.. alltså ni skulle ha sett hennes hår!!


Löshår , ja det kan vara fint. Men detta va löshår gjort till en peruk i hemmabruk!! Hon hade så jävla mycket löshår att det sprutade ut ur öronen på henne!! Hade jag haft kameran med mig hade jag tagit mig en smyg bild men nu gick hon såfort så mobil kameran hade inte hunnit med. Men herregud villken kvinna!!


Ingen annan som sett henne ute på stan idag?

Av Jenny - 23 mars 2010 06:37

på er där ute!! Idag är det tisdag, denna dag är fullspeckad för oss och jag undrar lite hur både jag och Melvin ska orka! Natten har varit bra iaf, han vaknade upp kl 4 men istället för att göra som igår tog jag upp han i våran säng, gav han välling. Han somnade om och vaknade lite innan pappans alarm började ringa!! Så jag är väl rätt utvilad.. Jag hade lite problem att somna igår då jag tror svärfar börjat höra dåligt. Då han har på högsta volym ute på tvn haha.. 


Men jag somnade till slut o här sitter jag nu rätt utvilad!! Men iaf tillbaka till dagen. Vi ska först ta bussen halv nio för att åka hela jävla vägen till Rotebro där vi ska träffa Melvins sjukgymnast, titta lite hur det gått för han o så! Sen ska vi vidare med pendeln för att ta oss till sundbyberg o träffa barnmorskan.. mm jag har inte bytt än så det blir att ta sig dit bort!!!


Jag vet inte hur Melvin ska orka då han faktiskt inte sover när man åker buss o så vidare!!! Men det löser sig nog på ett eller annat sätt!! Efter allt åkandes ska vi hem mysa lite för att jag sen ska ta på mig mina tränings kläder o sticka ner till sats för att köra bootcamp!!!!


Häng me vet ja.. Lovisa hon är fan gryym ska jag säga.. spyfärdig efteråt mmmm lite grann va . haha!! Nä puss på er nu

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards